hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 10:43:51 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Adapazarından Memnun Olmayanlara  (Okunma Sayısı 3779 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar_
Hayat Yeşilde Yeşil Yosunda Yosunlar Boy Veriyor Kuytuluklarda...
Yasaklı
Warned
*

Site puanı: 54

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: Devam

Sımsıkı Yumruk Misali Sevgimiz...

« : Ocak 25, 2007, 01:27:41 pm »

Adapazarını sevmeyen arkadaşlar için söylüyorum tekrar o yok bu yok şu şöyleymiş bu böyleymiş burda her şey vardı 8 sene öncesine kadar ama 45 saniye de yok oldu o psikolojiyi siz bilebiliyo musunuz ? 45 saniyede gezdiğin sokaklar yok oturduğun cafeler yemek yediğin yerler hepsini geç gece eve beraber gidip hadi yarın görüşürüz diye ayrıldığın arkadaşların kardeşim dediğin insanlar yok. Şu an kafadan kırık insanların yada sizin öküz diye tabir ettiğiniz insanların göçük altından 4-5 gün sonra çıkıp annesinin babasının kardeşlerinin öldüğünü duyduktan sonra böyle olduklarını biliyo musunuz ?

Burda yüzlerce anne öldü. Siz annelerinizin koynunda uyurken biz beton bloklara, demir yığınlarına sarılıp uyuduk.

Şimdi anası olan konuşsun Wink

Yokluğundan bıkan ve bu yüzden alkol için tezahürat yapan,
Ama hep bir gol daha yeme kaygısında olan,
Sensizlikten yılgın bir sen taraftarıydım
rockgirl
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2007, 01:38:48 pm »

üzüldüm gerçekden yorum bi gerçekden ibaret:(

huzur nerde?
furkan_77
Senin ne olduğun hiç önemli diil,Sonuçta gözlerimin baktığı kadarsın,Ve ben o gözleri çektiğim an,HOŞ Bİ ANI OLARAK KALIRSIN!!!!
Harbi GencSau lu

Site puanı: 13

~~K@nL@ ÇiziLDi , K@nL@ SiLiNiR~~

« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007, 01:41:09 pm »

haklısı kardeş bende yalovalıyım.benm ailemden hiç can kaybı olmadı gerçi.deprem piskolojisini çok iyi biliorum bende ama sakaryadaki herkesinde anası babası öldü die bişe yok.hem birilerinin öküz dediği herkesin ana babası öldü diede bişe yok.böyle bi genelleme yapamayız.

Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanin buna hiç değmediğini
Gördüğün andır.. ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır..
Senin askını şu gün hak etmeyen, bil ki 10 sene sonra yine hak
etmeyecektir...
                     Bırak, gitsin...
tatanga iyotake
Bakınan Üye
**

Site puanı: -5

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2007, 05:54:51 pm »

Adapazarını sevmeyen arkadaşlar için söylüyorum tekrar o yok bu yok şu şöyleymiş bu böyleymiş burda her şey vardı 8 sene öncesine kadar ama 45 saniye de yok oldu o psikolojiyi siz bilebiliyo musunuz ? 45 saniyede gezdiğin sokaklar yok oturduğun cafeler yemek yediğin yerler hepsini geç gece eve beraber gidip hadi yarın görüşürüz diye ayrıldığın arkadaşların kardeşim dediğin insanlar yok. Şu an kafadan kırık insanların yada sizin öküz diye tabir ettiğiniz insanların göçük altından 4-5 gün sonra çıkıp annesinin babasının kardeşlerinin öldüğünü duyduktan sonra böyle olduklarını biliyo musunuz ?

Burda yüzlerce anne öldü. Siz annelerinizin koynunda uyurken biz beton bloklara, demir yığınlarına sarılıp uyuduk.

Şimdi anası olan konuşsun Wink
aynen sado kardeşimin dedği gibi herşey 45 saniyede mahfoldu bende göçük altından çıkan biri olarak katılıyorum sadoya

Yalan değil ey kavgamın şehri Adapazarı, ömrüm sakaryasporuma yol oldu.gün oldu mersinde haykırdık, gün oldu istanbulda inadına yeşil inadına siyah sedasıyla.gün oldu senden ayrı kaldık deplasman yollarında. canımı sakaryasporuma cesedimi sana ısmarladım.affet Adapazarı...ben seni tribünden sevdim.
oak
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 247

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi

« Yanıtla #4 : Ocak 26, 2007, 05:57:47 pm »

haklısın hocam ben istanbuldaydım ona ragmen cok korkunctu Allah yardımız olsun sabır versin Ne olursa olsun hayat devam ediyo gene muhim olan boyle seylerden ders almaktır . Dunya bir sınav bazen boyle zor sınavlardan gecebiliyoruz...

pretty
pretty
Katılan Üye

DiKKaT et SaDıGımDIR SAdeCE KeNDiMe...

« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2007, 03:03:20 pm »

iki büyük deprem geçirdim ben ve gerçekten blanço çok korkunç oluyo..o yüsden müthiç bi fobi oluştu bende..umarım 3. kez yaşamam bu korkuyu..hem de sakaryada,hem de ailemden uzakta  Cry

...çÜNkü HaYAt uNuTURsAN vARDıR...
resident_guy
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
Co-Admin

Site puanı: 395

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2004

zeyno_no & resident_guy

« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2007, 07:38:46 pm »

Sanırım Sakarya'ya bu gözLe bakanLara en iyi cevap bu oLmuştur tebrik ediyorum kardeşim..

sanemis
Katılan Üye

Site puanı: 8

« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2007, 08:27:17 pm »

Her şeyi çok güzel ortaya koymuşsun,çok  güzel bir cevap olmuş,teşekkürler

Evet hayat hep son sözü söyler ama benim de cümlelerim var...
asi_poyraz84
Bakınan Üye
**

SAÜ den kopmaya az kaldı...

« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2007, 12:01:50 pm »

herkes haline sükretsin.ben antalyadan geldim sakaryaya.4.senem herkes her esnaf her ögrenci oradan buraya gelinir mi dedi.herkes duysun hayatımı burada devam ettirmek icin elimden geleni yapacagım.hayatımı burda sürdürmek istiyorum.actıgın konu icin tebrik ediyorum seni beni duygulandırdın.sakaryayı begenmeyenler henüz baska sehir görmemis dogru düzgün demekki. begenmediginiz sehir marmara bölgesinde heryere yakın olan bir sehir.en ücra sehirlerde okumadıgınıza sükredin.

fatiher
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2007, 12:12:03 pm »

ya adapazarını sevmiyorum diyenler neden boyle birşey soyluyor anlamıyorum...istanbuldan geldik alısamadık diyolar e ben de istanbuldan geliyorum nasıl alıstım?*?mekanlar guzel degilmiş sanki istanbulda oba da sorte de takılıyosunuz da adadaki mekanları begenmiyorsunuz.... kucuk olması benim için ayrı bi guzel carsıda oturuyorum zaten her işi yapmak için saatleriimi harcamıyorum istanbuldaki gibi dakikalarım gidiyor sadece...tek sorun hayatın biraz erken bitmesi erken dedigim de 11 ama cogu insan kendi sehrinde 11 de ailesinin yanındadır.laf olsun torba dolsun misali begenmiyorlarmıs sakaryayı...
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Credit Card Consolidation | Free Ringtone | Apartment Budapest | Auto Loans | Mortgage Calculator
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!