hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 10:45:20 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Yaz Okulundaki Sistem Ve Para Adaletsizliği & Saçmalığı...  (Okunma Sayısı 1162 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pasiflora
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 179

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

BaYaN YaNLıŞ

« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2008, 02:28:17 pm »

:S:S:S
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 02:30:24 pm Gönderen: Pasiflora » Logged

TÜRK'ÜM DEMENİN ZOR, MÜSLÜMANIM DEMENİN İMKANSIZ OLDUĞU BİR ÜLKEDE, İNADINA MÜSLÜMAN İNADINA TÜRK'ÜM!!!
aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #21 : Haziran 01, 2008, 03:25:16 pm »

yo ben yaz okulundanda yapılan tüm uygulamalardan da memnunum
kardeşim sen de ikinci öğretim olma o zaman, okuma ikinci öğretim bilmiyormusun okula ilk girdiğin günden beri ikinci öğretimin herşeyinin pahalı olduğunu.

hahahahhahaaaa koptummm yaffff.. Cheesy:D

işteeee en süper yorum bu mudur? budur. Grin

alkışşşşşşşş.. alkış

___________________ ___________________ ____

neyse ciddi olmamız gerekirse ki; gerekiomuş çok bilmiş biri öle dedi;  tih.

öncelikle arkadaşım çok bencilce bi cvp olmuş bu. tamam haklısın bilerek gelinior ikinci öğretime; fakat sonuçta buna iten sebeblerde var ki arkadaşın bu konuda bahsettiği zaten harçlar diil; hadi onda fazla ödüyoruz yada ödedik..

ama yaz okulunda aynı derslre girip de fazla ücret ödemek biraz haksızlık olmuo mu sence de.. sonuçta az insaflı düşün; ne zorluklarla okuyan insanlar var dimi.

neyse ya; canımı sıkmayın; allah herkesin yardımcı olsun. Roll Eyes  mutluyum bugn. Roll Eyes
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 03:32:23 pm Gönderen: aTLaNTis » Logged

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
kıLPaçino
My Name İs KIL
Katılan Üye

Site puanı: 17

Fakülte: Diğer

S.B.A.I

« Yanıtla #22 : Haziran 01, 2008, 03:41:23 pm »

benim anlamadığım 2.öğretim oluyoruz fazla para veriyoruz ama sabahın köründe okula geliyorum 1.öğretimler ile aynı anda ders goruyoruz benım odedıgım fazla paranın ne farkı var hee hoca aksam derse gelır o zaman fazla odenır ama hoca gene sabah dersını yazıyor bu sırf 2.öğretimde okuyanları yolmak icin yapılıyor yazık yani...

HerYErin Bir kıLa İhtiyaci Vardır Buranın kıLı da Ben oLcam Cheesy Cheesy
HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 123

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #23 : Haziran 01, 2008, 08:29:22 pm »

hahahahhahaaaa koptummm yaffff.. Cheesy:D

işteeee en süper yorum bu mudur? budur. Grin

alkışşşşşşşş.. alkış

___________________ ___________________ ____

neyse ciddi olmamız gerekirse ki; gerekiomuş çok bilmiş biri öle dedi;  tih.

öncelikle arkadaşım çok bencilce bi cvp olmuş bu. tamam haklısın bilerek gelinior ikinci öğretime; fakat sonuçta buna iten sebeblerde var ki arkadaşın bu konuda bahsettiği zaten harçlar diil; hadi onda fazla ödüyoruz yada ödedik..

ama yaz okulunda aynı derslre girip de fazla ücret ödemek biraz haksızlık olmuo mu sence de.. sonuçta az insaflı düşün; ne zorluklarla okuyan insanlar var dimi.

neyse ya; canımı sıkmayın; allah herkesin yardımcı olsun. Roll Eyes  mutluyum bugn. Roll Eyes

: ) ) ) ) )
hayret sen - vermemişsin : )

is HeBeLeHuBeLe
aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #24 : Haziran 01, 2008, 08:32:59 pm »

ben kimseye eksi vermem. tih.

verirsem artı veririm ama bu diil ki; seni kınamıyorum. kınıyorum iştee bencil şeyy nolcakkk. Cheesy ikinci öretimdeki arkadaşlarını da düşünür insann. hınk Grin

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #25 : Haziran 01, 2008, 08:36:29 pm »

yo ben yaz okulundanda yapılan tüm uygulamalardan da memnunum
kardeşim sen de ikinci öğretim olma o zaman, okuma ikinci öğretim bilmiyormusun okula ilk girdiğin günden beri ikinci öğretimin herşeyinin pahalı olduğunu.

ne kadar umursamaz ve alaycı bi şekilde bi yorum yapmışsın.. yazık !! bilerek mi ikinci öğretim oluyo insanlar sence Huh? kimileri gündüz çalışmak zorunda olduğu için, kimileri gündüz bakmak zorunda olduğu içn bazı insanlara, kimileri az puan aldığı için vs vs nedenlerle okuolar 2. öğretim olarak.. oturduğun yerden yaptığın bu seviyesiz yorumu şiddetle kınıyorum !!!

HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #26 : Haziran 01, 2008, 08:38:18 pm »

ben kimseye eksi vermem. tih.

verirsem artı veririm ama bu diil ki; seni kınamıyorum. kınıyorum iştee bencil şeyy nolcakkk. Cheesy ikinci öretimdeki arkadaşlarını da düşünür insann. hınk Grin
ben de ikinci öğretimdim : )

is HeBeLeHuBeLe
HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #27 : Haziran 01, 2008, 08:49:36 pm »

ne kadar umursamaz ve alaycı bi şekilde bi yorum yapmışsın.. yazık !! bilerek mi ikinci öğretim oluyo insanlar sence Huh? kimileri gündüz çalışmak zorunda olduğu için, kimileri gündüz bakmak zorunda olduğu içn bazı insanlara, kimileri az puan aldığı için vs vs nedenlerle okuolar 2. öğretim olarak.. oturduğun yerden yaptığın bu seviyesiz yorumu şiddetle kınıyorum !!!
arkadaşım benim yorumum umursamaz ve alaycı değil. gerçekçi. ya yapmayın allah aşkına bende ikinci öğretim okudum dediğiniz sıkıntıların hepsini bende çektim ama bi kere olsun öff demedim. çünkü adamlar aldıkları paralarda haklılar. siz kolaymı zannediyorsunuz bir hocanın sabah 8'den akşam 22 ye kadar 7 gün boyunca derse girmesini. 7 gün dediğimde kimi arkadaşlar şaşırmasın cumartesi pazar yüksek lisans dersleri de veriliyor kampüste. bence haklılar aldıkları o parada herşey extraya giriyor herşey sınıfta yanan floresanına kadar.. Wink
bir de sen kendin söylüyorsun. gündüz çalışanlar için diye. evet aslına bakarsan bu ikinci öğretimin neden açıldığını araştırdığımda bu sebep çıktı ortaya. çalışan kişilerin gündüz derslere girememesinden dolayı ve eğitilmiş insan gücünü artırmak içinmiş. ama ne yazıkki bizim öğrenci arkadaşlarımız bakıyorlar aa bu bölümün ikinci öğretimi daha düşükmüş ben ona girerim. e girersen o zaman katlanacaksın arkadaşım. ya da çok çalışıp %10'a gireceksin sende birinci öğretim parası vereceksin ( sözüm sana değil yakınanlara ).
ben bu fakülteye ikinci öğretim olarak girdim ama puanım yettiği için değil araştırdım baktım
benden önce okuyanları dinledim. tavisyelerine uydum geldim. geldiğim için de pişman değilim hiç. cidden sabahın 8 inde kalkıp okula gelmektense akşam üzeri 4 5 gibi gelip o sapancadan güneşin batışının manzarası eşliğinde ders yapmanın tadı ap ayrı oluyor.

is HeBeLeHuBeLe
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #28 : Haziran 01, 2008, 08:52:01 pm »

arkadaşım benim yorumum umursamaz ve alaycı değil. gerçekçi. ya yapmayın allah aşkına bende ikinci öğretim okudum dediğiniz sıkıntıların hepsini bende çektim ama bi kere olsun öff demedim. çünkü adamlar aldıkları paralarda haklılar. siz kolaymı zannediyorsunuz bir hocanın sabah 8'den akşam 22 ye kadar 7 gün boyunca derse girmesini. 7 gün dediğimde kimi arkadaşlar şaşırmasın cumartesi pazar yüksek lisans dersleri de veriliyor kampüste. bence haklılar aldıkları o parada herşey extraya giriyor herşey sınıfta yanan floresanına kadar.. Wink
bir de sen kendin söylüyorsun. gündüz çalışanlar için diye. evet aslına bakarsan bu ikinci öğretimin neden açıldığını araştırdığımda bu sebep çıktı ortaya. çalışan kişilerin gündüz derslere girememesinden dolayı ve eğitilmiş insan gücünü artırmak içinmiş. ama ne yazıkki bizim öğrenci arkadaşlarımız bakıyorlar aa bu bölümün ikinci öğretimi daha düşükmüş ben ona girerim. e girersen o zaman katlanacaksın arkadaşım. ya da çok çalışıp %10'a gireceksin sende birinci öğretim parası vereceksin ( sözüm sana değil yakınanlara ).
ben bu fakülteye ikinci öğretim olarak girdim ama puanım yettiği için değil araştırdım baktım
benden önce okuyanları dinledim. tavisyelerine uydum geldim. geldiğim için de pişman değilim hiç. cidden sabahın 8 inde kalkıp okula gelmektense akşam üzeri 4 5 gibi gelip o sapancadan güneşin batışının manzarası eşliğinde ders yapmanın tadı ap ayrı oluyor.

peki sustum Smiley

iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #29 : Haziran 02, 2008, 03:01:20 pm »

ya bu çakışan dersi başka bölümden alamıyor muyuz ??
Yaz okulu esasları madde 5:

Yaz Öğretiminde saatleri ve içerikleri aynı olan ortak dersler başka Bölüm ya da programdan alınabilir. Farklı Bölümden/Programdan alınacak birleştirilmiş derslerin listesi Dekanlık/Müdürlüklerce Yönetim Kurulu Kararı ile Rektörlüğe bildirilir.

Ama obisten başka bölümden o dersi seçemiyoruz nasıl olur bilmiyorum  Undecided

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Free Ringtone | Free Advertising | Anniversary Gifts | MPAA | Currency Converter
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!