Gece gece baya bir sinirlendiğim olay oldu,zaten yaz okulu başlı başına sinirlenilebilecek bir olay şimdi size yaz okulunun iki saçmalığından bahsedeceğim bir çözümü olur mu bilmiyorum.İlk kez yaz okuluna geliyorum gelmez olaydım.
1-)Ben ikinci öğretimim, yanımda oturan adam birinci öğretim ve ben onun iki kadar para veriyorum.
Madem iki katı para vereceğim neden aynı saatte ders görüyoruz?(Hocalar gündüz girip iki katı para aldıkları halde bizden)
2-)Bu en sinirlendiğim olay;madem 1.olayı yaptınız aynı saatte ders verdiniz bize bir haksızlık yaptınız o zaman şu yaz okulu esaslarında ki madde de neyin nesi?
Yaz okulu esasları madde 6:
Haftalık ders programında çakışan dersler yaz okulunda alınamaz. Çakıştığı halde derse yazılan öğrencinin o dersi iptal edilir ve yaz okulu ücreti iade edilmez. Yaz Öğretiminde alınan derslerin başarı notları yarıyıllarındaki ağırlıklı ortalamaya katılır.Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir saçmalıktır,hem siz gidin aynı saatte bize dersi verin birinci öğretimlerle, hem de gidin dersi alamazsınız deyip üstüne de parayı iade edemem deyin bu nedir Allah aşkına?Koyun o zaman akşama seçelim dersleri demi ?
Şimdi ben sırf bu olay yüzünden bir dersi seçemiyorum
Bu okulu bu madde ve bu olaydan mahkemeye verip dava etsem yeridir

Ya bu yaz okulunu koyanın da,bu sistemi devam ettireninde, bu düzene itiraz etmeyinin de .. neyseee