hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 08, 2008, 03:01:53 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Yaz Okulundaki Sistem Ve Para Adaletsizliği & Saçmalığı...  (Okunma Sayısı 1041 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 332

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« : Haziran 01, 2008, 02:13:05 am »

Gece gece baya bir sinirlendiğim olay oldu,zaten yaz okulu başlı başına sinirlenilebilecek bir olay şimdi size yaz okulunun iki saçmalığından bahsedeceğim bir çözümü olur mu bilmiyorum.İlk kez yaz okuluna geliyorum gelmez olaydım.

1-)Ben ikinci öğretimim, yanımda oturan adam birinci öğretim ve ben onun iki kadar para veriyorum.
Madem iki katı para vereceğim neden aynı saatte ders görüyoruz?(Hocalar gündüz girip iki katı para aldıkları halde bizden)

2-)Bu en sinirlendiğim olay;madem 1.olayı yaptınız aynı saatte ders verdiniz bize bir haksızlık yaptınız o zaman şu yaz okulu esaslarında ki madde de neyin nesi?
Yaz okulu esasları madde 6:

Haftalık ders programında çakışan dersler yaz okulunda alınamaz. Çakıştığı halde derse yazılan öğrencinin o dersi iptal edilir ve yaz okulu ücreti iade edilmez. Yaz Öğretiminde alınan derslerin başarı notları yarıyıllarındaki ağırlıklı ortalamaya katılır.

Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir saçmalıktır,hem siz gidin aynı saatte bize dersi verin birinci öğretimlerle, hem de gidin dersi alamazsınız deyip üstüne de parayı iade edemem deyin bu nedir Allah aşkına?Koyun o zaman akşama seçelim dersleri demi ?

Şimdi ben sırf bu olay yüzünden bir dersi seçemiyorum  Undecided

Bu okulu bu madde ve bu olaydan mahkemeye verip dava etsem yeridir  Angry

Ya bu yaz okulunu koyanın da,bu sistemi devam ettireninde, bu düzene itiraz etmeyinin de .. neyseee  Angry  Angry
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 02:10:06 pm Gönderen: iskocya » Logged

GAKLE;)
//C@DI//
Katılan Üye

Site puanı: 13

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

//ikimiz bir simidin susamlarıyız:D//

« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2008, 02:17:25 am »

Gece gece baya bir sinirlendiğim olay oldu,zaten yaz okulu başlı başına sinirlenilebilecek bir olay şimdi size yaz okulunun iki saçmalığından bahsedeceğim bir çözümü olur mu bilmiyorum.İlk kez yaz okuluna geliyorum gelmez olaydım.

1-)Ben ikinci öğretimim yanımda oturan adam birinci öğretim ve ben onun iki kadar para veriyorum.
Madem iki katı para vereceğim neden aynı saatte ders görüyoruz?(Hocalar gündüz girip iki katı para aldıkları halde bizden)

2-)Bu en sinirlendiğim olay;madem 1.olayı yaptınız aynı saatte ders verdiniz bize bir haksızlık yaptınız o zaman şu yaz okulu esaslarında ki madde de neyin nesi?
Yaz okulu esasları madde 6:

Haftalık ders programında çakışan dersler yaz okulunda alınamaz. Çakıştığı halde derse yazılan öğrencinin o dersi iptal edilir ve yaz okulu ücreti iade edilmez. Yaz Öğretiminde alınan derslerin başarı notları yarıyıllarındaki ağırlıklı ortalamaya katılır.

Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir saçmalıktır,hem siz gidin aynı saatte bize dersi verin birinci öğretimlerle hem de gidin dersi alamazsınız deyip üstüne de parayı iade edemem deyin bu nedir Allah aşkına?Koyun o zaman akşam ders seçelim dersleri demi ?

Şimdi ben sırf bu olay yüzünden bir dersi seçemiyorum  Undecided

Bu okulu bu madde ve bu olaydan mahkemeye verip dava etsem yeridir  Angry

Ya bu yaz okulunu koyanın da,bu sistemi devam ettireninde, bu düzene itiraz etmeyinin de .. neyseee  Angry  Angry
arkadaş valla ben 1.öğretimim ama ben de karşıyım bu 2.öğretimlerden 2 kat para alınmasına noluyo yani ne değişiyoki aynı saatte aynı hocalardan ders alıyoruz sonuçta Huh? hee bi de o madde 6 yı koyanı bi bulsam zaten Angry

__siz uzaylıları bekleyedurun dünyayı ele geçirmeye biz geliyoruz_
iskocya
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2008, 02:22:57 am »

İnsanların çok itiraz etmemesi de çok düşündürüyor beni?Neden bu kadar duyarsızız acaba?
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 02:36:35 am Gönderen: iskocya » Logged

Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 354

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlarda Osurur

« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2008, 02:27:07 am »

oha ben şimdi ders alamıcakmıyım :S

Haftalık ders programında çakışan dersler yaz okulunda alınamaz. Çakıştığı halde derse yazılan öğrencinin o dersi iptal edilir ve yaz okulu ücreti iade edilmez. Yaz Öğretiminde alınan derslerin başarı notları yarıyıllarındaki ağırlıklı ortalamaya katılır

bu madde yüzünden :S

iskocya
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2008, 02:30:58 am »

oha ben şimdi ders alamıcakmıyım :S

Haftalık ders programında çakışan dersler yaz okulunda alınamaz. Çakıştığı halde derse yazılan öğrencinin o dersi iptal edilir ve yaz okulu ücreti iade edilmez. Yaz Öğretiminde alınan derslerin başarı notları yarıyıllarındaki ağırlıklı ortalamaya katılır

bu madde yüzünden :S
Evet alırsan paranı da vermezler  tih.
Hani hocayla konuşayım derse girmeyim durumu filanda yok  tih.

Ölür müsün öldürür müsün?

GAKLE;)
//C@DI//
Katılan Üye

« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2008, 02:32:03 am »

ayyynenn öyle valla bu nası iş anlamadım yaa Shocked ben zaten kritiğim 3 e geçicem mii geçemicem mi adamlar bi de madde koyuyo yaa alamazsınmışşş almıyorum ya almıyorum size zırnık yok Grin

myesilyurt
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 2

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2008, 02:32:17 am »

ikinci öğretim olmada ne olursan ol bu ne iş ya. ben gündüz öğrencisiyim ama nolcak baska ünivden yaz okuluna gelices die bizede aynı zamazingoyu taktilar Smiley otobusle yolculuk yapanlar bilir dinlenme tesisine benzio ne çaksak kârdir felsefesimi bu nedir Smiley

GAKLE;)
//C@DI//
Katılan Üye

« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2008, 02:39:05 am »

ikinci öğretim olmada ne olursan ol bu ne iş ya. ben gündüz öğrencisiyim ama nolcak baska ünivden yaz okuluna gelices die bizede aynı zamazingoyu taktilar Smiley otobusle yolculuk yapanlar bilir dinlenme tesisine benzio ne çaksak kârdir felsefesimi bu nedir Smiley
ooooo sen başka ünii.den geliceksn y.okuluna waryaaaaa kazığın alasını atarlar sana Grin

myesilyurt
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 2

Fakülte: Mühendislik Fakültesi

« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2008, 02:50:57 am »

ne yapcaklar daha ikinci öğretim parasi Cheesy canim saolsun okul bitio ya isterseler 3 kati istesinler Cheesy

ezgu
♥♡▂ ▃ ▅ ▆ █ zg ♥brk█ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡
Harbi GencSau lu

Site puanı: 7

Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: 2011

Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz..

« Yanıtla #9 : Haziran 01, 2008, 06:43:44 am »

ya bu çakışan dersi başka bölümden alamıyor muyuz ??
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!