hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 10:10:15 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sakarya üniversitesinde,ŞİDDETTTTTT!!!!!  (Okunma Sayısı 1665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aexpunge
aexpunge
Katılan Üye

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

AraRken Cok seYİ KayßedİyOruz.. !!

« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2007, 12:40:44 am »

BU NE YAA NIE ACIONUZ BU KONUYU SANKI MILLED BILMIO NIE REKLAMINI YAPIP MILLEDI TEDIRGIN EDERIZ ANLAMIOM TURK INSANIN DOGASINDA WAR BELALI BI YERDE OKUMAK ONA GURUR WERIR ANLAMADIM GITTI KONUYU ACAN ARKADASTA EGOSUNU TATMIN EDIO BELLİ EWT ADADA SİDDET WAR HAFIZ BITMEZ BURDA SİDDET Cheesy

ßuLma? isTerKen Cok Seyİ kayßeTTikk.....[sosyopat expunge]
hilass
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2007, 12:45:43 am »

arkadaşlar bu şiddet olayı sadece sakaraya üniversitesi öğrencilerinde var denilemez günümzde öyle çoğaldıki bu olaylar dur durak bilmiyor bizim de elimizden bişey gelmiyor ne yazıkki.

çok sevdiğim bi arkadasımı kaybettim son arefe günü.alt kat komşularının oğlu evlerine hırsızlık için girdiğinde o an evde bulunan arkadasımı hiç acımadan bıçakladı ve öldürdü ne yazıkki ve cezası da yok 16 yasında bi katile ne ceza verebildiler sanki.gençlik kötüye gidiyor elimizden sadece dua etmekten baska bişey gelmiyor
  Rabbim onları ıslah etsin..
Amin... saol hoşuma gitti yazınn
bahar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 233

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2007, 12:49:29 am »

plastik dünyanın naylon delikanlıları...siz 45.000(ki bildiğim kadarıyla Wink ) öğrenci kapasiteli bir üniversitede her öğrencinin düzgün olmasını beklerseniz çok beklersiniz elbet istisnalar olacaktır asıl mühim olan mevzu: tüm okulun adını karartmasalar...  Undecided

Beni bırakın Kendi halimE
Çok bitkin ve de YorgunuM..!
Terapi ordularınızı Geri çekin artıK
Son günler de DurgunuM!..
Reisbey
misTRal
Katılan Üye

Site puanı: 8

AnGels FroM HeaVeN...

« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2007, 01:08:16 am »

plastik dünyanın naylon delikanlıları...siz 45.000(ki bildiğim kadarıyla Wink ) öğrenci kapasiteli bir üniversitede her öğrencinin düzgün olmasını beklerseniz çok beklersiniz elbet istisnalar olacaktır asıl mühim olan mevzu: tüm okulun adını karartmasalar...  Undecided
tebrikler sana alıntının sahibi.
olay işte bundan ibaret.herkes aynı değil kavramak gerek bunu.mühim olan aynaya bakınca ne gördüğümüz!
apsuwa_ibrahim
non_nobis_solum
Harbi GencSau lu

Site puanı: 14

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2008

hıcbırsey yoktur sadece bırsey vardır

« Yanıtla #24 : Ağustos 19, 2007, 03:51:43 am »

hocam işlerine gelince eşitlik bilmem ne onlar istediği gibi kızla çıksın onlar istediği davransın ama sen yapınca suç yok ya adam olan bunu yapmaz bunu okul bitip askerliği yaptıktan sonra işsiz gezerken anlayacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olcak yani kısacası şu geçti bor'un pazarı şür eşşeğini niğdeye

Neden ki bu amaçsız yaratılış yok olacaksa birgün her yaratılmış
nightwalker
Bakınan Üye
**

Site puanı: -1

« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2007, 03:06:37 am »

of ya düşüncelerim çok güzeldi sakaryaya karşı taki bu bölümü okuyana kadar benim istediğim kardeşçe dostluklar yaşayabileceğim özgür buram buram dostluk kokan bi üni ama siz böle deyince korkmaya başladım offffff kazan bir dert kayıt bir dert birde üni ortamı allahım yardımcım ol
orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 24

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2007, 03:24:48 am »

of ya düşüncelerim çok güzeldi sakaryaya karşı taki bu bölümü okuyana kadar benim istediğim kardeşçe dostluklar yaşayabileceğim özgür buram buram dostluk kokan bi üni ama siz böle deyince korkmaya başladım offffff kazan bir dert kayıt bir dert birde üni ortamı allahım yardımcım ol

Sen Eğitim Fakültesini kazanmışsın. Orada bu tür olaylar oluyor mu bilmiyorum...

Ama maalesef oluyor böyle olaylar. Bazen böyle okumaya değil de okula siyaset yapmaya gelen varlıkların neden olduğu tatsızlıklarda oluyor...

Geçen dönem bitimine birkaç gün kala gencecik bir bayan arkadaşımız psikolojik sorunları olan bir şahıs tarafından katledildi... Maalesef yaşanıyor böyle üzücü olaylar...

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
nightwalker
Bakınan Üye
**

Site puanı: -1

« Yanıtla #27 : Ağustos 27, 2007, 08:43:26 pm »

bir bayana el kaldırmak asla bu yaşıma geldim bir kız kardeşim var bir fiske vurmadım allahta vurdurmasın bende lisede siyaset olaylarına çok daldım bu konu uzuzn ama şuan tek bir kararım var önce en iyi şekilde üniyi bitirip işe başladığğımda bir gücüm oldunda tekrar siyesete dönemk allah nasip ederse benim bu işten çok ağzım yandı
tdle
Bakınan Üye
**

Site puanı: 3

« Yanıtla #28 : Eylül 19, 2007, 06:32:54 pm »

BU NE YAA NIE ACIONUZ BU KONUYU SANKI MILLED BILMIO NIE REKLAMINI YAPIP MILLEDI TEDIRGIN EDERIZ ANLAMIOM TURK INSANIN DOGASINDA WAR BELALI BI YERDE OKUMAK ONA GURUR WERIR ANLAMADIM GITTI KONUYU ACAN ARKADASTA EGOSUNU TATMIN EDIO BELLİ EWT ADADA SİDDET WAR HAFIZ BITMEZ BURDA SİDDET Cheesy
sen niye zahmet edip mesaj atıyosunki rahat ol bırak herşey olacağına varır .....
FY54
Uğur
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 36

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2014

Yalan değil ki yaşamak !!!

« Yanıtla #29 : Eylül 19, 2007, 06:37:25 pm »

herşey olacağına warır bi kıza el kaldırmak doğru değil....
kavga ii bişi deil.. Smiley

Mynet Admin & Sakarya Team Üyesi
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Remortgages | Credit Cards | Secured Loans | Credit Cards
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!