hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 10:30:11 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sakarya üniversitesinde,ŞİDDETTTTTT!!!!!  (Okunma Sayısı 1667 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tdle
Bakınan Üye
**

Site puanı: 3

« : Mayıs 30, 2007, 02:44:09 pm »

ARKADAŞLAR HEMPİMİZİN TANIK OLDUĞU ÇOK FAZLA OLAY OLUYOR ÜNİVERSİTEMİZDE.
sınav stresi ya da başka sebeplerden dolayı saldırganlıkların ardı arkası kesilmiyor; vizelerin olduğu sırada bir arkadaşımız kız arkadaşının oturmak istediği yere başka bir arkadaş oturdu için o kızı tokatlıyor!!!!! Bunun benzeri öyle çok olay oluyor ki tek başına kuzu gibi olan arkadaşlar bir topluluğa katılınca adeta canavara dönüşüyor. Sakarya üniversitesinde de böyle tipler istemediğin kadar çok var kimse bunlara bu hakkı tanımıyor ama üniversiteyi kendi anlayışlarıyla yönetmeye çalışacaklarını düşünen budalalar.....kampüs kimsenin tekelinde deil  ağalık yönetimi de yok !!!!! allah ıslah eder umarım ve üniversiteye asıl  gelme amaçlarını hatırlarlar .ve ailelerine verdiği sözü tutup topluma yararlı olurlar............ .....
engineer_kok
Deniz Piyade Asteğmen
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 32

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008

Senin O gözlerin varya ....

« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2007, 02:48:20 pm »

merak etme sen o çocuk 2 dönem uzaklaştırıldı

hocam okul disiplin kurul başkanı gayet ssinirliydi kendileri o gün bunu anlatırken

cezasız kalmıyor merak etmeyin

haa iş cezada bitmiyor tabi yapılmaması gereken davranışları yapanlar böyle olmamalı

Thatsme
Eğitim Şart
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 37

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

Sen yalan dünyadaki tek gerçeksin SAKARYAM

« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2007, 02:52:26 pm »

evet yaa tek başına kuzu gibi olanlarr ne hikmetsee bi topluluga karışıncaa dayı kesiliyolarr banada hic catmıyolarkii ah bi catsalarr...

tdle
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2007, 02:54:32 pm »

peki finallerin olduğu günlerde yaşadığımız o üzücü olay nasıl telafi edilecek..... her olayın telafisi korkarım mümkün olmuyor>>>!!!!!!!
engineer_kok
Deniz Piyade Asteğmen
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 32

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008

Senin O gözlerin varya ....

« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2007, 02:55:32 pm »

dediğim gibi
eğitimle de bitmediğini öğrndik artık
biraz akıl ve sağlıklı düşünce

Thatsme
Eğitim Şart
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 37

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005

Sen yalan dünyadaki tek gerçeksin SAKARYAM

« Yanıtla #5 : Mayıs 30, 2007, 02:56:17 pm »

peki finallerin olduğu günlerde yaşadığımız o üzücü olay nasıl telafi edilecek..... her olayın telafisi korkarım mümkün olmuyor>>>!!!!!!!

ne yazikki olanla ölene care bulunamıyorr

tdle
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #6 : Mayıs 30, 2007, 03:01:42 pm »

umarım kimsenin başına daha fazla bela olmazlar... başıma herhangi bir olay gelmedi ama arkadaşlarımızın olayları bizi çok etkiledi ve ister istemez duyarsız olamıyorsun .... ya da ah bir bana çatsalar diyemiyorsun
CİVİL ENGİNEER
kurban bayramına kadar ömrüm var falda çıktı inansam mı?
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 18

O ŞİMDİİİ SOLDİER

« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2007, 03:02:16 pm »

bu olayı gerçekleştiren varlık bir denek kızamayın ona  Wink

bilim adamları eşşekler üzerinde bir araştırma yapamaya karar vermiş

ve eşşeklerden 3-5 tanesini bir yükseköğretim kurumuna yerleştirmiş

amaç ne gibi eşşeklikler yapabildiklerini bilimsel açıdan değerlendirmekmiş

ve bu eşşekleri(pardon denekleri) stres yüklü bir ortama  almışlar

ve eşşeklerden (of denek anlayın işte Grin) birinin bu ortamda çifteleme ve tokatlama gibi bir takım şiddet olaylarına yeltendiği ve ne acıdır gerçekleştirdiğini görmüş ve tekrardan bu eşşoğlusunu 2 ay ortamdan refüze etmişlerdir. Cheesy

bilim adamlarını tebrik ediyor ama bu eşşoğlusunu başka bir ortamda bilimin kullanımına açmalarını istiyorum Wink

mesala ıssız bir ada ama yanına almak istediği 3 şey olmayacak tek gidecek
mesala şerafettinle ıssız bir ormana da salabilirler Cheesy
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2007, 03:08:29 pm Gönderen: CİVİL ENGİNEER » Logged

tatanga iyotake
Bakınan Üye
**

Site puanı: -5

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2007, 06:07:59 pm »

evet yaa tek başına kuzu gibi olanlarr ne hikmetsee bi topluluga karışıncaa dayı kesiliyolarr banada hic catmıyolarkii ah bi catsalarr...
nerde yakup bize denk gelmiyolar böyle tipler ama inşallah karşılaşırız böle bişiyle inşalllah..

Yalan değil ey kavgamın şehri Adapazarı, ömrüm sakaryasporuma yol oldu.gün oldu mersinde haykırdık, gün oldu istanbulda inadına yeşil inadına siyah sedasıyla.gün oldu senden ayrı kaldık deplasman yollarında. canımı sakaryasporuma cesedimi sana ısmarladım.affet Adapazarı...ben seni tribünden sevdim.
burak_sau

Site puanı: -20

KEMALİST TÜRKİYE

« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2007, 06:20:31 pm »

bireysel anlamda kendine güvensizlik yada popülizm duygusu insanları toplu oluşumların içine itmekte..bu orta okullarda liselerde de üniverstelerde böyle...ego tatmini dediğimiz olay bir mekana topluca girmeyle kişiye zevk ve hoşluk duygusu katıyor..yada etrafa verdiği ağır abi duruşu ile kendini küçük polatçıklar,miroğlular,deli yürekler gibi hissederek tehdit gözdağı karşımı ile etrafa saldığı o salyalar dahilinde üst düzey olduğunu sanıyor...kurumlara saygım sonsuz...işini yapmaktan yana olan her kurumun devletçe desteklenmesi görüşündeyim..ama o kurumlara sokak tabiri ile 'arka yapmak'  maksafıyla giren şahsiyetlerin ,popülizme kurban olanların,kolaydan ego tatmini peşine koşanların alınmamasından yanayım...bu kişilerin çokça görülmüştür ki bıraktıkları izlenim her zaman kurumu karalamakta asıl amaçtan hedeften saptırmaktadır..okul önlerinde kız davasına adam dövenler ne sağlam bir komünist ne bir kemalist ne bir samimi dindar nede ülkücü olabilir..kurumlarımızı temiz ve elit tutmaya özen gösterelim..saygı ile

SAKARYA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

www.addsakarya.com

Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan,yorulmadan yürüyecekti
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Credit Cards | Loans Military | Remortgages | Myspace Layouts
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!