hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 05:36:51 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: 2007-2008 Yaz Okulu Ücretleri  (Okunma Sayısı 2163 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 123

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #30 : Mayıs 23, 2008, 09:58:48 pm »

sağolasın arkadşaım Smiley ufak bi tecrübem var sadece sekreterlik yapmıştım halamın şirketinde o kadar.. bakınıorum işte oraya buraya.. umarım bulurum.. düşünmen yeter bu arada Smiley

nereli olduğun yazmıyor profilinde ama yaz okulunda eğer sakaryada çalışmayı düşünüyorsan şanslısın yıl içinde çoğu yerde part time çalışan öğrenci arkadaşlarımızdan yazın evlerine giden çok var bunların yerleri yine bizler sayesinde doluyor.
geçen yaz bir çok yerden garsonluk kasiyerlik mağazalarda satış elemanı vs. iş teklifi almıştım.
umarım şansın yaver gider seninde. birde şu var daha liseler tatil olmadığı için bizim yaz okulunun erken başlaması sebebiyle iş bulman rahat olur.

is HeBeLeHuBeLe
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #31 : Mayıs 23, 2008, 10:00:13 pm »

nereli olduğun yazmıyor profilinde ama yaz okulunda eğer sakaryada çalışmayı düşünüyorsan şanslısın yıl içinde çoğu yerde part time çalışan öğrenci arkadaşlarımızdan yazın evlerine giden çok var bunların yerleri yine bizler sayesinde doluyor.
geçen yaz bir çok yerden garsonluk kasiyerlik mağazalarda satış elemanı vs. iş teklifi almıştım.
umarım şansın yaver gider seninde. birde şu var daha liseler tatil olmadığı için bizim yaz okulunun erken başlaması sebebiyle iş bulman rahat olur.

maalesef arkadaşım istanbuldayım... buralarda bakınıorum.. neyse ya hayırlısı olsun naapalım... konuyu çok saptırıoruz kızcaklar bize Smiley

TuruL
KATI SAKARYASPOR'LU
Harbi GencSau lu

Site puanı: 2

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biz Bu sehri Tribünden Sevdik

« Yanıtla #32 : Mayıs 23, 2008, 10:17:34 pm »

soygun ya soygun bunun otesı yok daha............... ...

unutmak mümkün mü böyle bir aşkı bir gün gitsen bile hatıran yeter
enterrain
enterrain
Takılan Üye

Site puanı: 11

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

Sensiz artık alabildiğine bomboş dünya,bomboş yaz

« Yanıtla #33 : Mayıs 23, 2008, 11:53:38 pm »

arkadaslar sizcede bu bir haksızlık değilmi ikinci öğretimler 2 katı bedel ödüyorlar ben 2 inci öğretim öğrencisiyim kastım yaz okuluna kalmadım ama izlenimlerim hocaların öğrencileri yaz okuluna bırakma istekleriydi.Tabii öğrenci olmadan nasıl dönecek bu değirmenin çarkı...arkadaslar toplanın imzalar alın dilekçe yazın ve şu sorunu hep birlikte çözelim yaz okulunda 1 ve 2 öğretim aynı bedeli ödesin..nasıl bir mantık dersleri birlikte alıolar ama bedel 2 katı

"içmek her akşam tekrarlanabilen
bir tür intihardır" demiş bukowski
haklısın moruk
içmek her akşam tekrarlanan bir tür ölümdür
kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #34 : Mayıs 24, 2008, 12:32:23 am »

arkadaslar sizcede bu bir haksızlık değilmi ikinci öğretimler 2 katı bedel ödüyorlar ben 2 inci öğretim öğrencisiyim kastım yaz okuluna kalmadım ama izlenimlerim hocaların öğrencileri yaz okuluna bırakma istekleriydi.Tabii öğrenci olmadan nasıl dönecek bu değirmenin çarkı...arkadaslar toplanın imzalar alın dilekçe yazın ve şu sorunu hep birlikte çözelim yaz okulunda 1 ve 2 öğretim aynı bedeli ödesin..nasıl bir mantık dersleri birlikte alıolar ama bedel 2 katı
katılıorum arkadaşım.. böyle bişey yapsak nasıl olur acaba Huh? ya bi dersimin vizesi 65 ti quizlerim de gayet iyiydi ödevim 90dı.. ve ben bu dersin finalinden 10 aldım!! hem de cevapla alakası olmayan bişeyler yazan arkadaşım 70 almışken ben cevaba çook yakın şeyler yazarak aldım bu puanı... aklıma kötü kötü şeyler gelio ister istemez..

eko
EKO
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 267

Giriş Yılı: 2005

gülücük koymaya üşenen insan idare edin

« Yanıtla #35 : Mayıs 24, 2008, 12:40:15 am »

soygun valla 520 milyon para ödeyecem offffffffffff

şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #36 : Mayıs 24, 2008, 12:42:33 am »

en iyisi gitmeyn. bu sıcakda okul mu çeklir yahu. tih.

allah sabır ve para versin. Grin

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
enterrain
enterrain
Takılan Üye

« Yanıtla #37 : Mayıs 25, 2008, 11:35:17 pm »

katılıorum arkadaşım.. böyle bişey yapsak nasıl olur acaba Huh? ya bi dersimin vizesi 65 ti quizlerim de gayet iyiydi ödevim 90dı.. ve ben bu dersin finalinden 10 aldım!! hem de cevapla alakası olmayan bişeyler yazan arkadaşım 70 almışken ben cevaba çook yakın şeyler yazarak aldım bu puanı... aklıma kötü kötü şeyler gelio ister istemez..

arkadaslar birlik olalım içimizden birisi hatta site moderatörlerinden herhangibiri önderlik yapsın dilekçeleri gönderelim a-mail aracılığı ile bu 1 2 kişinin yapacağı iş değil ama çoğunluk olursak dikkat çekeriz 1 inci öğretim arkadaslar sizlerdende katkı beklioruz dikkatinize....

haklısın moruk
HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 123

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #38 : Mayıs 26, 2008, 12:04:22 am »

ben 1. sınıfa geldiğimde denendi bu imza işi yanılmıyorsam 6 bin tane imza toplandı ama değişen birşey yok
birde bu ücretleri üniversite değil başka bi kurum belirliyor üniversitenin yapacağı birşey yok bu konuda benim bildiğim.

is HeBeLeHuBeLe
enterrain
enterrain
Takılan Üye

« Yanıtla #39 : Mayıs 26, 2008, 12:08:15 am »

normalde statü var arkadasım uyulması gerekn kurallar ve bu kurallarda 2 inci öğretimlerin 1 inci öğretimlerden daha az yaz okulu ücreti ödeme şansı yok...Fakat 2 katı gibi bi parayı ödeme zorunluluğuda yok yani:eşit ücret verebilirler buradaki amaç tamamen döner sermaye peki bu döner sermaye nereye akıor farkındasınızdır hala binalar dikilior ya kardeşim bi bakın olan fakültelerinizin imkanları yeterli mi o da yok daha fazla öğrenci daha fazla kazanc prensibi hersey maddiyat olarak düşünülüor ya kardeşim bide tam ekimanlı lab yapında size helal diyim...

haklısın moruk
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Refinance | Credit Card Consolidation | Cheap Loan | Online advertising
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!