hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 04:21:28 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: 2007-2008 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme!  (Okunma Sayısı 2880 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
UnS
Site Admin

Site puanı: 503

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2011

Kalpten düştü yaşama sevincim inan...

« : Ocak 05, 2008, 01:44:01 am »

2007-2008 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenilemeleri (derse yazılma) 21-25 Ocak 2008 tarihleri arasında tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul öğrencileri (1. sınıflar ve beden eğitimi ve spor yüksek okulu hariç) internet üzerinden yapacaklardır.

Kayıt yenileme(derse yazılma) yapabilmeniz için katkı payı (harç) ödemelerinizi bulunduğunuz yerdeki Garanti Bankası şubelerine öğrenci numaralarınızı aynen yazıldığı şekilde söyleyerek 14-25 Ocak 2008 tarihleri arasında yatırabilirsiniz. Kayıt yenileme ve bankada sıkıntı yaşamamanız için katkı payınızı kayıt yenileme haftasından önce yatırmanızı öneririz.

Katkı payını 21-25 Ocak 2008 tarihleri arasında öğleden önce yatıranlar saat 14.30'dan sonra, öğleden sonra yatıranlar aynı gün 21.00'dan sonra internet üzerinden ders kaydı yapabilir.

Kayıt yenileme işlemini www.obis.sakarya.ed u.tr adresinden tamamlayan öğrenciler almış oldukları dersleri www.obis.sakarya.ed u.tr adresinden seçilen dersler kısmından muhakkak kontrol etmelidirler.

Kayıt yaptıramayan veya kayıt yenileme işlemini tamamlayamayan öğrenciler 28 Ocak - 08 Şubat 2008 tarihleri arasında fakülte/yüksekokul ve meslek yüksekokullarına mazeretleri ile ilgili belgelerini dilekçelerine ekleyip başvurabilirler. İlgili okulların kurul kararına göre işlem yapılacaktır.

Kayıt yenilemelerini internet üzerinden yapan öğrenciler 30 Ocak - 08 Şubat 2008 tarihleri arasında fakülte yüksekokul meslekyüksekokullardan alacakları ekle sil formları ile danışmanın onayını alarak ekle-sil işlemini yapabilirler. Ekle - sil işleminin içeriği bir ders ekleyip bir ders çıkarmak veya sadece bir ders eklemek veya sadece bir ders çıkarmaktır.

Yukarıda belirtilen tarihler dışınta katkı payı, kayıt yenileme ve ekle-sil işlemleri yapılamaz..

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı

Fakultelerin Harç Ücretleri için tam buraya tıklayınız.
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2008, 12:46:54 pm Gönderen: UnS » Logged

Umutlar kalıyor ben gidiyorum

biz biR aiLeyiz
salvor
£мЯAн SᴀGLᴀM / Ambrosia
Katılan Üye

Site puanı: 44

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2011

# Industry Engineer #

« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2008, 12:15:32 am »

T.C. Sakarya University
Duyuru

2007-2008 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenilemeleri (Derse Yazılma) 21-25 Ocak 2008 Tarihleri Arasında Tüm Fakülte, Yüksekokul Ve Meslek Yüksekokul Öğrencileri (Birinci Sınıflar Ve Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Hariç) İnternet Üzerinden Yapacaklardır.
Kayıt Yenileme (Derse Yazılma) Yapabilmeniz İçin Katkı Payı (Harç) Ödemelerinizi Bulunduğunuz Yerdeki Garanti Bankası Şubelerine Öğrenci Numaralarınızı Aynen Yazıldığı Şekilde Söyleyerek 14 – 25 Ocak 2008 Tarihleri Arasında Yatırabilirsiniz. Kayıt Yenileme Ve Bankada Sıkıntı Yaşamamamanız İçin Katkı Payınızı (Harç) Kayıt Yenileme Haftasından Önce Yatırmanızı Öneririz.
Katkı Payını (Harç) 21-25 Ocak 2008 Tarihleri Arasında Öğleden Önce Yatıranlar Saat 14.30’dan Sonra ,Öğleden Sonra Yatıranlar Aynı Gün 21.00’dan Sonra İnternet Üzerinden Ders Kaydı (Kayıt Yenileme) Yapabilir.
Kayıt Yenileme (Derse Yazılma) İşlemini (www.obis.sakarya.ed u.tr) Adresinden Tamamlayan Öğrenciler Almış Oldukları Dersleri (www.obis.sakarya.ed u.tr) Adresinden Seçilen Dersler Kısmından Muhakkak Kontrol Etmelidirler.
Kayıt Yaptıramayan Veya Kayıt Yenileme İşlemini Tamamlayamayan Öğrenciler 28 Ocak – 08 Şubat 2008 Tarihleri Arasında Fakülte/Yüksekokul Ve Meslek Yüksekokullarına Mazeretleri İle İlgili Belgelerini Dilekçelerine Ekleyip Başvurabilirler. İlgili Okulların Kurul Kararına Göre İşlem Yapılacaktır.
Kayıt Yenilemelerini İnternet Üzerinden Yapan Öğrenciler 30 Ocak – 08 Şubat 2008 Tarihleri Arasında Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarından Alacakları Ekle-Sil Formları İle Danışmanın Onayını Alarak Ekle-Sil İşlemini Yapabilirler. Ekle-Sil İşleminin İçeriği Bir Ders Ekleyip Bir Ders Çıkarmak Veya Sadece Bir Ders Eklemek Veya Sadece Bir Ders Çıkarmaktır.
Yukarıda Belirtilen Tarihler Dışında Katkı Payı, Kayıt Yenileme Ve Ekle-Sil İşlemleri Yapılamaz.

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı

Konuyu ben açmıştım ama bu yönetici (UnS) kendi sanki konusuymuş gibi yaptı...

« Son Düzenleme: Ocak 19, 2008, 09:21:42 pm Gönderen: salvor » Logged

Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 487

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2008, 12:26:04 am »

Eline sağlık salvor.

+1
e.s.o.s
FİLEYİ KOPARAN EFSANE VOLEYBOLCU :D
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 347

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2007

Bilge Kral Alija İzzetbegoviç__

« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2008, 12:46:08 am »

bismilah be arkadaşım daha tatilin tadını çıkaramadan karahaber veriyon __ Cheesy

işin şakası sağolasın bilgilendirdiğin için__

Nesine yar nesine ölürüm ben sesine
Bir daha vursa idi nefesim nefesine__
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402

Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2008, 10:29:03 pm »

Teşekkürler bende hangi tarihler arası diye merak ediyordum  Wink

eko
EKO
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 267

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

gülücük koymaya üşenen insan idare edin

« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2008, 10:47:23 pm »

ya harçlar ne kadar bilen varmı

şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
mister
Bakınan Üye
**

Site puanı: -1

« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2008, 10:53:58 pm »

1. sınıflar online kayıt yenileme yapamıyor mu ? yoksa bu ders seçimimi kast edilmiş bi karışıklık var çözemedim tam
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402

Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2008, 10:57:59 pm »

1. sınıflar online kayıt yenileme yapamıyor mu ? yoksa bu ders seçimimi kast edilmiş bi karışıklık var çözemedim tam

1.sınıfların sadece harcı yatırması yeterli,ders kaydı 1.sınıflar için otomatik olarak kendi yapılıyor  Wink

ya harçlar ne kadar bilen varmı

Harç ücretleri için tıklayın
http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/2007_2008_katki_payi.xls

Lithium
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 487

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2008, 11:05:37 pm »

İskoç doğru mu bu rakamlar. Yine 300 ytl gidiyor üniversitemize bağış yapacağım Grin
melekk
((: мєяνєє :))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 322

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

Dikkat..! Melekk Var... :))

« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2008, 11:08:35 pm »

Gitti 426 ytl   Cry  Cry

ѕöуℓєѕєм тєѕιяι уσк, ѕυѕѕαм göηüℓ яαzı ∂єğιℓ...

Ŧยzยlเ

Hayatıma Giren Herkese Yaşanmış Herşeye Teşekkürler..Büyüyorum Sizinle Smiley ...
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Cell Phones | Mortgages | Car Loans | Ringtones | Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!