hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 07, 2008, 03:25:11 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Eylül

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Turizm OteLciLik Programı Hakkında BiLgi  (Okunma Sayısı 573 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Apsuwa
Ziyaretçi
« : Ağustos 07, 2007, 03:05:46 am »

Turizm ve Otelcilik Programı iki yıllık önlisans eğitimi veren bir programdır. Programda isteğe bağlı olarak bir yıllık İngilizce hazırlık okutulduktan sonra, iki yıllık mesleki eğitim verilmektedir. Program, konaklama, seyahat, yiyecek ve içecek endüstrilerine yönelik orta kademe yönetici yetiştirmektedir. Programdan mezun olabilmek için 60 iş günü konaklama ve seyahat acentası stajı yapılması zorunludur. Program mezunlarına "Meslek Elemanı" ünvanı verilmektedir.

Program İmkanları:

Turizm ve Otelcilik Programına ait uygulama yapılabilecek bir tesis Üniversitemiz merkez kampüsünde bulunmaktadır. Ayrıca bilgisayar labotaruvarı, video, tepegöz, slayt makinalarından bazı derslerde yararlanılmaktadır. Zaman zaman bazı öğrenci grupları çevredeki turistik tesislere ziyaret veya çalışmak amacıyla gönderilmektedir.

Programda Görevli Öğretim Üye ve Elemanları:

Yrd.Doç.Dr. Cevdet ÇAYIR (Program Başkanı)

Öğr.Gör. Mesut GÜRDAĞCIK

Ders Planı ve Ders İçerikleri

BURADAN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!