hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 12:47:27 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Erken Kalkan Daha Başarılı..!  (Okunma Sayısı 128 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
melekk
((: мєяνєє :))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 322

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

Dikkat..! Melekk Var... :))

« : Temmuz 07, 2008, 11:23:19 pm »

Uzmanlar, erken kalkanların iş ve okul hayatında daha başarılı olduğunu ortaya çıkarttı.

Doç. Dr. Aykut Gül, çalışma alanı ‘zamanın ekonomik kullanımı" konusundaki araştırmalarında, başarının temelinde planlamanın yattığı sonucuna vardığını ve ‘doğru bir uygulama için de güne başlama saatinin doğru seçilmesi gerektiğini" vurguladı.

Dr. Aykut Gül, kendini tanıyan insanların, güne başlamak için en uygun saati belirleyebileceğini ifade etti ve ‘Yataktan kalkacağı saati bilen, günü de doğru planlar. Önemli olan karar verdiğimiz saatte kalkmak ve oyalanmadan bir an evvel güne başlamaktır. Bu kararlılıkla güne başlayan, kalan bölümü de planlı ve verimli biçimde tamamlayabilir" dedi.

KARARLI VE PLANLI BAŞLAYIN

Kişinin taşıyabileceğinden fazla yük almasının fiziksel ve zihinsel yorgunluk ile verim düşüklüğüne neden olduğunun altını çizen Gül şöyle konuştu:

‘İşe yaramayan işler, plansız insanların hayatında büyük yer tutar. En kötü zaman tüketicileri çok ve uzun süre çalışıyor görünenlerdir. Ancak aceleci tavırlar da zaman yönetimine ters düşer. İşe kararlı ve planlı olarak başlamak gerekir. Kararsızlık zaman ve para kaybının yanı sıra moralsizliğe de neden olur."

ѕöуℓєѕєм тєѕιяι уσк, ѕυѕѕαм göηüℓ яαzı ∂єğιℓ...

Ŧยzยlเ

Hayatıma Giren Herkese Yaşanmış Herşeye Teşekkürler..Büyüyorum Sizinle Smiley ...
mezedax
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 210

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

ha gayret kala kala 53 güncük kaldı = ]

« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 01:54:33 am »

inanırım erken kalkınca insan daha dinç ve daha iyi düşünebiliyor. tabi uykusunu alması şart Roll Eyes

oradaki ışığı görüyormusun?hergün güneş batmadan,ay görünmeye başladığı andan itibaren hep sabit kalan ışığı.
o ışık aynı içimdeki sen gibi.
Hurrem Sultan
Sitenin Ablası
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 110

Fakülte: Sosyal Bilgiler Enstitüsü
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

Ben O'nu SeViYoRuM HeM De ÇoK

« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2008, 09:27:42 pm »

erken kalkan erken yol alır demişler...ama gerçekten erken kalkınca insan daha dinç hissediyor kendini..gerçi bu aralar geç kalkıyorum (08:00) Smiley

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Property in Spain | Mobile Phones | Bad Credit Mortgages | Remortgages | Credit Card
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!