hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 05:18:45 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Pentagram  (Okunma Sayısı 1332 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 77

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2007, 09:29:02 pm »

Abi olsun ya öenmli olan biletleri satmak.Varsın o özenticikler çömler birin manasını anlamasın.Adamlar gelsinler şöle adayı bir sallasınlar oda bize yeter Cheesy
İzmirdeki o konserde yoktum ama cidden böle olduysa yuh yani. İstanbuldaki 2 konserlerine de gittim ve son ana kadar durdum.Hatta birinde konser bitti ben 15 dakka içerde bekledim.Sahneye çıkıp belkim baget bulurum diye sahneye de çıktım ama bişey yoktu Cheesy Cenk aby baget düşürmemiş sinir olmuştum ama olsun.Konser süperdi.Özellikle 2. konsere bayılmıştım.Birincisine oranla daha az kişi geldiğinden daha fazla eğlenmiş vede daha rahat headbang yapmıştık. Ahhh ahh çeşke gene konserleri olsada gitsek Tongue
İstanbul'daki konser  bittinkten sonra tam tamına 2 saat konser alanında bekledik Cheesy Vestiyer davasını bilmiyorum bilir misin rezaletti  Undecided 15 kişi konsere gittiğimizden herkes montunu teker teker alana kadar bayağı bir zaman geçti..Daha sonra ne olaylar oldu neler neler kavgalar mı dersin havada uçuşan camlar ,taşlar mı dersin ,kırılan koltuklar mı dersin herşey vardı  Grin Biz de başladık ''Vestiyer noluyor, g....n başın oynuyo'' demeye Grin Ne gündü be anlat anlat bitmez  Grin Bi ara yazarım biyerlere yazmıştım o konseri   Roll Eyes 1.sine Şebo filan da gelmişti  Roll Eyes Valla ben 1.sini çok beğenmiştim de bir ton olay oldu gerçi onlar da hatıra olarak kaldı aklımda güzel oldu Cheesy
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 11:13:06 pm Gönderen: Lithium » Logged
lester
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2007, 10:04:43 pm »

arkadaşlar heavy metalde turkiyede öncü bir grub... kimler geldi kimler geçti programına katılacak kadar cok gitarist ve back vokal değiştirdiler... ogün sanlısoy demir demirkan...
ayrıca anatolia şarkısında anadoludan motifler bulabilirsiniz.... satanizm damgasına inat eder bidi 1000 in the eastland... ve bir sarkısını arkasından damara giren igne gibi seytan bunun neresinde ve son olarakda bu alemi gören sensin sentezini yapmıs saygı duyulacak bi grup...
demet_83
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 94

Fakülte: Okumuyorum

kişisel mesajı olmayan üye :)

« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2007, 11:10:48 pm »

28 temmuzda kuruçeşme arenadaydı bileter tükenmişti süper konserdi bu adamlar bu işi biliyolar

Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Giriş Yılı: 2006

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2007, 09:28:28 am »

İstanbul'daki konser  bittinkten sonra tam tamına 2 saat konser alanında bekledik Cheesy Vestiyer davasını bilmiyorum bilir misin rezaletti  Undecided 15 kişi konsere gittiğimizden herkes montunu teker teker alana kadar bayağı bir zaman geçti..Daha sonra ne olaylar oldu neler neler kavgalar mı dersin havada uçuşan camlar ,taşlar mı dersin ,kırılan koltuklar mı dersin herşey vardı  Grin Biz de başladık ''Vestiyer noluyor, g....n başın oynuyo'' demeye Grin Ne gündü be anlat anlat bitmez  Grin Bi ara yazarım biyerlere yazmıştım o konseri   Roll Eyes 1.sine Şebo filan da gelmişti  Roll Eyes Valla ben 1.sini çok beğenmiştim de bir ton olay oldu gerçi onlar da hatıra olarak kaldı aklımda güzel oldu Cheesy
Biliyorum hatta bi ara vestiyere montumu verecektim sonra vazgeçtim. Çıkışta baya süründüm dışarı çıkacam diye.vestiyer önünde dikilen ve bağıran çağıran insanlardan zorlukla kendimi dışarı atmıştım.Sonra orda biraz arkadaşlarımı bekledim.O sırada konsere gelmicem diyipde gelen bir arkadaşımı görünce şoke oldum sanarken arkadaşım yanıma gelip olum montum kayıp demişti.İşte esas şoku o zaman yemiştim ama kafam hafif güzel olduğundan pek hatırlamadım Cheesy Şeboya gitmedim o yüzden onu bilemicem ama 2. Pentagram konserinde vestiyer rezaleti yoktu.Çünkü vestiyer kalkmıştı.Adamlar ilk konserde o kadar küfür yiyince ve bu rezaletten sonra vestiyeri kaldırmıştı Cheesy
ayrıca anatolia şarkısında anadoludan motifler bulabilirsiniz.... satanizm damgasına inat eder bidi 1000 in the eastland... ve bir sarkısını arkasından damara giren igne gibi seytan bunun neresinde ve son olarakda bu alemi gören sensin sentezini yapmıs saygı duyulacak bi grup...
Zaten Pentagram'a satanist grup diyen kişinin aklından şüphe duyarım.Bu alemi gören sensin,şeytan bunun neresinde,bir,anatolia,1000 in the eastland şarkılarını iyi sentezini eden birisi bu adamların nasıl kişiler olduklarını anlar.

8  7  6  5  4 ...

Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 77

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #24 : Eylül 12, 2007, 02:01:38 am »

Dvd'si ne zaman çıkıcak acaba hala merakla beklemekteyim..Şebo çıktı sıra onlarda Roll Eyes
Je!L
feylesof
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

ѕнαdσω σf мιяαgє

« Yanıtla #25 : Eylül 12, 2007, 12:49:49 pm »

vallahi zeytinlideydim genellikle pentagram nereye çıksa gidiyorum yok böyle bir şey demek istiyorum gırtlağım yarılıncaya kadar bağırmak istiyorsanız pentagram

I used to trust the media
To tell me the truth, tell us the truth
But now I've seen the payoffs
Everywhere I look
Who do you trust when everyone's a crook?
dead_spirit
Bakınan Üye
**

Site puanı: -1

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #26 : Eylül 13, 2007, 01:55:50 am »

bende zeytinlideidim..ayrıca bostancıda da izledim onları..gelmiş geçmiş en ii Türk heavy metal grubu...
Zeyn
Katılan Üye

Site puanı: 8

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2013

« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2008, 06:22:12 pm »

Pentagram'ın İzmir konserinde ben de vardım Yusi de yazmış zaten bayağı şaşırmıştık millet hemen dışarı çıkınca içim gitmişti ya öyle olunca..Dvd'yi izledim bir daha hayran kaldım onlara..

Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar.
İçimde tüten bir şey;hava,renk,eda,iklim;
O benim,zaman,mekan aşıp geçmiş sevgilim..

Y Grin
alice in chains
Bakınan Üye
**

Site puanı: 0

« Yanıtla #28 : Eylül 04, 2008, 01:12:02 pm »

evet aradaşlar ya kasalım okula konsere pentagramı getirtelim.yok mu hiç imkanı.hoş forumlarda okudugum kadarıyla grubu bizlerden başka isteyende yok galba ama  Huh?.bence üniversitemizin gerçek bi konsere ihtiyacı var Cool.sakaryada sonsuzu dinleyebilmek baya iyi olurdu benim için...
Zeyn
Katılan Üye

Site puanı: 8

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi

« Yanıtla #29 : Eylül 05, 2008, 07:21:39 pm »

Sakarya'ya konsere gelsinler yaaaaa Grin

Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar.
İçimde tüten bir şey;hava,renk,eda,iklim;
O benim,zaman,mekan aşıp geçmiş sevgilim..

Y Grin
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Personal Finance | Internet Advertising | Mobile Phones | Personal Loans | Web Advertising
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!