İstanbul'daki konser bittinkten sonra tam tamına 2 saat konser alanında bekledik

Vestiyer davasını bilmiyorum bilir misin rezaletti

15 kişi konsere gittiğimizden herkes montunu teker teker alana kadar bayağı bir zaman geçti..Daha sonra ne olaylar oldu neler neler kavgalar mı dersin havada uçuşan camlar ,taşlar mı dersin ,kırılan koltuklar mı dersin herşey vardı

Biz de başladık ''Vestiyer noluyor, g....n başın oynuyo'' demeye

Ne gündü be anlat anlat bitmez

Bi ara yazarım biyerlere yazmıştım o konseri

1.sine Şebo filan da gelmişti

Valla ben 1.sini çok beğenmiştim de bir ton olay oldu gerçi onlar da hatıra olarak kaldı aklımda güzel oldu
Biliyorum hatta bi ara vestiyere montumu verecektim sonra vazgeçtim. Çıkışta baya süründüm dışarı çıkacam diye.vestiyer önünde dikilen ve bağıran çağıran insanlardan zorlukla kendimi dışarı atmıştım.Sonra orda biraz arkadaşlarımı bekledim.O sırada konsere gelmicem diyipde gelen bir arkadaşımı görünce şoke oldum sanarken arkadaşım yanıma gelip olum montum kayıp demişti.İşte esas şoku o zaman yemiştim ama kafam hafif güzel olduğundan pek hatırlamadım

Şeboya gitmedim o yüzden onu bilemicem ama 2. Pentagram konserinde vestiyer rezaleti yoktu.Çünkü vestiyer kalkmıştı.Adamlar ilk konserde o kadar küfür yiyince ve bu rezaletten sonra vestiyeri kaldırmıştı
ayrıca anatolia şarkısında anadoludan motifler bulabilirsiniz.... satanizm damgasına inat eder bidi 1000 in the eastland... ve bir sarkısını arkasından damara giren igne gibi seytan bunun neresinde ve son olarakda bu alemi gören sensin sentezini yapmıs saygı duyulacak bi grup...
Zaten Pentagram'a satanist grup diyen kişinin aklından şüphe duyarım.Bu alemi gören sensin,şeytan bunun neresinde,bir,anatolia,1000 in the eastland şarkılarını iyi sentezini eden birisi bu adamların nasıl kişiler olduklarını anlar.