hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 04:48:10 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Sizce Yeterince Sosyalmi ...  (Okunma Sayısı 3892 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
archangel
qkhn
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -64

Climbing down to rule the earth..!

« Yanıtla #30 : Aralık 04, 2006, 11:05:33 pm »

burada ne işim war yaa..! dierek sen önyargıyla girmişsin sanırım baştan zaten.. neyse umarım ilerde siz il dışından gelenleri mutlu edebilecek bişiler yapabiliriz..! ben sadece öğrenciler gittiği için bişi olmuo demeye calışıorm..!

BLACK BLACK BLACK..!

RESME TIKLA..!

I was the darkness in the sun.. Till the moonlit recovers me..!
queen
Takılan Üye

Site puanı: 3

vazgeçtim..

« Yanıtla #31 : Aralık 04, 2006, 11:06:51 pm »

peki tmm kaldıımızı düşün napılablcei konusnda fikirini alalım

ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor...
gözdee1905
everybody hurts>>>
Bakınan Üye
**

Site puanı: -1

ben burda güzelim falan filan!!

« Yanıtla #32 : Aralık 04, 2006, 11:10:32 pm »

yanlış oldueheee
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2006, 11:12:29 pm Gönderen: gözdee1905 » Logged

hayat beni sawurdu yerden yere sen esme!ad koyunca büyüsü bozulur die izinsiz isimsiz içinden sew beni!!
archangel
qkhn
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -64

Climbing down to rule the earth..!

« Yanıtla #33 : Aralık 04, 2006, 11:13:04 pm »

yapılabilecek şeyler sadece benden cıkamazki yapılacak şeyleri hepberaber yapmamız gerekıo işte onun için burada bu konu başlığı altında tartışıorz qusel kardesim benm.. deilmi yanılıomuyum.. HERŞEYİ DEWLETTEN BEKLEMEMEK LAZIM.. Grin

BLACK BLACK BLACK..!

RESME TIKLA..!

I was the darkness in the sun.. Till the moonlit recovers me..!
queen
Takılan Üye

Site puanı: 3

vazgeçtim..

« Yanıtla #34 : Aralık 04, 2006, 11:15:25 pm »

her neyse ya ben ne desem diim sen sakarya ya toz kondurmıcan belli ben dicemi dedm ztn yorum buraya gelen öğrencilerin tabi..

ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor...
environment_07
sadrazam
Takılan Üye

Site puanı: 0

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #35 : Aralık 05, 2006, 12:00:04 pm »

yapılabilecek şeyler sadece benden cıkamazki yapılacak şeyleri hepberaber yapmamız gerekıo işte onun için burada bu konu başlığı altında tartışıorz qusel kardesim benm.. deilmi yanılıomuyum.. HERŞEYİ DEWLETTEN BEKLEMEMEK LAZIM.. Grin
her neyse ya ben ne desem diim sen sakarya ya toz kondurmıcan belli ben dicemi dedm ztn yorum buraya gelen öğrencilerin tabi..
BEnce arkadaşlar ikinizde haklısınız ama şu bi geçek bu sosyallik ancak şu şekilde olabilir  Karşılıkl olarak yardımcı olmak lazım. Memleketlerine giden arkadaşlar izinlerinden feragat edeck , sakaryalılar ise bu konuda yardımcı olucak. NEler yapılabilir ciddi ciddi bi sakaryalı veya başka memleketten biri si yazarsa sevinirim.mesela haftasonu belli başşlı şeylerin dışında
 Bu arada vizeler bitti herkese geçmiş olsun

˙·٠٠•●Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Rüzgara duran Tas gibi●٠•·˙·
Poacher
Poacher
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #36 : Aralık 06, 2006, 02:33:01 am »

kesinlikle hayırr....
mühendislikte okuyanların çoğu çok çalıştıkları veya dersler zor olduğu için deil bence tamamen kendi içindeki tabiri caizse otluktan ötürü sosyal aktiviteleri '0' ..
yaz şenliklerinde bile dersten hemen sonra evine giden adamlardan ne sosyallik beklenir ki ( gerçi biz GÜRSEL hoca saolsun yaz şenliğinin en ii zamanlarında çoğu kez kısa sınavlar oluoduk ta neyse:D )
bence her insan her şeyi planlı yapabilir derside gezmeyide aktivitelere katılmayıda... şahsen çok sosyal olduumu düşünüorum gerçi derslerim iç açıcı deil ama bi daa mı yaşayacağım sanki üni hayatını iş hayatında zaten çok çalışcam mühendis olarak inşaallah bari bu güzel üniversitemizin tadını çıkariim dimi;)

ordulu
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #37 : Aralık 06, 2006, 10:01:50 am »

arkadaşım haklısın ama bence mühendislik öğrencileri o kadar da ot değil. Bak sen kendini örnek veriyorsun ne güzel. :)Belli bi kısım dediğin gibi olabilir ama genelde bir ibf öğrencisi kadar sosyaliz diye düşünüyorum
guadwane
Yasaklı
Banned
*

Site puanı: -4

« Yanıtla #38 : Aralık 06, 2006, 10:30:40 am »

koşu yüzme internet maç kitap okuma ödev yapma yine ödev yapma türkiyeyi kurtarma dünyada barışı sağlama  yurtta sulh cihanda sulh  nato organizasyonları tüsiad toplantıları lions kulübü toplantıları adk toplantıları
nasa çalışmaları yapıyoruz

ne dersin sosyal miyiz?
desantos
...Te Mucho Anhelar...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 70

Bienvenido Soledad

« Yanıtla #39 : Aralık 06, 2006, 11:44:33 am »

5 seneden beri mühendislik okuyorum. ve inanın sadece sınav haftaları asosyalim... bilmem yeteri kadar cvp verebildim mi Cheesy ...

CoolHallowed Be Thy NameCool
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Debt Help | Personal Loans | Babb Fest | Loans | Mobile Phones
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!