hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 06:24:25 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Sizce Yeterince Sosyalmi ...  (Okunma Sayısı 3898 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doriangray
hec.DORİİ.. sharpfire!!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -42

sf dorian A.K.A hecGRAY 2oo7

« Yanıtla #20 : Kasım 30, 2006, 10:39:40 am »

bi arkadaşım var bigisayar mhendisliğinde..

...günde 14 saat yatıyor..

...10 saat te bilgisayarda program vs...,

..biraz a_sosyal ama olsun...bu ülkenin çalışkan insanlara ihtiyacı var Smiley bence en iisini mühendisler yapıyor..ama çevre mühendisleri aşırı soysal neden se Smiley

Konuşupta aptallığınızı ortaya koyacağınıza, konuşmayında hiç olmazsa herkesin şüphesi kalsın."
Ronaldinho22
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #21 : Aralık 04, 2006, 12:24:21 pm »

ben de ayni sekilde dusunuyorum yani muhendislerin cok isi oluo.. yapanlar derslerden kalmiyo yapmayanlarsa yaz okulunda surunyo.. durum bu
archangel
qkhn
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -64

Climbing down to rule the earth..!

« Yanıtla #22 : Aralık 04, 2006, 12:29:32 pm »

21 yıldır sakaryalıyım.. eet haklısınız sız baska illerden gelen arkadaslar burada yapacak fazla bişi yok hatta hiçbişi yok ama bunun sebebi bizleriz..! her hafta sonunda istanbul diger yakın cewreden gelen arkadaslarımız illerine dönüyor sora her bayram we uzun tatıllerde yoksunuz burada hayatı saglayan o hayata renk werende biz oğrencileriz siz bu şekilde burada yapcak bişi yok deyip terkederseniz burada istesebizde sosyal olamayacaksınız..! konunun asıl baslıgı muhendısler yeterınce sosyalmı..! sacma bi soru muhendisi işletmesi farketmez bu konuda bence sosyallik insanın icinde wardır..!  Wink

BLACK BLACK BLACK..!

RESME TIKLA..!

I was the darkness in the sun.. Till the moonlit recovers me..!
ordulu
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #23 : Aralık 04, 2006, 05:20:15 pm »

21 yıldır sakaryalıyım.. eet haklısınız sız baska illerden gelen arkadaslar burada yapacak fazla bişi yok hatta hiçbişi yok ama bunun sebebi bizleriz..! her hafta sonunda istanbul diger yakın cewreden gelen arkadaslarımız illerine dönüyor sora her bayram we uzun tatıllerde yoksunuz burada hayatı saglayan o hayata renk werende biz oğrencileriz siz bu şekilde burada yapcak bişi yok deyip terkederseniz burada istesebizde sosyal olamayacaksınız..! konunun asıl baslıgı muhendısler yeterınce sosyalmı..! sacma bi soru muhendisi işletmesi farketmez bu konuda bence sosyallik insanın icinde wardır..!  Wink

Arkadaşım sana kısmen katılıyorum . Ama sonuçta mühendislik fakültesi başlığı altındaki bi forumdayız. Bu yüzden bence başlık haklı .
            biz aslında yeterince sosyaliz  derslerin yoğunluğudan  dolayı sosyalliğimiz gölgede kalıyor                                                                                               
adesha53
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Aralık 04, 2006, 05:24:50 pm »

nasıl farketmez mühendislik derslerinin nasıl oldugunu okumuyasan bilemessin sınav zamanlarında neler çektigimizi biz biliriz... okurken asosyal mecburen mühendis oldugumuzda aşırısosyal oluyoruz...durum bundan ibaret
environment_07
sadrazam
Takılan Üye

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #25 : Aralık 04, 2006, 06:33:05 pm »

Farketmez demekle ne demek istedin adesha53 anlamadım ama şunu söyliyim okurkende sınav zamanı harici kampüsün nerdeyse bütün sosyalliğinden faydalanıyoruz...
    Smiley

˙·٠٠•●Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Rüzgara duran Tas gibi●٠•·˙·
adesha53
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Aralık 04, 2006, 06:36:32 pm »

Farketmez demekle ne demek istedin adesha53 anlamadım ama şunu söyliyim okurkende sınav zamanı harici kampüsün nerdeyse bütün sosyalliğinden faydalanıyoruz...
    Smiley

ben de faydalanıyorum ama sadece kafeteryasından nedense... farketmez derken benim msjımdan iki msj önce bi arkadaş işletme mühendislik farketmez demişte ona dedim...
queen
Takılan Üye

Site puanı: 3

vazgeçtim..

« Yanıtla #27 : Aralık 04, 2006, 10:43:27 pm »

bence sosyallik biraz da adamına bağlı dersleri takan da var takmayan da mühendsliği bir grup altında toplamak saçma o kadr çok dalı varken.. illaki derslerimiz zor ama sakarya da hayat yok!!! dersin olmasa bile naapablrsin ki o yüsden bsde yaşadığmz yerlere dönüyorus haftasonlar;)

ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor...
archangel
qkhn
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -64

Climbing down to rule the earth..!

« Yanıtla #28 : Aralık 04, 2006, 10:56:31 pm »

ben hala aynı fikirdeyim kesinlikle farketmez insan dersine ayırdığı wakiti aynı zamanda eglencesıne de ayırıo muhakkak hadi sınaw zamanı haklısınız ders calısıorz bişi yapmaya waktimiz yok dier zamanlarda ise ben kacıyor herkes sakaryadan demek istedim.. kacmasak öğrenciler bu şehre eğlence katabilir dedim sadece..! sosyal olmak isteyen olur istemeyen olmaz bana ne baarıosunuz.. Sad

aynı zamanda herkes gibi bende sakaryanın we kampüsün her aktiwitesini takip ediorm we kullanıorm..! keşke daha fazla bişiler yapabilsek..! Smiley

BLACK BLACK BLACK..!

RESME TIKLA..!

I was the darkness in the sun.. Till the moonlit recovers me..!
queen
Takılan Üye

Site puanı: 3

vazgeçtim..

« Yanıtla #29 : Aralık 04, 2006, 11:03:29 pm »

ya tmm da kalsak nolur mekan yokki!! herkes kalsa gidilcek yerler belli. bunun kalıp kalmamakla ilgisi yok sakaryada zaman geçmio işte bi eğlenmeye çıkıosun belli yerler var zaten saat 7 den sonra sokakta kmse olmuo anca başıboş köpekler fln kim nie çıksn ki..

ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Loans | Mobile Phone | Free Ringtones | Advertising
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!