hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 04:42:47 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Bölümünüzden Memnunmusunuz?
Evet - 70 (61.9%)
Hayır - 19 (16.8%)
Daha Anlayamadım - 24 (21.2%)
Toplam oy: 5

Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bölümünüzden Memnunmusunuz? Yada Değilmisiniz?(Neden?)  (Okunma Sayısı 2572 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fabulous
individuality
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 345

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

« : Kasım 18, 2006, 12:12:32 am »

Ewt arkdaslar; bölümünüzden memnunmusunuz? ya da değilmisiniz? (neden?)

isteyerekmi geldınız yoksa puana gore Universite veya Bölümmü seçtiniz?

------------------------------

Açıkçası ben bolumumden memnunum ama uni olarak daha farklı olabılırdı tabıkıde(elimde olmayan sebeplerden dolayı burdayım)( bunada sukur diyebilirim ancak... )

Tercih yaparken puana gore Uni secmıs oldum.  son tercıh geldı ama bölümümden oldukça memnunum şu an ,zorluğu dışında !!! Grin

bakmakla görmek ayni şeymidir? hayır;

canon bakar, nikon görür.
bati
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2006, 12:19:03 am »

bölümümden açıkçası memnun deilim hem de hiç isteyerek mi geldim tabi ki de hayır neden okuyorum ölese çünkü son şansımdı bu arada bölümüm ebelik şuan elime fırsat keçse hiç düşünmeden bırakırım ki 3.sınıftaym ama bide şöle bi durum var mezun olunca açıkta kalma ihtimalim yok gibi çünkü sağlık da elemana ihtiyaç her zmn var o da güzel olan tek yanı herhalde....aslında konuşçak çok şey var ama.....

batish
AdmirAl
Bakınan Üye
**

Site puanı: 6

« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2006, 10:42:01 pm »

Fakülteden çok memnunum ama makina birazdaha kolay olsa çok güzel olur...

engineer_kok
Deniz Piyade Asteğmen
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 32

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008

Senin O gözlerin varya ....

« Yanıtla #3 : Kasım 19, 2006, 12:13:45 am »

Okuduğum bölüm çok güzel bi bölüm. gerçekten türkiye şartlarında okunabilecek en iyii mühendislik dallarından biri. okuldan memnun deilim. arkadaşlar sağolsun zaman bişekilde geçiyo. ama yararlı bi iş yapamadıktan sonra...
neyse bu arada bölüm Makine Müh. belkide böyle dememde ki sebep gittikçe derslerin ağırlaşması
yeni arkadaşlara tavsiye ilk sene yapıabildiğiniz kadar ortalama yapın sonraki seneler iii yatarsınız ben gibi;)

nihatbozkurt85
**Aydın efesi**
Tanrı Misafiri
*

Acı çekmek özgürlükse; Özgürüz ikimizde..!!

« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2006, 03:11:12 am »

bölümümden memnunum o konuda bi sorunum yok, ama dersler adam akıllı anlatılmıyo bence özellikle bu sene yani 3.sınıfta,kendimiz anlamaya çalışıyoruz ve de zorlanıyoruz.Ama genel anlamıyla memnunum.

sewill
Harbi GencSau lu

Site puanı: -12

« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2006, 10:38:33 pm »

acıkcası okudugum bolumu (inş.muh.)yazmak aklımın ucundan bıle gecmıyordu ama sıstem magduru olarak yazdım ve gayet de mutluyum.dusunuyoru m da belkı istedıgım bolumu okusaydım bu kadar memnun olamazdım.tabı aynı bolumu odtu de okumak da vardı ama buna da sukur:)
chechak
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2006, 03:42:39 am »

okuduğum bölümümden memnunum makine olunca memnun olmamak imkansız :)tabi biraz daha kolay olsa ii olurdu ama bunada şükürrr...puanıma göre seçtim aslında zaten insanların sınavdan önceki ve sonradan seçtikleri farklı oluyo genelde sistem saolsun!!!
oskijenn
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Aralık 03, 2006, 09:30:28 am »

hocalar dışında tr deki en iyi okullardan birindeyiz..istemey erek de gelmiş olsak..son tercihlerimizde olsa bence kötülemek yanlış zira sonuçta bazı üniversiteler gibi üniversitecik değil üniversiteyiz..hocalar hariç tabi konuları bi anlatabilseler odtuden farkımız kalmayacak ama neyse battı balık yan gider...
SEZEN54
her sey boş!
Katılan Üye

Site puanı: 3

« Yanıtla #8 : Aralık 05, 2006, 07:58:08 pm »

valla cevre muhendıslıgı okuyorum cok memnunum bınamızla arkadaslarımızla özelız:)hıc psman degılım her kesı beklerız
queen
Takılan Üye

Site puanı: 3

vazgeçtim..

« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2006, 08:01:49 pm »

valla cevre muhendıslıgı okuyorum cok memnunum bınamızla arkadaslarımızla özelız:)hıc psman degılım her kesı beklerız
katılıorm cnm arkadaşım Smiley)) çevre müh olmak ayrı bi ayrıcalık:))

ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor...
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Graphics Cards & Monitors | Carcasherdotcom Seocontest | Find a Better Job | Debt Help | Mortgage Calculator
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!