hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 04:55:41 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: " MYO'lulara lisans imkanı "  (Okunma Sayısı 1293 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
liligumm
**LaZrail :D**
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 122

Fakülte: Sapanca MYO
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2009

H@yat b£kl3m£z ;)

« Yanıtla #10 : Ağustos 10, 2008, 07:35:23 pm »

TEKDER GENEL BAŞKANLIĞININ ÖNERİSİ KABUL EDİLDİ YÖK MESLEK YÜKSEK OKULLARINI 4 YILA ÇIKARIYOR Tarih Ocak 2007 yer Ankara Bilkent oteli Uluslararsı Mesleki eğitim sempozyomu YÖK ün tüm Rektörler YÖK yönetim kurulu orda Tekder Genel Başkanı Hakan Baycık kalkıyor ve tüm salona konuşuyor ya meslek yüksek okullarını kapatın yada kadro unvan yetki askerlik indirimini sağlayın ya Lise mezunu sayın şimdiki gibi yada 4 yıllık yapın neticesinde Tekder Genel Başkanının düşünceleri 7 ve 8 madde olarak ( bak 16 ocak tarihli 2 haberimiz sitemizin haberler bölümünde) meslek yüksek okullarının iyileştirme kapsamına giriyor şubat 2007 de yayınlanan Türkiyenin Yüksek öğretim stretejesi raporunda açıklanıyordu.14 yıl dır hiç bir şeyi dinlemeyerek sadece Meslek yüksek okulu mezunlarının hak ettikleri statüyü kavuşmaları için gece gündüz çalışan Tekder Genel Merkezi ilk etapta ki görevini ocak ayında YÖK ün Uluslar arası toplantıda 7 ve 8 maddeyi koydurarak bugünlere getirip yerine getiriyordu. 23 Üniversite de uygulamalı Teknik Bilimler fakültesi kurulması ve 2 üniversitede Teknik eğitim fak. İşlevi sürdürülmesi kararlaştırılmıştır. Türkiyenin yüksek öğretim stretejesi raparunda açıklanan çalışma meslek lisesi çıkışlıların devamı niteliğindeki 4 yıllık lisans programlarında okuma imkanı vereceği gibi önlisans düzeyinde eğitim yapan MYO çıkışlılarada 2+2 lisans tamamlama fırsatıda getirecek uygulamalı Teknik Bilimler fakülteleri iş dünyasının talebine uygun nitelikte lisansa düzeyinde eleman yetiştirilmek üzere uygulama ağırlıklı eğitim yapacak 486 myoda 2005 kayıtlarına göre eğitim yapan 441,845 myoluya ve 1milyon mezun myoluya hayırlı olsun.

ne yani 2005 ve sonraki yıllarda myolara kayıt yapan öğrenciler sınavsız lisanslarını tamamlayabilecek mi? ben bişey anlamadım...DGS ye girmemize gerek kalmadımı...

Rabia Yayla
sizlere Umutluluklar
Müzik Moderatörü

Site puanı: 89

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #11 : Ağustos 10, 2008, 07:38:24 pm »

ne yani 2005 ve sonraki yıllarda myolara kayıt yapan öğrenciler sınavsız lisanslarını tamamlayabilecek mi? ben bişey anlamadım...DGS ye girmemize gerek kalmadımı...

Bende anlamadım

rustem_bysl
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2008, 01:23:06 pm »

arkadaşlar ben bu sen önlisansa kayıt yaptırcam fakat Dersler 22,09,2008 de başlıyor bayramdan sonra gitmem bi sorun çıkarır mı ?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bad Credit Mortgages | Read this exciting weblog | Mortgage Calculator | Mortgage Calculator | Bad Credit Mortgages
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!