iskoçya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 605
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi
|
 |
« : Haziran 14, 2009, 10:53:00 ÖS » |
|
   1985 yılının Haziran’ında, sıcak bir günde doğan bu mükemmel şahısı anlatmak inanın zor… Taraflı-tarafsız birçok kişi tarafından sevilmiştir, insanlara yardım etmeyi, onlarla sıcak ilişki kurmayı hayat felsefi edinmiştir değerli dostum, Serkan’ım… Onunla tanışmamız bir Gençsaü halı saha maçında olmuştur.İlk gördüğümde de sarıldığım ve sonra bu sarılmayı adet edinip her görüşmemizde kucaklaştığımız bir insandır değerli dostum, Serkan’ım…
O günden belliydi zaten sıcak, samimi bir dostluğun başlangıcı…
Hafif kiloları ona ayrı bir şirinlik ve sempatiklik katmıştır.Gülüşü zaten sizi alır başka diyarlara götürür, o gittiğiniz yerden hiç gelmek istemezsiniz…
Eğer bir şiir olsan seni anlatacak mısra bulamam, Eğer bir rüya olsan hiç uyanmamayı dilerim, Eğer bir masal olsan gerçekleşmesi için rabbime dua ederim, Ama sen ne şiir, ne rüya ne masal oldun, sen her sayfasında insanlara iyiliği, dürüstlüğü ve güzelliği kazandırabilen, okudukça bitmemesi istenen bir kitap oldun değerli dostum, Serkan’ım…
O güzel gönül sayfanda yer alabildiysek, birkaç harf bile olabildiysek ne mutlu bizlere…
Eğer bu değerli insanı tanımadıysanız büyük bir eksiklik içindesiniz demektir, tanıdıktan sonra anlayacaksınız nelerin eksik olduğunu… Beni gecenin bir vakti sırf iki dakika görmek için Alifuatpaşa tren istasyonuna gelip uğurlamanı, beraber yediğimiz yemekleri, içtiğimiz kolaları, gezdiğimiz caddeleri, ettiğimiz sohbetleri, bize gelip kimi zaman muhabbet etmeyip internet’in başına oturduğun güzel günleri kısacası adam gibi adam olmanı unutmayacağım değerli dostum, Serkan’ım… Seni tanıdığıma inan çok mutluyum.Beni Sakarya’da tutan birkaç şeyden birisindir dostum…
Allah her şeyi o güzel gönlüne göre versin, kalbinden geçen her güzel şey kader olarak alnına yazılsın…
İyi ki doğdun, iyi ki tanıştık, doğum gününü kutlar, dostluğumuzun bir ömür boyu böyle devam edebilmesini ben de bu hayırlı güzel günde rabbimden dilerim…
Seni doğuran annenin ellerinden öper, saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım…
Nice güzel senelere dostum…

|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2009, 04:35:37 ÖS Gönderen: iskocya »
|
|
|
|
|
saphira_arya
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 207
Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2000 öncesi
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2009, 10:57:55 ÖS » |
|
abilerin en tatlılarından, en anlayıslılarından... yeri geldi güldüm gülmeme eslik ettin , yeri geldi ağlama gecer dedin. az kosmadık otobüs peşinden,sinemada katıla katıla güldük yeri geldiğinde fırca yiyene kadar hep bir cümlen vardı bana sorunlarınızla gelin diye, bende bundan istifade hep bıdı bıdı işkence gibi dert yandım sana... o güzel yüreğin sabrını hiç kaybetmesin, Rabbim sevdiklerini sana bağışlasın, yeni yasın hayırlara vesile olsun. yüzünden o kocaman gülümsemen hiç kaybolmasın en güzel günler seninle olsun canım abimmm İYİ Kİ VARSIN ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2009, 11:02:44 ÖS Gönderen: saphira_arya »
|
|
ölüm uzak dur sevdiklerimden ...
|
|
|
^^ELFİDA^^
Kusursuzluğun olmadığı bir dünyada kendi seveceğimiz şeyi mükemmel görmeye çalışarak mı kurtuluyoruz içimizdeki açlıktan?
Harbi GencSau lu

Site puanı: 110
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010
Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz..
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2009, 10:58:30 ÖS » |
|
Doğum gününüz kutlu olsun... Sevdiklerinizle, ailenizle beraber sağlıkla mutlulukla geçecek nice yaşlara... Her şey gönlünüzce olması dileğimle...
|
|
|
|
|
|
Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. Ben her bahar aşık olmam. Ama her bahar gitmek isterim. Gittiğim olmadı hiç. Ama olsun... İstemek de güzel.
|
|
|
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46
Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2009, 11:03:38 ÖS » |
|
Çok görkemli bir doğum günü konusu iskoç prens  Doğum gününüz kutlu olsun sayın rapçi bey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beşiktaş aşkıyla yanan biri...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 1
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
sanalda konuşmayı sevmeyen üye..
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2009, 11:06:54 ÖS » |
|
abeeeeey doğum günün kutlu olsunnnnnnn  arada farklı konularda inatlaşsakta sevdiğim bi insan iiki varsın serkan sevdiklernle nice senelre 
|
|
|
|
|
|
ne bakıorsun kardeşim..! 
|
|
|
omar
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 360
tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2009, 11:07:46 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tHeSiLent
Kimse sevmese de Rabb sever beni... :))) Bu yakanın delisiiii, onların sessiziiii, bir 80'ler serisiiii...:D
Harbi GencSau lu

Site puanı: 81
Fakülte: Diğer
..Her hâlukarda içimi kemiren bir teselli var..
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2009, 11:13:09 ÖS » |
|
Ya Rabbimmmmmmmm Cüneytt sen ne yapmışsııııın Az bile söylemişin 
Bu mübarek ötesi insanı doğuran annenin ellerini biz de öperiiiiiz  Çok güzel anlatmışın Serkan'ı ve daha söylenecek çok şey var onun için  Her zaman insana insan olduğu için değer veren ve bunu gösteren,insanlara iyilik yapmayı,onlarla iyi geçinmeyi kendine felsefe edinmişşşş degerli şahsiyetttt Allah'ım ya ben bu delinin doğumuna neden bu kadar sevindim kesinlikle herkesin tanıması,keşfetmesi gereken bir insan  O bir abi,kardeş,kanka.... çok şey çok  hiiiiiiiii tutmayın beni yazıcam 
Delinin hasıııı  Sitenin en kral rapçisiiiii  Tahsilatçıların babasıııııı  ve mübarek ötesiii... 
Rabbim yeni yaşında huzur,mutluluk,sağlık...tüm güzellikleri getirsin ve daim eylesin inşallah  Veeee gönlünden geçen dileği Rabbim hayırlıysa tez zamanda nasip etsinnn ve hep mutlu ol,deli ol,gülll 
yaa bitmiyo ama son bişe daha " Ne olur üzme kendini,güneş habercisi geceler... (inşallah  ) " hah yaaa bişe daha bişe daha vardı diyodumm Serkan'ın yeni yaşında cezasının kalkmasını da istiyorumm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2009, 11:15:25 ÖS Gönderen: tHeSiLent »
|
|
|
|
|
pSaSeTuBa
uykum gibi gelsene...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 394
"""FENERBAHÇEM"""
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2009, 11:46:56 ÖS » |
|
herkes ne de çok şey söylemiş öyle  benim şimdilik bu kadar uzun yazacak gücüm yok ne yazık ki  gayet iyi özetlenmiş aslında;adamın hası. muhteşem insan  çakma adige  doğum günün kutlu olsun serkan. nice senelere... 
|
|
|
|
|
|
bu gece yüreğine sığınabilir miyim ?

|
|
|
aylinizm
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 367
Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2007
nasıl bişeysin böyle ya uzaydan mı geldin
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 14, 2009, 11:50:40 ÖS » |
|
ooo Serkan hocam doğum gününüz kutlu olsun. ne kadar güzel yorumlar yapılmış böyle ne kadar çok sevilen biriymişsiniz.
bu kadar sevilen biriyle bende tanışmak isterdim doğrusu Allah hayırlı ömür geçirmenizi nasip etsin buda benden küçük bir hediye kabul buyrun lütfen
http://www.youtube.com/v/cptUvimo_aA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:(
Bakınan Üye