MeFRaT
Seni bana anlatan o masalı her gece odama kapanıp saatlerce dinledim
Kültür-Sanat Moderatörü

Site puanı: 175
Fakülte: Hendek MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2013
***PiSKaNeV*** Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır...
|
 |
« : Aralık 04, 2008, 10:05:28 ÖS » |
|
GENCSAU YANIYOR
Aslında işin aslı şöyle Admın bey... Gencsau yu ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı. kralicem birgün nacizane Msn Adresime mail yolluyor. Gencsau ye diyor bana
Gencsau o dakika ruhumun başkenti başımın tacı , ruhumun ilacı oluyor Delikanlıya yakışmaz Gencsaude en ufak bir edepsizlik etmiyorum, Oğlum diyorum bizim msn ye , ilk bu sitede Duyulacaksın . Sorup soruşturup bulup buluşturup en nihayetinde siTeye giriyorum. Ama gel gelelim kızın üvey abisi Siteyi donduruyor. 2. kez giriyorum.Bu kez üvey abi bizde yeni üyeye Msj Hakkı yok diyor. Anam senide yorduk ama hadi son bi kez daha iste .Site anamın yüzüne bir kez daha kapanıyor. Oğlum bu kızın Id sini sini patlat diyor
Elektronikçinin çırağı ibonun eline bir mektup sıkıştırıp Kraliceme e gönderiyorum kaçarmısın benimle diyorum . kaçarım diyor. Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz. Hani yanlız gitmeyim bizim "ugur" uda çağırayım diyorum ugur babadan kalma pc sini almış. Ugur bu ne diyorum. Ne olur ne olmaz abi senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor . sürüyorum Açıl Gencsau ben geliyorum
Gencsau yanıyor. Gencsau admini beni arıyor Gencsau yanıyo , herkes benden biliyor
Kralicem diyorum ne oluyor. Ne olur demeye kalmadan . admin kapıyı çalıyor. içeri giriyor. admin bey diyorum. Kız reşit kendi isteğiyle geldi.
memur bey tamam diyor. kıza bişey dediğim yok da Gencsau yu niye yakıyosun be evladım. kralicem bu ne diyor diyorum , kralicem hiç bişey demiyor.
meğer bizim kralice kaçarken Siteyi açık unutmuş. Sonra siteden düşmüş sonra adsl kopmuş. sonra Gencsau tutuşmuş VerYansın Etmis admın BlackLight Siteyi Yakmıs Modemleri Hacklemis Diye
Nihayetinde attılar beni Ban haneye Tez vakit sonra mahkeme günü geldi. Admin Kraliceye sordu. kızım seni bu adammı kaçırdı ?. evet Admin BEy. Gencsau yüde bu adammı yaktı. eee evet Admın bey.
NE eveti Kralicem . Nİkah kıymıyoruz 7 gün ban geçer geçmesinede yalandan 7 gün 7 yıl gibi gelir kanıdeli üyeye Birkaç güne kalmadı koptu pc mim internet bağlantısı... dedim kendi kendime ben bu banı kırarım gider Gencsau yü Harbiden yakarım.
Şimdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye Evet yaptım.Üvey abisinin Forumuna pink atıp hack ledim Şimdi Admın Bey Cezam Neyse Çekerim Banhanedede İyi Hali Bozmam Sizi Temin Ederim 7gun Değil 70 Yıl Ban Yesem Paşa Paşa Beklerim Gencsau Yü Yakarım Sorada Paşa paşa Beklerim Gencsau yanıyor , Admın beni arıyor Gencsau yanıyor herkes benden biliyor Ben Sucsuzum Diyorum Kımse Beni Duymuyor Bunu Birtek Kralicem Birde Allah Biliyor
BEN SUÇSUZUM DİYORUM KİMSE BENİ DUYMUYOR . BUNU BİRTEK SEVDİĞİM , GENCSAULÜLER BİLİYOR
Adminlerden Özür Diliyorum Bu Sadece Muhabbet Eğlence Olsun Diye Hazırladığım Bişey...BlackLight
|
|
|
|
|
|
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı, Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! …
|
|
|
FY54
* EyLüL *
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 128
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2014
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح&
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2008, 10:11:26 ÖS » |
|
puhahah kardesim süper olmus ama benim pcye laf atma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
* EyLüL *
FY54
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 463
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2008, 10:14:46 ÖS » |
|
zuahahahah 
güzeldi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeFRaT
Kültür-Sanat Moderatörü

|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2008, 10:15:47 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı, Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! …
|
|
|
bahar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 281
Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2008
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2008, 10:16:28 ÖS » |
|
gencsau yü yakanın çırasını yakarım  güzel olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
* EyLüL *
FY54
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 463
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2008, 10:18:15 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeFRaT
Kültür-Sanat Moderatörü

|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2008, 10:22:06 ÖS » |
|
ne dedim şimdi ben yaa  Yha Bişi Demedin Ben Sadece Muhabbet Olsun Die Söledim Kırıldın Mı Sımdı Buna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FY54
* EyLüL *
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 128
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2014
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح&
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2008, 10:22:36 ÖS » |
|
benim pcme laf atma bak takıLdım ben oraya  bu arada dikkat ettimde yazım oku8nmuyomus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeFRaT
Kültür-Sanat Moderatörü

|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2008, 10:30:27 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|