omar
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 360
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 05, 2009, 07:31:24 ÖS » |
|
hehe  güzell eline sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Explode_Jrr
Hasta La Victoria Siempre
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 128
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2010
Herkesi Dostu Bilen Herkesten Kopuk Bir Ben
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 05, 2009, 07:32:48 ÖS » |
|
hay Allah iyiliğini versin nerden geldi aklına 10 numero olmuşş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
Site puanı: 0
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 06, 2009, 04:35:37 ÖS » |
|
O kadar güzel olmamış booğlum ama emeğine de saygısızlık etmemek lazım şimdi.
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
MeFRaT
Seni bana anlatan o masalı her gece odama kapanıp saatlerce dinledim
Kültür-Sanat Moderatörü

Site puanı: 175
Fakülte: Hendek MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2013
***PiSKaNeV*** Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır...
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 06, 2009, 04:44:22 ÖS » |
|
O kadar güzel olmamış booğlum ama emeğine de saygısızlık etmemek lazım şimdi.
Sen Ne Anlarsın 
|
|
|
|
|
|
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı, Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! …
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 06, 2009, 04:46:32 ÖS » |
|
Sen Ne Anlarsın  Hiç.
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
Ehl-i Keyf
[b]Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız[b]
Site Admin

Site puanı: 285
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008
Yalnız, kabullenilmiş suç gerçeği kabul ettirir.
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 06, 2009, 04:49:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
De ki: "Şüphe yok, namazım da, ibâdetlerim de, diriliğim de, ölümüm de âlemlerin Rabbi olan Allah içindir ki." (Enam 162)
Özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum. Halkım için mücadele etmeyi men eden bir dini kabullenecek olsaydım, o dinin canı cehenneme derdim. (Malcom X)
|
|
|
MeFRaT
Seni bana anlatan o masalı her gece odama kapanıp saatlerce dinledim
Kültür-Sanat Moderatörü

Site puanı: 175
Fakülte: Hendek MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2013
***PiSKaNeV*** Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır...
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 06, 2009, 04:54:50 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı, Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! …
|
|
|
Ehl-i Keyf
Site Admin

|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 06, 2009, 05:01:27 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
De ki: "Şüphe yok, namazım da, ibâdetlerim de, diriliğim de, ölümüm de âlemlerin Rabbi olan Allah içindir ki." (Enam 162)
Özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum. Halkım için mücadele etmeyi men eden bir dini kabullenecek olsaydım, o dinin canı cehenneme derdim. (Malcom X)
|
|
|
Head Cutter
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 06, 2009, 05:09:41 ÖS » |
|
farkındayım o yüzden bende şerbeti nabza göre verdim  Ulan eşşek diyorsun şerbet diyorsun... :@ Ama insanlar keşke bazı yönlerden dolayı eşşeğin nispetinde olabilse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ehl-i Keyf
Site Admin

|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 06, 2009, 05:16:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|