Shambala34
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 1648
Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009
19. Mot. P. Tug. K.lığı Edremit Balıkesir
|
 |
« : Nisan 11, 2009, 03:48:40 ÖÖ » |
|
Bir taşla iki kuş
Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz.
Mart kedileri
Balkondan gelen yüksek sesli kedileri kastederek "Şu kediler kadar olamadık!" diyorum. Karımdan gelen cevap: "Hiç mi başı ağrımaz bunların?"
Rüşvet
Koyun yetiştiriciliği için kredi vereceğim müşteriye "Kaç koyunun var?" diye sorduğumda, "Kontrole geldiğinizde size keseceğim hariç 299." cevabını vermesi, şahsın kredibilitesini bir anda arttırdı. Rüşveti seviyor muyum ne?!
Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?"
Gizli kamera
Bazı mağazaların soyunma kabinlerinde kamera olabileceğini öğrendiğimden beri, daha bir seksi soyunup giyinir oldum o kabinlerde. Ee, kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
Tıbbi atık
Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan yapay zekalı kişi benim ablam olur. Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu görüp, "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." diyerek cevap veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır.
Bıktım
Hocanın odasına flash bellekte ödev teslim etmeye gidilir. Bellek hocaya verilir ve hoca sorar, "Hangi dosyanın içinde?" Offf, dosyanın adını değiştirmeyi nasıl unuturum ya! "Bıktım dosyasının içinde hocam..." Kalır mıyım, geçer miyim?
Kaynakçı Osman'ın gözlükleri
2,5 yaşındaki yeğenimin sütyen görünce verdiği tepki: "Aaaa, meme külodu!"
Müthiş pazarlık
Mevsim sonu indirimleri malum... Ben de fırsatı değerlendirip iki ayakkabı beğendim; biri 60, biri 80 TL. Kasada pazarlıkla biraz daha şansımı zorlayayım dedim. Ben "İkisi düz hesap 150 olsun." diyorum, tezgahtar kız "Efendim zaten fazlasıyla indirim yaptık, mümkün değil!" diyor. Israr ediyorum, ısrar ediyor... Allah'tan mağazanın sahibi geldi de bu kepazelik sona erdi ve 140 TL'yi ödeyip çıktım. Hadi tezgahtar sarışındı da, bana ne oluyorsa...
Rusça
Rusça kursuna gittiğimi duyan anneannemin evlere şenlik yorumu: "Bu (erkek kardeşimi göstererek) gitse anlarım da sen nataşa olmak için mi gidiyorsun?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oak
Site Admin

Site puanı: 357
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2009, 03:53:17 ÖÖ » |
|
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?"
Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan yapay zekalı kişi benim ablam olur. Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu görüp, "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." diyerek cevap veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır.
Bu ikisi iyiydi . (:
sağol shambala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musluk
Bakınan Üye

Site puanı: -4
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2009, 08:30:21 ÖS » |
|
hepsi çok güzel ama 2,5 yaşındaki çocuk süpermiş:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheaptarrr
Katılan Üye

Site puanı: 0
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2009, 08:37:40 ÖS » |
|
Müthiş pazarlık
Mevsim sonu indirimleri malum... Ben de fırsatı değerlendirip iki ayakkabı beğendim; biri 60, biri 80 TL. Kasada pazarlıkla biraz daha şansımı zorlayayım dedim. Ben "İkisi düz hesap 150 olsun." diyorum, tezgahtar kız "Efendim zaten fazlasıyla indirim yaptık, mümkün değil!" diyor. Israr ediyorum, ısrar ediyor... Allah'tan mağazanın sahibi geldi de bu kepazelik sona erdi ve 140 TL'yi ödeyip çıktım. Hadi tezgahtar sarışındı da, bana ne oluyorsa...
Rusça
Rusça kursuna gittiğimi duyan anneannemin evlere şenlik yorumu: "Bu (erkek kardeşimi göstererek) gitse anlarım da sen nataşa olmak için mi gidiyorsun?" bu ikisi daha güzeldi :DD tesekkürler güzel bir paylasımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301
Fakülte: Adapazarı MYO
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2009, 08:46:19 ÖS » |
|
ayy hepsi 10 numara 
|
|
|
|
|
|
... ya ben terk edemiyorum konuşmayı ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum ya çok soğuk bu hava ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
|
|
|
beşiktaş aşkıyla yanan biri...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 1
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
sanalda konuşmayı sevmeyen üye..
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2009, 08:47:52 ÖS » |
|
Tıbbi atık Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan yapay zekalı kişi benim ablam olur. Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu görüp, "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." diyerek cevap veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır. Tövbe ya Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" süper ya yarıldım gülmekten 
|
|
|
|
|
|
ne bakıorsun kardeşim..! 
|
|
|
inci
Harbi GencSau lu

Site puanı: 74
Fakülte: Eğitim Fakültesi
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2009, 08:58:35 ÖS » |
|
Bir taşla iki kuş
Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. bunu ileride deneyebilirim... 
|
|
|
|
|
|
"suskunluğum asaletimdendir; herşeye verilecek bir cevabım var elbet. Lakin ilk önce lafa bakarım , laf mı diye. bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye!!!!!" (mevlana)
|
|
|
apsuwa_ibrahim
non_nobis_solum
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 33
Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2008
Neden ki bu amaçsız yaratılış yok olacaksa birgün
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2009, 09:06:03 ÖS » |
|
Bir taşla iki kuş
Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. bunu ileride deneyebilirim...  dene ama kocan boşarsa karışmam 
|
|
|
|
|
|
ELifin noktası yoktur o yüzden kesrete buLaşmamıştır... ELif sondaki hiçbir harfLe birLeşmez o yüzden hürdür... ELif bütün harfLerin başıdır o yüzden vahdet üzeredir..
Canda ELif Yok İse,O Can Hiç'tir..
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene !!!! Ne Mutlu ATATÜRKÜ Sevene !!!
|
|
|
KördüğüM
...düğüm düğüm...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 128
Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2009, 09:24:35 ÖS » |
|
Tıbbi atık Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan yapay zekalı kişi benim ablam olur. Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu görüp, "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." diyerek cevap veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır. Yersin böyle lafı, nerede ne diyeceğini bilmezsen...
|
|
|
|
|
|
* ÖLÜ GELİN *
|
|
|
inci
Harbi GencSau lu

Site puanı: 74
Fakülte: Eğitim Fakültesi
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2009, 11:54:38 ÖS » |
|
dene ama kocan boşarsa karışmam  o biraz zor olur 
|
|
|
|
|
|
"suskunluğum asaletimdendir; herşeye verilecek bir cevabım var elbet. Lakin ilk önce lafa bakarım , laf mı diye. bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye!!!!!" (mevlana)
|
|
|
|