hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 09:41:52 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Özgür Düşün  (Okunma Sayısı 769 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
grafi
grafi
Katılan Üye

Site puanı: -16

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE

« : Ocak 07, 2007, 01:41:58 pm »

Tüm arkadaslara BİN selam..!

Arkadaslar, kmyo sizce eğitim ve eğitmen kadrosu olarak ne kadar verimli. Geniş bir persfektiften bakınca neleri görebiliyoruz ve taleblerimiz konusunda eksikliklerin giderilmesi için ne kadar duyarlıyıZ.
KMYO nun ilk yanlısı ezberci sistemle eğitim vermesidir. Öğrenci arkadasların ezberciliğe alıştırılarak sorgulamayı ve düşünmelerini kısıtlayan bu sistem gercekte görmek istedikleri ögrenci tipini yaratmaya çalısmalarından mı sorusunu aklıma getirmiyo değil?? bu konuda ciddi sorunlar da yasıyoruz yüzlerce sayfayı ezberleyip baskaların düşüncelerini mecburen kabullenmek zorunda kalıyoruz. Neden! Biz de arastırıp ve bizim dogrularımız üzerinden gerçeklere ulaşmıyalım. Neden! eksik kalan yanlarımızı eğitmenler tamamlamasın....vs.
Tüm KMYO da  bulunan arkadasları daha duyarlı olmaya çağırıyorum.Teşekkür ederim....

« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2007, 09:21:04 pm Gönderen: UnS » Logged

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE
zazamemo
ZaZaMeMo
Katılan Üye

Site puanı: -22

ZaZaMeMo

« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2007, 09:22:24 am »

kardeş sen kmyo da okuyormusun bitirdinmi?

oRGaNiZeD BY ZaZaMeMo

İnan! ...Ama yalnızca bildiğin gerçeklere.
   Güven! ...Ama yalnızca içinde bağladıklarına. 
   Sev! ...Ama yalnızca hak edenleri.
   Paylaş! ...Ama yalnızca değerini bilenlerle.
   Çalış! ...Ama yalnızca doğruluk yolunda.
 Yaşa! ...Ama SAKIN ÖLÜMÜ AKLINDAN ÇIKARMA
serap
serap
Takılan Üye

Site puanı: 18

« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2007, 05:13:56 pm »

ya niye böyle yazdın anlayamadım bende myo da okuyorum ilk önce banada saçma geliyodu şimdi memnunum bence önce başkalarının düşüncelerini bileceksin sonra kendi düşüncen gelişecek böylece başkalarına kendi düşüncelerini aktarabilesin eğer sen başkalarının düşüncesini bilmezsen nasıl karşı çıkacaksın 4 yıllıktada böyle tr eğitim sistemi ezbercilik ilk okulda bile durum aynı araştırma yapmana 2 yıllık engel değilki bence
 Smiley
grafi
grafi
Katılan Üye

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE

« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2007, 06:21:36 pm »

tüm arkadaslara BİN selam

evet bu tartısma konusunu öncelikle hayata geçmesi ve sistemin arastırmacı olarak değişmesi uzun zaman alabilir  ya da olmayabilir. neden? çünkü bizler  kolaycılıgı ve sorgulamamayı kabullendiiğmiz taktirde bu sorun bizden sonraki arkadaslarda da aynı şekilde devam edecektir.
sadece kmyo nun bir sorunu değil ama kmyo persfektifinden bakıldıgı zamanda senin de gördügün gibi türkiye sistemi gözler önüne serilmiş oluyo.
diğer bir konuda bu sistemin bizleri nasil mahkum ettiğidir. Başkalarının düşünceleri ancak senin de bir düşüncen oldugu zaman anlamlasır ve o zman dedigin gibi kabullenirsin sana dogru gerlen düşünceleri. Senin düşüncen istedikleri düşünce ve insan tipidir.
teşekkür

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE KALIN..!

Tüm arkadaşlara BİN selam....
Sevgili Timoti arkadas. teşekkür ederim. KMYO da eğitim için yapılan uygulamalar da ki eksiklikleri açık bir şekilde görebiliyoruz.. Duyarlı arkadasları gençsaü ye yönlerndirerek düşüncelerimizi açıklayabilecekleri bir ortam olusturmakta bizlere düşüyor.. gençsaü yü bilmeyen arkadaslara duyurusunu yaparsan daha da verimli olacagını düşünüyorum.
iyi günler...
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2007, 09:20:18 pm Gönderen: SeKuLi_53 » Logged

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE
crematory
crematory
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2007, 07:18:25 pm »

öncelikle selam.ezberci sistem eğitici olmamakla birlikte kişileri anti-sosyal hale getiriyor.Bunun sebebi kişilerisaçma bir yarış haline sokmasıdır.Uygulamalı sistemlerde ise insan ilişkileri artarak kalıcı bir eğitim olarak görülmektedir.Okulumuz kmyo ise uygulama sıfır ezber ise almış başını gidiyor.turizm liseleri bile sadece uygulama ile egitm veriyor.

İşte Bizim Son Sözümüz...!
KANIMIZLA YAZIYORUZ
ÖZGÜR DOĞACAK GÜNLERİN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ.

(Bağcılarda Üç Karanfil)
grafi
grafi
Katılan Üye

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE

« Yanıtla #5 : Ocak 18, 2007, 07:01:17 pm »

Tüm arkadaşlara BİN selam!
sevgili 'crematory' duyarlı oldugundan dolayı teşekkür ederim. ancak artık bu konuyu kmyo geneline yaymak gerektigi bilincine varmak gerekmektedir. Yapılması gerekenleri somutlaştırarak gerçekçi adımlarla yürümek ve çoğalmanın bence zamanı gelmişti. Bu sistem bize nekadar dayatmayı sunuyorsa bizde o kdar bilinçli olmaşyız ve çoğlamalıyız, bunun için şiarımızı bilgiden ; adımlarımızı ise duyarlı arkadaslarla bu yolda yürümekten almalıyız
teşekkür ederim...
« Son Düzenleme: Ocak 18, 2007, 07:03:20 pm Gönderen: grafi » Logged

DİRENÇLE ve BİLİNÇLE
ewrem
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2007, 09:16:57 pm »

gercekten cok dogru düşünüyorsun sevgili özgür arkadasım final haftası ve biz kesinlikle ezber yapıyoruz bu okulda ezberlediysen geciyorsun ne kadar adil?
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2007, 10:21:49 pm Gönderen: ewrem » Logged
ewrem
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2007, 09:24:37 pm »

ya bilmiyorum bana mı soruyorsun ama ben de karasu myo da okuyorummm senin gibi düşünüyorum
ewrem
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2007, 09:25:44 pm »

Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? yorumsuz bi hayatı seciyorum artık gercekten
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Car Credit | Mobile Phones | HP coupons | Mortgage Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!