hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ekim 12, 2008, 03:13:26 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Ekim

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: nerde bü if?  (Okunma Sayısı 3064 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aysunakkaya
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #10 : Haziran 04, 2007, 01:11:13 pm »

if'i boşverin diyene sesleniyorum!if hayattır hayatın ta kendisidir.lakin anlayana........... .............
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1305

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2007, 06:06:35 pm »

müballakta. ( doğru mu yazdım Tongue)

Neyi doğru yazdın ki zaten. Cheesy

Bir de tercüman olacaksın. Cheesy

"Muallak" olacaktı... Grin

*250 Kontöre Webcam Açılır* (Mübarek 11 Aylarda)
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 76

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #12 : Ocak 07, 2008, 02:00:48 pm »

selamun aleykum gençlik!..
işte burda, bir büyüğümüzün de dediği gibi, " kimse yok mu?" diye sorulduğunda sağa sola bakmadan, " ben varım!" diyebilen bir gençlik istiyoruz biz Smiley ama bu ifliler meşgul insanlardır bilirsiniz Smiley şimdi hepsi kütüphanee doluşmuştur, en son gördüğümde sınavlarla cebeleşiyolardı, aramızda olması gereken kıymete hâiz kişiliklerdir, ve bende bir mensupları olarak hepsini çok seviyorum, en az iki tanesini tanuıması lazım ün. gençliğinin, bir tane yeterince açıklayıcı değildir çoğu kere çünkü, selametle gençlik..
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 76

Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #13 : Ocak 07, 2008, 02:21:26 pm »

selamun aleykum arkadaşlar,
ilahiyat fakültesinin Ozanlar'da oluundan başka özellikleri de var elbette, mesela bilmeyenler için; " çok kıymetli ve geniş bir kütüphanesi var!.." özellikle 1. sınıf sosyal bilimler öğrencilerine daha ivedilikle tabi. yan,i tarih, edebiyet, felsefe, sosyoloji vb. bölümlerin ikinci bakacakları kaynak hazinesi burdadır. Ayrıca efendiim; bir ilahiyat öğrencisi, derin filozof, sosyoloji, psikolojiden yorgun düşmüş, biraz tarih,bayağı edebiyat, geri kalan büyük dilim de islami bilimlere ayrılmıştır zihninde, onun için çok amaçlı ve çok kullanıma açıktır, haa bi de yanında yanlış  bişe söylemeyin bilmiyor diyerek, açığınızı yakalama potansiyeli yüksektir, ama ele vermez, mütevazidir, Smiley ama bence mutklaka en az bir tane dostunuz aolsun aralarından, çok iyi gelecektir size, hele konuşacak, sabbaha kadar atrtişacaka adam arıyorsanız, işte adres, selametle gençler Smiley
ugunes
بسم الله الرحمن الرحيم
Harbi GencSau lu

Site puanı: 59

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #14 : Şubat 01, 2008, 03:31:43 pm »

slm arkadaşlar bende ilahiyat okuyorum ama malesef size katılamıyorum bizde kampüste cümbür cemaat okumak isterdik ama oraya gelirsek başörtü sorunumuz olacak yaaa ozanlarda fakültemiz di hadi toplanın gelin bi çayımızı için

fecraa
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

Giriş Yılı: 2006

« Yanıtla #15 : Şubat 07, 2008, 04:11:59 pm »

bir çok fırsatın var evvela kendini ii geliştirirsen yurt dışındada yurt içindede nitelikli ilahiyatçılara çok ihtiyaç var..özellikle yurt dışı çunku batı insanı islamın o hoş ve sıcak iklimine girmeye çok yatkın...lakin öncelikle islamın cok ii anlatılması daha da önemlısı temsil edilmesi lazım...bu yüzden de iyi bi akademisyen olunabilir..yahut formasyon alınıp devlet okullarında öğretmenlik yapılabilir(ki bu sene ataması en çok yapılan branş din kültürü öğretmenliği...yada imam hatip liselerinde öğretmen olunabilir...hatta yüksek lisanstan islam tarihi yahut din psıkolojisi gibi dallar seçilip bu alanlarda ilerlenilebiinr.cam ilerde ve ya kuran kurslarında din görevlisi olunalınblr.diyanet işlerinde çeşitli alanlarda çalışabilinir...vssss unuttuğum şeyler mutlaka vardır ama en önemlisi toplumun ahlaki ve manevi değerlerini en iyi yansıtacak bireyler olunulabilir ve de yetiştirilebilinirr çünkü ilahiyat fakülteleri toplumun manevi doktorlarıdır kalp doktorları bir neviii.... hasılı mesele bir şey olmaktan ziyade YAŞATMAK 'TIR en güzeli yaşatmak insanlığa toplumlara ve tüm dünyaya en güzeli HZ MUHAMMED İ VE O NUN ÖĞRETİLERİNİ GÖTÜRMEKKK:)
ugunes
بسم الله الرحمن الرحيم
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2008, 08:49:07 pm »

hocam yaktın yıktın ortalığı helal olsun derdim ama sen kızıyosun ALLAH razı olsun Grin Cheesy

girift
mehlika
Katılan Üye

Site puanı: 14

Giriş Yılı: 2006

Varlık insanın iliklerine işlemiştir

« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2008, 07:18:01 pm »

mesela ben din psikolojisi alanında yüksek lisans yapmak isiyorum. günümüzde insanların psikolojik sorunlarına salt psikoloji ilminin çok da fazla faydalı olabileceğini düşünmüyorum. çünkü insanların çoğu problemlerinin altında  allaha duyulan güvenin ve inancın yani inanç eksikliğinin yatması neden oluyor.  günümüz insanının sloganı Düşünüyorum o halde varım. Bunun yerine şu  önermenin insanlara yerleşmesi gerekiyor.VARIM O HALDE VARLIĞIMIN GAYESİ NEDİR. bu soru insanları sağlıklı amaç edinmeye sevkedecek ve insanlar fani amaçların peşinden koşmayı bırakıp baki gayelerin tatminkarlığı içinde mutlu yaşayacaktır...

Bu beden canan için gider mi ki Fizana
Gülü bekleyen bülbül gibi katlanır mı hazana
Ne Mecnun'daki aşk var şimdi ne de yürek
Ama önce Leyla gibi bir yar gerek
                                   E.Ö.
ugunes
بسم الله الرحمن الرحيم
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2008, 10:39:55 pm »

bizi boşverdirmeye çalışanlar kadar boş verenlerde var olsun biz mutluyua ama harbiden derslerden fırsat bulup siteye bakamıyorum bile Cry Cry Cry

aysunakkaya
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #19 : Şubat 12, 2008, 10:22:05 am »

selamün aleyküm arkadaşlar kimse yok mu?diyene nerde bu if?diyene sesleniyorum!işte burdayız.inanın ilahiyatçılar da sizden farklı insanlar değil yalnız bizim yükümüz sesimizi çıkarmamıza müsade etmiyor.........
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!