hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 09:24:01 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ne Okuyorsunnnnn.....................  (Okunma Sayısı 1378 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FReeBOY Sin@n
Sin@n Yılm@Z
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 66

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

SAVAŞMAK SANAT OLSAYDI OSCARI BEN ALIRDIM!!!!!!

« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2008, 02:37:07 am »

elmayı yılan ısırdı Smiley polisiye kitaplar süpper yaf.. zaten en sevdiğim çizgi filmde scooby doo Smiley ama polis olamadım o başka.. kısmet değilmiş.

Okula gitmek kaçınılmazsa, zevk almaya bak....

GuRuRlUyUz GüÇlÜyÜz ANKARAGÜÇLÜYÜZ

Biz Babalığımızı Yapalımda,Varsın Evlatlar Elimizi Öpmesinler...
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 97

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2008, 03:34:31 am »

dr mustafa merter
 "900 katlı insan "
muhteşem, hem yaşamış hem gezmiş hem düşmüş girdaplara hem çıkmayı başarmış ,inancın ve ta bi ki işin ehli olanların yardımıyla ,kendi ilmini de yabana atmayalım, zira psikiyatr kendisi:) deli doktoru diyemiicem, herkesin böyle halleri olur bir döneminde hayatının,
bu arada ilk yazana şükran ediyorum, " amak-ı hayal" bi harika, ben çizimlerine de bayılmıştım zaten, ama onu okumak başka bişeymiş, kitabın adadaki sahibine de selamlar......
mihmandar
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #22 : Mayıs 11, 2008, 01:31:26 am »

selamun aleykum,
" minyeli abdullah", ehehe,
burdan yazar hekimoğlu İsmail'e de selam olsun...
şimdi de değrinden bahsetmek istiyorum, pek çok kişinin lise ortaokul çağlarında okuduğu bu eseri ben inat ettim okumadım, şimdi ehtiyarlığımda bir okuyayım istedim ne oldu biliyor musunuz, seneleer evvel okumuş ve etkilenmiş olan babamla kitabın sohbetini yaptık, aldı elimden okudu bi daha gençliğini geri getirir gibi...
bir kitap bazen km taşı oluyormuş insan için.. bunu gördüm... aramızda köprü oldu kitap, haa, anlatılan hadiseler hala tazeliğini koruyor, bu da imtihanın bir başka yönü, insanlık devam ettiği sürece de taze kalacağa benzer... selametle, kitabı okumuş olanların yüzündeki tebessümü görür gibiyim Smiley sizleri seviyorum ya hu Smiley....
fecraa
Bakınan Üye
**

Site puanı: 12

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #23 : Mayıs 12, 2008, 11:11:04 am »

selamun aleykum,
" minyeli abdullah", ehehe,
burdan yazar hekimoğlu İsmail'e de selam olsun...
şimdi de değrinden bahsetmek istiyorum, pek çok kişinin lise ortaokul çağlarında okuduğu bu eseri ben inat ettim okumadım, şimdi ehtiyarlığımda bir okuyayım istedim ne oldu biliyor musunuz, seneleer evvel okumuş ve etkilenmiş olan babamla kitabın sohbetini yaptık, aldı elimden okudu bi daha gençliğini geri getirir gibi...
bir kitap bazen km taşı oluyormuş insan için.. bunu gördüm... aramızda köprü oldu kitap, haa, anlatılan hadiseler hala tazeliğini koruyor, bu da imtihanın bir başka yönü, insanlık devam ettiği sürece de taze kalacağa benzer... selametle, kitabı okumuş olanların yüzündeki tebessümü görür gibiyim Smiley sizleri seviyorum ya hu Smiley....
                                                                                                               mihmandar:)amak_ı hayal de en çok hoşuna giden yer neresi merak ettim...bide çol nitelikli kitaplar okuyosun allah daim kılsın...nitelikli kitap okumayı çok insan başaramaz...okuduğundan bilgi alan bi de o bilgiyi dönüştüren insan sayısı ise yok denecek kadar azdır o az zümreden olmak duasıyla........
mihmandar
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #24 : Mayıs 12, 2008, 12:58:33 pm »

selamun aleykum,
amak-ı  hayal bildiğiniz üzre Raci'nin aynalı babanın kulübesinde ney eşliğinde uykuya dalması ve gördüğü rüyalar üstüne kurulu, hepsini çok beğendim, hepsi ayrı güzeldi ama,
   hint fakirleri ile ilgili rüya ayrı hoştu benim için, hani ruhu tanımlamalarını istiyor ya Raci ; ehehe, ne yapıyorlarsa onu razı edemiyorlar, çünkü onlar ruhun kendileri olduğunu ispat etmeye çalışıyorlar, raci de boş adam değil hani, benim bedenim çürüyüp yok olacak, toprağa karışacak, yok olamaz diyor, fakir de düşüp ölüyor, orda çok güldüm, ve aklıma ayet geldi, " ...deki; ruh rabbimin emrindendir siz ise ondan pek az şey bilirsiniz"  ( İsra/ 85) olay budur... bi de aşkın nefsin ellerinden tutup onu yüceltmesi hadisesi vardı, iranda geçiyordu, o da pek hoştur...
ugunes
بسم الله الرحمن الرحيم
Harbi GencSau lu

Site puanı: 61

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #25 : Mayıs 14, 2008, 01:28:35 pm »

fecram çakır fecram ders kitabı okuyorum nasık başka kitap okim

mihmandar
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #26 : Mayıs 14, 2008, 01:40:17 pm »

haklısın ugüneş,
ama inanki en güzel darda olunca okunuyor,
ben sınav öncesi çalışır tam sınav akşamı alır başka kitap okurdum, çünkü aşırı kaygılı bi tipim, her şeyi karıştırmak yerine rahatlatıcı bi şeyle ilgilenirdim süper oluyoo Smiley
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1358

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #27 : Mayıs 14, 2008, 01:58:22 pm »

Beni bir çok kitap etkiledi...

Ama hem etkileyip hem de öğreten tek kitap Aydoğan Vatandaş adlı yazarın kaleme aldığı "Apokalipse - Kıyametin Gizli Tarihi" adlı kitap oldu.

Shambala hikayesi de orada başladı benim için. Cheesy

"Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
mihmandar
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #28 : Mayıs 14, 2008, 02:03:34 pm »

selamun aleykum,
aydoğan vatandaş,
adam maşallah yememiş içmemiş yazmış hem o kadar belgeye nasıl ulaşmış akıl ermiyor,
"Haarp" vardı, "armageddon " yine müthiş sarsıcıdır, nerdeyse hepsini okudum ama isimlerini unuttum kitapların arkadaşım sağolsun bulup getiriyodu, be okuyup millete özet geçiyodum, ne günlerdi ya ,özledim Smiley
bi defa da adapazarına geldi, arkadaşım da gitti, bir hafta gündeme oturdu o söyleşi,
fecraa
Bakınan Üye
**

Site puanı: 12

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #29 : Mayıs 14, 2008, 03:18:54 pm »

arkadaşlar siz kitap ismi yazdıkça ben ne kadar az kitap okuduğumu anlıyom ama kimbilir siz de benim okuduklarımı okumamışsınızdır...bu arada ülküm bitecek bu zor günler dayan ve biz alıp sıcak çayımız ve de kitabımızı şöyle rahatça oturup okuycaz dile kolay DÖRT ay tatil dinlen dinlenebildiğin kadar....ama bensiz ne yapcan bilmiyom SmileySmiley
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Credit Counseling | Halloween Costumes | McDonalds | Per Insurance
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!