hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 09:12:24 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Menan Cinleri !!!  (Okunma Sayısı 1576 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aysunakkaya
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #10 : Mart 21, 2008, 03:10:30 pm »

selamün aleyküm gençlik menan cinleri izlemeyenlere, izleyip de tekrar izlemek isteyenlere duyrulur!tarihte değişiklik olmaz ise 15 nisan da 18.30 da, 16 nisan 10.30 ve 18.30 da gelecek inşallah.ilahiyat fakültesinin konferans salonunda olacaktır.vizeler geliyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun!(amin)
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 97

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #11 : Mayıs 11, 2008, 01:23:26 am »

selamun aleykum,
geldim gördüm, hissiyatım dirildi, döndüm,
evet "menan cinleri " oyunundan bahsediyoruz, bunca senedir dinledim giden arkadaşlardan, nerdeyse her karesini ezberlemişim, ama seyretmek hakikaten başka türlü oluyor, önceden izleyenler daha da sadeleştirildiğini söylediler ama, yine de beni çok fena sarstı...size etkilendiğim ksıımlardan bi kaç dene yazayım Smiley
" ... ( said, hakim huzurunda anlatıyor) - siz hiç kırlara çıktınız mı hakim bey, eğer çıkmadıysanız burdan çıkışta bi uğrayın, Smiley BİR SAN'ATKAR VAR, BEN ONU YENİ TANIDIM! işte o san'atkar yeryüzünü halıyla döşemiş, hazırlamış, bizim için! size yalan söyleyebilirdim, ama şimdi o san'arkarı tanıdım, onun huzurunda yalan söyleyemem....( kendimden utandığım bir andı bu)
...- ( idama götürülen Said, son kez o yüce san'atkarla konuşur:( ) ... Allah'ım, ben çok günahkar bir kulum, ama sana iman ediyorum, ben sana nasıl dua edileeğini bilmiyorum, ama işte içimden geldiği gibi ediyorum, Allah'ım, bu günahkar ama seni çok seven Said kulunu, beni unutma, olur mu!... Sad orda içim acıdı, hem de kıskandım onun rabbiyle kurduğu yakınlığı, sanki ben istesem, rabbim benim gönlüme de bakmayacak mıydı ki, hem de o tatlı yakınlığı seyrederken bi şeyler koptu içimde, ağlayacaktım ama, olmadı , kalabalık engel oldu muhabbete, bir alkış koptu seyirciden...
daha neler var, ama artık gerisini de izlemek isteyen nesile bırakayım, tek kelimeyle içimin titrediği bir zaman dilimiydi. bazen gerekebiliyor, bazen de düşünme sistemini, tefekkürü o kahramanlardan öğreniyoruz... tabi okuyup öğrenmişlere sözümüz yok Smiley
derman
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 2

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2008, 07:27:33 pm »

mihmandar kardeşim olayı güzel özetlemişsin..ben de o günden sonra BEN değilim başka biri oldum çıktım sanki.. Winkçok başarılı bir kurgusu var oyunun diyologlar desen bambaşka zaten..said'in özüne dönüşü ve nihayet O'nu bulması..bitiriyo insanı...bu yüzden oyunun yazarı mahmud tahsini tebrik etmek lazım...hekimoğlu ismailin aynı ismindeki kitabından uyarlamış oyunu ki bence ayrı bi yetenek o havayı vermesi izleyiciye...kitabın reklamı bile ortada ilginç şeyler olduğunu söylüyo...''yeryüzü bozuluyor,eskiden insanlar cin masalları anlatırdı,şimdi cinler insan masalları anlatıyor'' :)neyse ben susmam artık,hiç vakit kaybetmeden izleyin... Wink Wink
Bir_Garip_Yolcu
Takılan Üye

Site puanı: 21

Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #13 : Mayıs 28, 2008, 07:39:50 pm »

Güldürürken ağlatan ağlatırken güldüren mükemmel ötesi bir tiyatro. Herkeze tavsiye ederim.

COMMANDOS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 160

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2008, 11:14:23 am »

O zaman izlemeyenler tekrardan izleyebilirler buldukları yerlerde Smiley

Smiley tih. Wink Cheesy Grin Angry Sad Shocked Cool Huh? Roll Eyes Tongue Embarrassed Lips Sealed Undecided Kiss :'(  pörtlek  Evil sarıl Afro alkış hınk hmm selam sevgi pıtırcıkları polis Deli tih. Şirin kız Şirin hıh dişlek sopa
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 97

« Yanıtla #15 : Temmuz 29, 2008, 05:50:15 pm »

selamun aleykum arkadaşlar,
miniklere menan cinleri oyunundan bir bölüm oynattırdık müsamerede,
o kadar etkileyici ve samimiydi ki,
sadece saidin iman ediş serüvenini aldık, çok tatlı oldu, 
ben bile yeniden irşad oldum desem yer var Smiley...
gökçekimi
Yerçekimine inat Gökçekimi...
Katılan Üye

Site puanı: 59

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2004

« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2008, 06:23:25 pm »

Güldürürken ağlatan ağlatırken güldüren mükemmel ötesi bir tiyatro. Herkeze tavsiye ederim.

Ben de Ankara'ya geldiklerinde izleme fırsatı bulmuştum. Başlarda çokça güldük ama sonlara doğru gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz.  Hem güldüren, hem ağlatan harika bir oyun, senaryo...

Yine olsa hiç düşünmem, yine giderim...

selamun aleykum arkadaşlar,
miniklere menan cinleri oyunundan bir bölüm oynattırdık müsamerede,
o kadar etkileyici ve samimiydi ki,
sadece saidin iman ediş serüvenini aldık, çok tatlı oldu, 
ben bile yeniden irşad oldum desem yer var Smiley...
Ne mutlu! Smiley

Safid
Harbi GencSau lu

Site puanı: 155

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2002
Mezuniyet Yılı: 2006

« Yanıtla #17 : Kasım 27, 2008, 01:56:16 am »

ne güzel bir oyundur bu ve ne güzel insanlarla gitmiştim Smiley
mezedax
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 211

Fakülte: İDO
Mezuniyet Yılı: 2004

ha gayret kala kala 51 güncük kaldı = ]

« Yanıtla #18 : Kasım 27, 2008, 11:33:58 am »

bu oyuna 4 sene önce gitmiştim ist da harika bir konu ve hakkını vererek oynayan harika bir kadro vardı.
gitmenizi tavsiye ederim, pişman olunmayacak bir konu! alkış

oradaki ışığı görüyormusun?hergün güneş batmadan,ay görünmeye başladığı andan itibaren hep sabit kalan ışığı.
o ışık aynı içimdeki sen gibi.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

The eBay Song | Business in 2007 | Cheap Loan | Ringtones | Mortgage
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!