Hayatımın en berbat senesiydi..
On sekiz yıldır konuştuğum, sevdiğim insandan ayrıldı(m).. Senenin başında ayrıldım ve senenin ortalarında o nişanlandı..
Ailevi sorunlarım had safhadaydı.. Sakarya'ya geldiğim ortamın yarısını Sakarya'da bulamadım..Hal böyle vaki olunca okul derslerim berbat oldu.. Okuldan soğudum, hayatımda hiç bu kadar başarısız olmamıştım.. Okula doğru düzgün gitmedim.. Haliyle bir çok dersten kaldım şimdide 1,8 sorunu var.. Yaz okulu zaten ayrı bir dert.. Oss'ye girecem o ayrı bir dert..Dert üstüne dert.. Dertlerden kafamda saç kalmadı, zayıfladım, eridim, bittim... Bu sene aklımda kalan, unutmadığım şeyler hep menfi olduğundan hatırlamak istemiyorum.. Elimde olsa bu seneyi mazimden silerdim ama elde değil.. Bomboş bir sene geçti.. Bir senede okuduğum kitap sayısı iki elimin parmağını geçmedi.. Hayatımda ilk defa bir seneyi hiç gezmeden aynı şehirde geçirdim.. Varoşlar misali sağda solda ne yaptığından bi haber dolaşıp durdum.. Sene malayani, masiva içersinde son demlerine geldi.. Karamsarlığımı, umutsuzluğumu, huzursuzluğumu, mutsuzluğumu.. dışa vurmamaya çalıştım.. Bunu kısmende olsa başardım.. Herşeye tebessüm ettim, etmeyede devam edeceğim...
Boşver be hacı birisi gider, birisi gelir.. Hem ben varım lan salla be olum..