hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 09:23:26 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bi Yıl Daha Bitti...hislerimiz Ve Bu Bi Yılda Unutamadıklarımız....  (Okunma Sayısı 1945 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ah_ilhyt
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok,Ne elbiseler gördüm içinde insan yok... Hz. Mevlana
Takılan Üye

Site puanı: 22

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

Vizeler bitti! Daha güzel haber mi olur :))

« Yanıtla #20 : Mayıs 18, 2008, 10:21:32 pm »

evet ben de 1 yıl geçirdim. Çok koştum çok yoruldum... Smiley

Esed-ül Esved
UZLET
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 371

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

Piyonluktan Şahlığa...

« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2008, 07:45:14 am »

Hayatımın en berbat senesiydi..
On sekiz yıldır konuştuğum, sevdiğim insandan ayrıldı(m).. Senenin başında ayrıldım ve senenin ortalarında o nişanlandı..
Ailevi sorunlarım had safhadaydı.. Sakarya'ya geldiğim ortamın yarısını Sakarya'da bulamadım..Hal böyle vaki olunca okul derslerim berbat oldu.. Okuldan soğudum, hayatımda hiç bu kadar başarısız olmamıştım.. Okula doğru düzgün gitmedim.. Haliyle bir çok dersten kaldım şimdide 1,8 sorunu var.. Yaz okulu zaten ayrı bir dert.. Oss'ye girecem o ayrı bir dert..Dert üstüne dert.. Dertlerden kafamda saç kalmadı, zayıfladım, eridim, bittim... Bu sene aklımda kalan, unutmadığım şeyler hep menfi olduğundan hatırlamak istemiyorum.. Elimde olsa bu seneyi mazimden silerdim ama elde değil.. Bomboş bir sene geçti.. Bir senede okuduğum kitap sayısı iki elimin parmağını geçmedi.. Hayatımda ilk defa bir seneyi hiç gezmeden aynı şehirde geçirdim.. Varoşlar misali sağda solda ne yaptığından bi haber dolaşıp durdum.. Sene malayani, masiva içersinde son demlerine geldi.. Karamsarlığımı, umutsuzluğumu, huzursuzluğumu, mutsuzluğumu.. dışa vurmamaya çalıştım.. Bunu kısmende olsa başardım.. Herşeye tebessüm ettim, etmeyede devam edeceğim...

UZLET [ Uzlet-i Gâh ] [ Uzlet-i Güzin ] [ Uzlet-i Nişin ] [ İltizam-ı Sükut ]

kurbaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 150

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

ölüm gözyaşlarını döküyor!!

« Yanıtla #22 : Mayıs 19, 2008, 09:01:00 am »

On sekiz yıldır konuştuğum, sevdiğim insandan ayrıldı(m).. Senenin başında ayrıldım ve senenin ortalarında o nişanlandı..
Ailevi sorunlarım had safhadaydı.. Sakarya'ya geldiğim ortamın yarısını Sakarya'da bulamadım..Hal böyle vaki olunca okul derslerim berbat oldu.. Okuldan soğudum, hayatımda hiç bu kadar başarısız olmamıştım.. Okula doğru düzgün gitmedim.. Haliyle bir çok dersten kaldım şimdide 1,8 sorunu var.. Yaz okulu zaten ayrı bir dert.. Oss'ye girecem o ayrı bir dert..Dert üstüne dert.. Dertlerden kafamda saç kalmadı, zayıfladım, eridim, bittim... Bu sene aklımda kalan, unutmadığım şeyler hep menfi olduğundan hatırlamak istemiyorum.. Elimde olsa bu seneyi mazimden silerdim ama elde değil.. Bomboş bir sene geçti.. Bir senede okuduğum kitap sayısı iki elimin parmağını geçmedi.. Hayatımda ilk defa bir seneyi hiç gezmeden aynı şehirde geçirdim.. Varoşlar misali sağda solda ne yaptığından bi haber dolaşıp durdum.. Sene malayani, masiva içersinde son demlerine geldi.. Karamsarlığımı, umutsuzluğumu, huzursuzluğumu, mutsuzluğumu.. dışa vurmamaya çalıştım.. Bunu kısmende olsa başardım.. Herşeye tebessüm ettim, etmeyede devam edeceğim...

anamm sen ne dertliymişsin beee... ben de dertliydim deee böyle bi sebepten ötürüü ama benimki 4 yıllıktı... 18 yılı görünceee anaammm dedim.. pörtlek neyse umarım toparlanrsın arkadaşım Wink

serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 455

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #23 : Mayıs 19, 2008, 12:21:22 pm »

Gözmüsü Ömerim.Hemen görüşelim.Birzdan adaya inecem gelsene bnimle

^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^
omar
Üzgünüm, bir müddet beklemeden karma eylemi gerçekleştiremezsiniz. 72 saat. :)))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 291

Mezuniyet Yılı: 2010

tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..

« Yanıtla #24 : Mayıs 19, 2008, 02:04:05 pm »

nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım dedim Smiley

CüRüKdüSleR
Ağlamaktan korkma! Zihindeki ızdırap veren düşünceler gözyaşı ile temizlenir.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 345

Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2012

.....................

« Yanıtla #25 : Mayıs 22, 2008, 10:09:37 pm »

canım kardeşim benim kendini üzme sen en güzellerine layıksın Smiley seninle biraz konuşmuştuk bu kadar karamsar değildin noldu benim güler yüzlü arkadaşıma bak kızdım şimdi sana tih. mutluluk her daim hayatında olsun Smiley

bana gelince bomboş bunalımlı bir sene geçirdim ve geçirmekteyim Sad şu haftalar hayırlısıyla geçsin başka bir şey istemem Sad

aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #26 : Mayıs 22, 2008, 10:13:15 pm »

neler var yaf. allah herkesin yardımcı olsun boş geçti ama allaha şükür derdimiz yok yüzümüz gülüo.

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
burak1903
The LasT EmperİoR
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 119

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

bjk rulezzz!!!!......

« Yanıtla #27 : Mayıs 22, 2008, 10:18:16 pm »

çok sıkıntılı bi seneydi tih. tih.

iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #28 : Mayıs 22, 2008, 10:19:36 pm »

Berbat bir yıldı  tih.

mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 97

Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #29 : Mayıs 23, 2008, 01:15:05 am »

selamun aleykum..
ben mi:)
"yollarda bulurum seni/ takvimlerden çalarım seni.." sanki bu seneyi anlatıyor,
bu sene yollara dostum, şöferler ahbabım oldu, ailem ve okulum arasında mekik dokudum,
ikisinden de vazgeçemedim, ben çoğu şeyde uzatmalardaydım, ve bi çok şeyi "tatlilikla" bitirdim, umarım okul da bunlar arasında olur, nasip... uuzuun bir susuş...
beni ve okul anılarımı, kütüphanenin benden yorulmuş rafları, koridorların duvarları bi de bankların eskimiş tahtaları anlatsın...
ben de bi ömür dinliicem nasılsa..
hala çok uzun yaşamayacağıma dair kehanetimi koruyorum amma,
belli mi olur.... Smiley
millet benim yaşadıklarımı birbirine fıkra olarak anlatadursun,
içimdeki dramları ben susma ve donma ayarında bekletiyorum...
ben kendimi çok seviyorum ya hu!... sizler de kendinizi seviniz.
bu kadarına olsun hakkımız var, hııı!...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Auto Insurance | Credit Card | Auto Loans | Loans | Skype Download
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!