hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 22, 2008, 06:40:04 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Vizelerim Harikaydı Diyen Var Mı?  (Okunma Sayısı 1712 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
The_XeroX
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« : Aralık 02, 2006, 03:06:49 pm »

Benm değildi şahsen.... Sad
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2006, 04:26:51 am Gönderen: ensargenc » Logged

''Biz herşeyi gençliğe bırakacağız.O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır.Geleceğin ışık saçan çiçekleri onlardır.Bütün ümidim gençliktir...'' ( Mustafa Kemal ATATÜRK)
The_XeroX
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2006, 03:23:21 pm »

kimsenin iyi gecmedimi?

''Biz herşeyi gençliğe bırakacağız.O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır.Geleceğin ışık saçan çiçekleri onlardır.Bütün ümidim gençliktir...'' ( Mustafa Kemal ATATÜRK)
su_tosbasi
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2006, 01:46:02 pm »

benim iyi sayılır
derin_
derin____
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: -2

varlığının canı cehenneme!!! yokluğunu alma bari..

« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2006, 05:46:29 pm »

benim güsel geçti..harikaa.. Tongue

ben hayata tek geldim tek giderim..bu hayat benim..istediğim gibi yaşarım..değer vereni hayatıma sokar,vermeyenin hayatına sokarım..bugün ağlar yarın susarım..gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım..zar atmam şansa inanmam..ortada bi şans varsa onu da ben yaratırım..!!!!
archangel
qkhn
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -64

Climbing down to rule the earth..!

« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2006, 05:48:02 pm »

harika derken bole hepsi 5 pekiyi gibi ise getirin onu alnından öpcem..! cok kastı beni wasat bi tablo cizdim..! Grin

BLACK BLACK BLACK..!

RESME TIKLA..!

I was the darkness in the sun.. Till the moonlit recovers me..!
derin_
derin____
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #5 : Aralık 05, 2006, 05:49:56 pm »

ii de sen neden herkese muhalefetsin anlamadım..sürekli birileriyle dalaşma sataşma havasındasın..evet harika geçtii...hepsi 5 pekiyi..var mı canım bi itirazın bakiiimmmm Huh?

ben hayata tek geldim tek giderim..bu hayat benim..istediğim gibi yaşarım..değer vereni hayatıma sokar,vermeyenin hayatına sokarım..bugün ağlar yarın susarım..gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım..zar atmam şansa inanmam..ortada bi şans varsa onu da ben yaratırım..!!!!
gözdee1905
everybody hurts>>>
Bakınan Üye
**

Site puanı: -1

ben burda güzelim falan filan!!

« Yanıtla #6 : Aralık 05, 2006, 05:51:38 pm »

ii de sen neden herkese muhalefetsin anlamadım..sürekli birileriyle dalaşma sataşma havasındasın..evet harika geçtii...hepsi 5 pekiyi..var mı canım bi itirazın bakiiimmmm Huh?
jnm o öle dünde öleydi....

hayat beni sawurdu yerden yere sen esme!ad koyunca büyüsü bozulur die izinsiz isimsiz içinden sew beni!!
derin_
derin____
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #7 : Aralık 05, 2006, 05:52:38 pm »

anlamadım ki bende gözdeeeciiimmm

archangel
qkhn
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -64

Climbing down to rule the earth..!

« Yanıtla #8 : Aralık 05, 2006, 05:55:30 pm »

iide bu muhalefet deilki sadece bu denli ii gecen biri warsa gelsın alnından opeim dedim..! dun gece icinde gercekten bi qünah keçisi arıosanız o ben deilim yada dier arkadaslarım deil saldırgan dawranıslarda bulunan sizlerdiniz..! ayrıca artık bu gibi konuları kapatalım dün dündü buqun buqun..! kin tutmaya lüzum yok..! deilmi arkadaslarım..! Smiley

BLACK BLACK BLACK..!

RESME TIKLA..!

I was the darkness in the sun.. Till the moonlit recovers me..!
derin_
derin____
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2006, 05:57:57 pm »

ne kadar basit bi genelleme...dün dündü bugün bugün..günah keçisi falan aranmıo ayrıca....hem sen kimsin ki beni aLnımdan öpüceen..öpme istemesss

Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bad Credit Loan | Payday Advance | Credit Card | Windows registry | Electronics
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!