hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 09:04:48 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: temsilcimiz ensargenc i tek cümleyle nasıl anlatırsınız?(kasmayın 2 de olabilin)  (Okunma Sayısı 2984 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaan
SuFizM-MoD
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 405

O Bir Nargilist..

« Yanıtla #130 : Eylül 03, 2007, 01:37:26 am »

We are all Nargilist

Not: Tek cümle..

ensargenc
Ziyaretçi
« Yanıtla #131 : Eylül 03, 2007, 01:47:35 am »

We are all Nargilist

Not: Tek cümle..

hadi la Grin yamuk yaptın bana bugn püfür püfür içtin bensiz..

geliyom olm bekle Grin

tanimadigim icin bisey diyemiyecegim Smiley ama bu site sardi beni Smiley

kısmet olursa tanışırız güzel kardeşim. sitenin seni sarmasına sevindim. sardıranlara ve sarana ne mutlu.. Smiley

başkan büyüksün baska söze gerek yok

est. güzel kardeşim o senin ve senin gibilerin büyüklüğüdür. eyvallah Smiley

Kaçıncı defa buraya yazdığımı bilmiyorum ama gördükçe yazıyorum işte, çünkü onu anlat anlat bitmiyor Grin

Aslında doğru kelimeleri bulamıyorum anlatmak için...

Çok insan tanır, ölçer tartar teker teker. Kim nedir ne değildir, inceler. Bazılarına çok değer verir, bazı insanlar onun için gerçekten değerlidir. Çünkü o insanların da özünü bilir. Vereceği değeri hakettiğini düşünür. Böyle düşünmekle haklıdır da. Ben de o değeri hakedenlerden biri olduğumu düşünüyorum. Onun gerçekten değer verdiği insanlar arasında olduğum düşüncesindeyim ve umarım yanılmıyorum Smiley Aynı şeyler benim için de geçerli. Benim etrafımdaki insanlar bazen buna tepkiler gösterse de (ki bunu Ensar da bilir!) ben verdiğim değerden vazgeçmedim hiç bir zaman. Çünkü vazgeçmem için bir neden yoktu.

Kopamayız biz kolay kolay birbirimizden. O benden kopamaz çünkü koparsa ona sınav zamanı not bulacak adam yok Smiley Ben de kopamam çünkü sırf mesajıma cevap yazmadı diye kime trip atıcam Smiley Şaka bir yana. Ben ondaki yerimi biliyorum, o da bendeki yerini biliyor.  Zaman zaman zıt düştüğümüz anlarımız oluyor. Düşünceler çatışıyor. Ama aynı dili de konuşuyoruz. En sonki kahvaltıda beni ne kadar sinir ettiyse de Smiley hala konuşurum keratayla Smiley Bi gün inşallah kendi isteyip arayacak beni "Özge nasılsın iyimisin" diye. Ama meşgul ve yoğun birisi o...

Ayrı sınıflarda olucaz artık. Umarım en kısa zamanda döner aramıza..

Bu yazı amacını aştı. Daha fazla aşmadan noktayı koyayım Smiley

Bi cevap beklerim bu  yazıma artık

nokta Grin

valla sen öyle bir yerde durmuşsun ki özge, bana anlatacak birşey bırakmamışsın. Smiley

bir insana değer vermenin yolu saygıdan geçer. SAYGI benim için en değerli varlıktır. sen de bunu artık gayet iyi biliyorsun. bak artık 3.yılımız olacak, kurdugum dostluklar içerisinde en kıymetli olanlarından bir tanesi de sensin özge.

gerek davranışların gerek triplerin gerek kalıplarınla güzel işler yaptık ve başardık inş.

tatilden de dönmüşsün, yavaş yavaş okul hazırlıklarına başlarsın artık. sakaryada görüşmek ümidiyle özgeciğim Smiley

unutmamak ve unutulmamak, daim kalmak üzere.. Wink

hhe-aye
asi
Takılan Üye

Site puanı: 10

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #132 : Eylül 03, 2007, 02:04:45 am »

kendisini tanımıyorum ama burada yazılanları okuduktan sonra sevmemek mümkün diil. Smiley Smiley Smiley

Uyan yüreğim ne olur uyan
Uyan şu derin uykudan
Kurtul artık korkulardan
Başka dostun yok rüzgardan...
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #133 : Eylül 03, 2007, 02:08:18 am »

ensar anlatılmaz yaşanır Grin Grin

elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #134 : Eylül 03, 2007, 02:08:57 am »

Anlatamıyorum cümleler takıldı  Roll Eyes  Tongue Neyse o anlamıştır zaten Cheesy
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2007, 02:20:54 am Gönderen: elit-girl » Logged
beyaz
beyaz
Takılan Üye

Site puanı: 1

« Yanıtla #135 : Eylül 03, 2007, 02:14:00 am »

valla resimlerdeki haliyle hiç iç acıcı değil düşüncelerim.yanlış anlamyın fiziksel değil,dış görünüştn karakter analizi demek istediğim

deli sevmek,her an özlemek,gözlerine bakmaya doyamamak.........s evdiğim senle yaşıyorum.Allahım hiç almasın ellerini,gözlerini,kokunu,yüreğini....seni çok ama çok seviyorum bitanem,herşeyim
ensargenc
Ziyaretçi
« Yanıtla #136 : Eylül 03, 2007, 02:25:37 am »

valla resimlerdeki haliyle hiç iç acıcı değil düşüncelerim.yanlış anlamyın fiziksel değil,dış görünüştn karakter analizi demek istediğim

şahsen tanımıyorum seni,

lakin hoş bir üslubun yok.

adama sorarlar derler ki: "sen kimsin ki sadece resmini gördüğün bir insan hakkında yorum yapıyorsun"

ben sana sormuyorum bu soruyu Smiley
elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #137 : Eylül 03, 2007, 02:50:47 am »

şahsen tanımıyorum seni,

lakin hoş bir üslubun yok.

adama sorarlar derler ki: "sen kimsin ki sadece resmini gördüğün bir insan hakkında yorum yapıyorsun"

ben sana sormuyorum bu soruyu Smiley

+ 1 Wink
siLent
Ziyaretçi
« Yanıtla #138 : Eylül 03, 2007, 03:12:52 am »

iyi şeyler yazmak lazım anladım.gerçkten üzgünüm.bi daha da yorum yok

yorum bildiğin konularda yapılır..Bilmediklerinde değil..İnsanlarda fotoğraflara bakıp eleştirilmez..

Ben tanımıyorum seni ensar ama sitede o kadar çok adını duyuyorum ki: ) ee bu kadar seviliyorsan kimseye söz düşmez arkadaşım..
Apsuwa
Ziyaretçi
« Yanıtla #139 : Eylül 03, 2007, 03:14:39 am »

Uyuzz...........

Kısa Ve Öz Cheesy Cheesy Cheesy
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Anime Episodes | Bad Credit Mortgages | Mobile Phones | Car Loan | Personal Injury Attorney Los Angeles
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!