We are all Nargilist
Not: Tek cümle..
hadi la

yamuk yaptın bana bugn püfür püfür içtin bensiz..
geliyom olm bekle

tanimadigim icin bisey diyemiyecegim

ama bu site sardi beni

kısmet olursa tanışırız güzel kardeşim. sitenin seni sarmasına sevindim. sardıranlara ve sarana ne mutlu..

başkan büyüksün baska söze gerek yok
est. güzel kardeşim o senin ve senin gibilerin büyüklüğüdür. eyvallah

Kaçıncı defa buraya yazdığımı bilmiyorum ama gördükçe yazıyorum işte, çünkü onu anlat anlat bitmiyor 
Aslında doğru kelimeleri bulamıyorum anlatmak için...
Çok insan tanır, ölçer tartar teker teker. Kim nedir ne değildir, inceler. Bazılarına çok değer verir, bazı insanlar onun için gerçekten değerlidir. Çünkü o insanların da özünü bilir. Vereceği değeri hakettiğini düşünür. Böyle düşünmekle haklıdır da. Ben de o değeri hakedenlerden biri olduğumu düşünüyorum. Onun gerçekten değer verdiği insanlar arasında olduğum düşüncesindeyim ve umarım yanılmıyorum
Aynı şeyler benim için de geçerli. Benim etrafımdaki insanlar bazen buna tepkiler gösterse de (ki bunu Ensar da bilir!) ben verdiğim değerden vazgeçmedim hiç bir zaman. Çünkü vazgeçmem için bir neden yoktu.
Kopamayız biz kolay kolay birbirimizden. O benden kopamaz çünkü koparsa ona sınav zamanı not bulacak adam yok
Ben de kopamam çünkü sırf mesajıma cevap yazmadı diye kime trip atıcam
Şaka bir yana. Ben ondaki yerimi biliyorum, o da bendeki yerini biliyor. Zaman zaman zıt düştüğümüz anlarımız oluyor. Düşünceler çatışıyor. Ama aynı dili de konuşuyoruz. En sonki kahvaltıda beni ne kadar sinir ettiyse de
hala konuşurum keratayla
Bi gün inşallah kendi isteyip arayacak beni "Özge nasılsın iyimisin" diye. Ama meşgul ve yoğun birisi o...
Ayrı sınıflarda olucaz artık. Umarım en kısa zamanda döner aramıza..
Bu yazı amacını aştı. Daha fazla aşmadan noktayı koyayım 
Bi cevap beklerim bu yazıma artık
nokta 
valla sen öyle bir yerde durmuşsun ki özge, bana anlatacak birşey bırakmamışsın.

bir insana değer vermenin yolu saygıdan geçer. SAYGI benim için en değerli varlıktır. sen de bunu artık gayet iyi biliyorsun. bak artık 3.yılımız olacak, kurdugum dostluklar içerisinde en kıymetli olanlarından bir tanesi de sensin özge.
gerek davranışların gerek triplerin gerek kalıplarınla güzel işler yaptık ve başardık inş.
tatilden de dönmüşsün, yavaş yavaş okul hazırlıklarına başlarsın artık. sakaryada görüşmek ümidiyle özgeciğim

unutmamak ve unutulmamak, daim kalmak üzere..