Arkadaşlar Sakarya Üniversitesi öğrencisi değilim ama birkaç gündür forumunuzu takip ediyorum oldukça faydalı bilgiler edindim ve üye olup bazı konular hakkında bilgi edinmek istedim.
Öncelikle Sakarya'da öğrencinin sevilmediğini yazanlar olmuş. Ben Afyon mezunuyum ve şu kesin ki genel olarak öğrenciler bulundukları şehirde sevilmez anadoluda. Bunun nedenleri niçinleri istisnaları tartışılır. Ancak burada biz öğrencilerin veya bulunduğumuz şehirde bizden önce okuyan öğrencilerin hatasının büyük olduğunu düşünüyorum.
Sosyal Bilimler Enstitüsünde İktisat bilim dalında Sakarya Üniversitesinde yüksek lisans yapmak istiyorum arkadaşlar. Sizlerin bilgilerine başvurmak istedim. Enstitünün sayfasında gördüğüm kadarıyla Ales %50 Not ortalaması %40 ve yabancı dil %10 etkili ve mülakat yok. Bunlar geçen senenin bilgilerimi bu sene prosedür nasıl olabilir? Ayrıca Sakarya İktisatçıları olarak sizler aldığınız eğitimden memnun musunuz? Son olarak Ales notum 80 not ortalamam 3.20(80) sizce yüksek lisans için Sakarya Üniversitesinde şansım var mıdır? Talep yoğun oluyor mu?
Evet çok soru sordum hakkınızı helal edin, cevap veren vermeyen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bir Sakaryalı olmak umuduyla...
Saygılar.