hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 08:44:31 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sezon Bitti..Komiklikleri Dillerde..  (Okunma Sayısı 553 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iibf_jiks
Bakınan Üye
**

Site puanı: 0

« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2006, 03:05:35 pm »

EVEET ARKADAŞLAR BİR GÜZ YARIYILININ DAHA SONUNA GELİYORUZ...
SEZON BİTTİ...
BAŞINIZA GELEN KOMİK OLAYLARI Bİ PAYLAŞINDA HEPİMİZ YATALIM YERE GÜLMEKTEN Grin

ben başlayayım önce Grin

ben bigün okuldan çıktım
dolmuşa bindim
bi bayan arkadaş (o kendini biliyo Grin ) dolmuştan ineceği zaman benim kucağıma düşüyomuş gibi yapıp düştü diyeyim artık Grin
ve elime bi kağıt tutuşturdu Grin
kağııtta cep telefonunun numarası vardı....
ben sezere yönlendirdim kızı....
sonra buluştu bunlar...
"ay ben dolmuşta senin kucağına oturmamıştım ki" dedi kız buna
sezer "farketmez benim için ha o ha ben... biz onunla kardeşiz  nasıl olsa" dedi Grin

yaw sen nerden biliyon bunları derseniz
kızla bunlar muhabbet ederken sezerin telefonu ses kaydı yapıyodu Grin
eminim dinlemek istemezsiniz konuşmanın devamını Grin Grin Grin

ŞİMDİ SIRA SİZDE
BUYRUN BAKALIM

bu normal bi durum benim anlatacağımın yanında
birinci sınıftaydım (gerçi sezonla alakası yok ama benzer bi olay) yani üç sene önce tiyatro kulübü olaraktan bi konserden çıkmış çarşıya iniyoduk ki bu olayı minibüsle gerçekleştirdik her konser çıkışında olduu gibi tıklım tıklımdı araç Cry
ben yan tarafta oturuyordum önümde de klübün as elemanlarından biri ayakta duruyodu minibüs hareket etti bizim ismi lazım değil arkadaş da ki bu erkek oluo kollarını kaldırarak yukardaki tutunma yerlerine tutundu
bi baktım kollarının altı yırtık hem de ikisi birden 'aaaa kollarının altı yırtılmış Shocked' demeye kalmadı bizimki hani nerde diyerek utançla iki kolunu birden bırakınca daha utanacağı bi durum geldi başına
bizimki küt diye en arkadaki kızın kucağında alıverdi soluğu kız çırpınmaya başladı altında da etek var bizimki bunun bacakları elleyerekten 'buna mecburmuş dediine göre Wink' zar zor ayağa kalktı
daha ilginci  meğer bizim elemanın hırkasının modeli öyleymiş yırtık mırtık yok yani
biz minibüsten inene kadar koma tabii ama kız kıpkırmızı çocuk hem muzip bi memnunluk hem de can acısı ve rezil olma duygusu arası bi halde yani onun durum fecii Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Grin Grin Grin Grin Grin
zoe_jane
ScHiZoPhReNiC!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 350

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

..

« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2006, 03:09:20 pm »

Grin superlermıs ya

Hayırlı İşler..!
D.i.l.e.k
dilek
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: -1

« Yanıtla #12 : Ocak 04, 2007, 05:39:35 pm »

mrbb başımdan geçen bi olayı paylaşmak istedim sizlerlee..bi gün ewe dönüyorum minübüse bindimm ama nasıl kar yağıyo waryaa minübüs yine her zamanki gibi tıklım tıklım dolu.5-6 arkadaş minübüse binmişler we 2 tanesi ayaktaydı. serdivana geldik we bi kişi ineceğini söyledi minübüs kalabalık olduğu için önce o 2kişi indi we sonra diğeri  indi neyse şöför aniden kapıyı kapattı we hızlanmaya başladıı inen 2 kişiyi az kalsın unutuyoduk ama onlar arabanın camına vurmaya başladılarr sonra durduk tabi aldık onlarıı yaa o kadar komiktikii koptuk resmen çarşıya gelene kadarr..Smiley
hasheket_shenishar
Harbi GencSau lu

Site puanı: -26

comienzo a bebe, donde terminas

« Yanıtla #13 : Ocak 04, 2007, 05:43:46 pm »

4 kafadar her pazartesi perşembe olduğu gibi prestijin yolunu tuttuk yolun karşısındayız prestijden tarafa geçmemiz gerekiyo ilk şeridi geçtik ama yolun orasında kaldık ikinciye geçmek imkansız arabalar vızır vızır biride durup buyrun geönler geööin demiyo biz sinirden olsa gerek gülme krizine girdik tabi bu arada herkes bize bakıyo ve ne yapıyo bu deliler diye gülüyolardı

no me pararás
jimmy
jimmy
Harbi GencSau lu

Site puanı: 7

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

Her An Yeni Bir Şanstır

« Yanıtla #14 : Ocak 20, 2007, 10:51:43 pm »

ya şöyle baktımda içinde pek ilginç yada komik bir olay göremedim. şimdi yazanlar bir sinirle bana sen anlatta görelim diyecek.
aslında olaylardan birisi şöyle. tabi siz inat olaraktan yada gerçekten bu da iyi deildi diyebilirsiniz ama sadece yazıyorm

Kargo konseri geçen sene bahar şenlikleri. zar zor ön tarafa geçtik arkadaşlarla egleniyoruz.
bizim kızlardan birini sahneye çıkarmak istedik. enteresandır hiçbiri istemedi neden korktularsa !
sonra baktık olmayacak ben ; " abi neden hep kızlar çıkmak zorunda bu seferde ben çıkayım" dedim. tabi elemanların yardımıyla sahneye fırladım direk koray'ın yanına hemen bilekliğine yapıştım. bunu vermelisin yoksa inmem dedim
koray da şaşkın " olum yokmuydu kız arkadaşın onlar gelseydi dışardan yalnış birine mi benziyorumda Wink seni gönderiyorlar dedi. tabi indirdiler apartopar bilekliği aldım vesselam. ama adam sanırım bu olayı unutmamış ki istanbulda konserdede ön taraftaydım birkaç eksikle aynı arkadaşlar, adam beni gördü direk abi sen bela mısın diye bilekliği fırlattı suratıma Smiley

eger geçen sene ki bahar şenliklerinde kargo konserinde olan varsa o sahnede kırmızılaşmış, endişeli ve salakça bir gurur (neyin gururuysa) olan şahsiyet bendim jimmy...

AyLiNe
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Ocak 20, 2007, 11:33:45 pm »

günlerden bir perşembe günü akşam 7 surlarında.. arkadaşlarla yurda dönmek için otobüs bekliyoruz(malum öğrenciyiz) sanırsam 5 kişiydik.... bide üstüne üstlük besyonun önünde bekliyoruz.. herkes bilir ordan hiçbi otobüüsün boş geçmediğini özelliklede o saatlerde... otobüsün orda durması bile bi mucizeydi... resmen otobüse itiş kakış bindik... en son kim bindi tahmin edin.. BEN.....(Bide şoföre ben binmezsem olmas, arkiler bindi ben kalamam binmeliyim binmleyim binmleyim die cırlıyorum.. arabadaki sıkışıklığı görmelisiniz..  hele ben resmen ön cama fukara sümüğü gibi yapışmış bi vaziyetteyken....du rdurup saysalar kesin guiness rekorlar kitabına girces... neyse bi müddet ilerledikten sonra.... hani mavi durağa gelmeden bi okul varya tam orda otobüs durmaz mı... adam kontağı ceviiirip duruo otobüste tık yok... neyse bi müddet bekledik... birden ön kapı acıldı... şoförün bir bakışı var anlatamam... resmen bakışlarıyla SİZ FAZLALIKLAR İNİN LÜTFEN dedi... zaten arka taraftanda fazlalıklar insin die sesler yükselmeye başlamaz mı ..tabi ben sazannnn... arkilere nası olsa mavi durakta inces, burda inelim biras yüüüürürüs dedim ve atladım aşağıya.... eeee kızlarda napsınlar mecbur atladılar arkamdan.. ve biz 2 adım atmayaduralım.. bilin bakalım noldu? ADAM KAPILARINI KAPAYIP GİTTİİİİİ!!!! O anı anlatamam yaaa  bütün otobüse maskara olduk yaa... nası gülüolar yaaaa... bide el sallamazlar mı içime işledi resmen... böle bide rezillik yasadık işte.. bakalım daha neler görcesss Cheesy
symbol20
.:.GüLYüZLü HaBiBiM.:.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 44

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

.:.DüNYaDa DoSt İsTeR İsEn Hz. Allah YeTeR.:.

« Yanıtla #16 : Ocak 24, 2007, 07:53:27 pm »

ya biz daha yeniyiz öle anılarımız olmadı ama işletme 1a olarak çark mesireye gittik.Bilin bakalım kim vardı orada?
işletme 1b yaw adamalr bir kopuyor bir kopuyor Allah sizi inandırsın tavernaya dönmüstü ortalık.Sonra bizimkilerde aynısını yapmasın mı gecenin gerisini anlatmıyorum.Smiley

Mü’minler ancak kardeştirler.[/size
pnr
pnrrrrr
Bakınan Üye
**

Site puanı: 0

« Yanıtla #17 : Ocak 25, 2007, 02:12:44 pm »

hepsi çok güzel bunların ya Smiley daha birinci sınıfız 3 kız bindik minibüse arkadaşımın tlefonu diğer arkadaşımdaydı minibüste o kdar kalabalık ki biz en arkada oturuyoruzz bi arkadaşımda en önde oturuyo sonra mavi durağı geçtik birisin tel.çalıyo ama açan yokk sürekli çalıyo bizde yanımda oturan arkadaşımla sürekli dalga geçiyoruzz ne insanlar war insan bakmaz mı tel.diye öndeki arkadaşımızda müzik dinliyo duymuyo hiç sonra ona sölüyoruz  baksana tel.senin tel.çalıyo heralde diyoruz o da tel. siz de diyo tabi biz mosmor ama gülmektende  ölücez minibüsteki herkes koptu sonra biz hmn indikk.  minibüsün içindekiler hala bize gülüyolardı ne çok dalga geçmişlerdir kimbilir Huh?  Cheesy

beş para edermi ki warlığın yokluğun beni acıtsın!!!
zeynppp
Katılan Üye

Site puanı: 2

« Yanıtla #18 : Ocak 27, 2007, 02:45:45 pm »

hehe çok komikler yaa Cheesy

gülmüyor yüzüm hayat zor oldu...güller susuz kurudu solduu...
tövbe ettm gene bozulduuuu..
yüreğim yanarr mazeretiim vaar...asabiyim bennn Smiley
SeMeTeY
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #19 : Ocak 28, 2007, 03:36:18 pm »

owwww güzel şeyler çıkıyo Grin
devam edin bakalım Grin Grin
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Online Loans | Personal Loans | Fast Loans | Northern Rock | Mortgage
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!