EVEET ARKADAŞLAR BİR GÜZ YARIYILININ DAHA SONUNA GELİYORUZ...
SEZON BİTTİ...
BAŞINIZA GELEN KOMİK OLAYLARI Bİ PAYLAŞINDA HEPİMİZ YATALIM YERE GÜLMEKTEN 
ben başlayayım önce

ben bigün okuldan çıktım
dolmuşa bindim
bi bayan arkadaş (o kendini biliyo

) dolmuştan ineceği zaman benim kucağıma düşüyomuş gibi yapıp düştü diyeyim artık

ve elime bi kağıt tutuşturdu

kağııtta cep telefonunun numarası vardı....
ben sezere yönlendirdim kızı....
sonra buluştu bunlar...
"ay ben dolmuşta senin kucağına oturmamıştım ki" dedi kız buna
sezer "farketmez benim için ha o ha ben... biz onunla kardeşiz nasıl olsa" dedi

yaw sen nerden biliyon bunları derseniz
kızla bunlar muhabbet ederken sezerin telefonu ses kaydı yapıyodu

eminim dinlemek istemezsiniz konuşmanın devamını
ŞİMDİ SIRA SİZDE
BUYRUN BAKALIM bu normal bi durum benim anlatacağımın yanında
birinci sınıftaydım (gerçi sezonla alakası yok ama benzer bi olay) yani üç sene önce tiyatro kulübü olaraktan bi konserden çıkmış çarşıya iniyoduk ki bu olayı minibüsle gerçekleştirdik her konser çıkışında olduu gibi tıklım tıklımdı araç
ben yan tarafta oturuyordum önümde de klübün as elemanlarından biri ayakta duruyodu minibüs hareket etti bizim ismi lazım değil arkadaş da ki bu erkek oluo kollarını kaldırarak yukardaki tutunma yerlerine tutundu
bi baktım kollarının altı yırtık hem de ikisi birden 'aaaa kollarının altı yırtılmış

' demeye kalmadı bizimki hani nerde diyerek utançla iki kolunu birden bırakınca daha utanacağı bi durum geldi başına
bizimki küt diye en arkadaki kızın kucağında alıverdi soluğu kız çırpınmaya başladı altında da etek var bizimki bunun bacakları elleyerekten 'buna mecburmuş dediine göre

' zar zor ayağa kalktı
daha ilginci meğer bizim elemanın hırkasının modeli öyleymiş yırtık mırtık yok yani
biz minibüsten inene kadar koma tabii ama kız kıpkırmızı çocuk hem muzip bi memnunluk hem de can acısı ve rezil olma duygusu arası bi halde yani onun durum fecii