|
ensargenc
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 28, 2006, 06:52:49 pm » |
|
sosyal düşünmeyi gerektirmeyen bir bölüm yok ki zaten  eğer türkiyede yatkınlık siyaseti varsa bölümler ona göre seçiliyorsa iktisatı da alsınlar koysunlar sayısal bölüme.. eşit ağrılıkçılarla sayısalcılar da kavga etmesin bizim bölümlere hep sayısalcılar giriyor diye... neyse... sosyal düşünebilmek bir marifettir potansiyeldir.. bunun eğitimi üniversitede verilmez.. mantaliteye ters.. buraya böyle yazıp da teorik mi pratik mi bölümüne "sadece teorik" diyenler sosyallikten bahsedemez bahsetmemeli de... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aylin
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 30, 2006, 09:20:47 pm » |
|
açıkçası bnce sosyal düşünmek marifettir evet ama bunu geliştirmek o potansiyeli artırmak da eğitim kurumlarının görevidir..iktisatta bahsedilen günlük sosyal düşünme değildir.. örneğin konusuna göre arzı talebi etkileyen şeyleri düşünmek, bunu piyasalara uygulayabilmektir.. bu da öğretilir eğitim kurumlarınca yanii sosyal düşünmenin bu boyutundan bahsediyorum ben... ayrıca bu ayrımı kavgasını yapmak şimdi yersiz yeni sisteme göre zaten yazamıyor sayısalcılar iktisadı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:)lk(:
Tanrı Misafiri
Site puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 30, 2006, 09:26:44 pm » |
|
bence de iktisat aslında sosyal bir bilim. içinde matemetıksel kawramlar olsa da sosyal teknık olmadan sonuçlarını yorumlayamayız.ewet makro istatıstık gıbı sayısal we zor dersler içeriyor ama bence özü tamamen sosyal bılımlere bağlı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:)lk(:
Tanrı Misafiri
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 30, 2006, 09:27:54 pm » |
|
pardon sosyal teknık dııl sosyal beceri:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözdee1905
everybody hurts>>>
Bakınan Üye

Site puanı: -1
ben burda güzelim falan filan!!
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 05, 2006, 03:20:11 pm » |
|
iktisat her ne kadar derslerde sayısal görünse de sosyal hayatta yani iş hayatında tamamen sözel bir konu idarecilik yani eşit ağırlık olması normal hem zaten iktisata da sayısal diosan bence gerçek bi sayısal derse denk gelmemişsin  ewet katılıorum arladaşa o kadar da sayısal deil yane!!!
|
|
|
|
|
|
hayat beni sawurdu yerden yere sen esme!ad koyunca büyüsü bozulur die izinsiz isimsiz içinden sew beni!!
|
|
|
|
dinceri
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 14, 2006, 03:39:46 am » |
|
size iki kere iki bile sayısal olarak geilyorsa siz mühendislikteki dersleri görünce kafayı yersiniz çünkü bizdede hiç sayı yok.
|
|
|
|
|
|
Minareler süngü Kubbeler miğfer Cami kışlamızdır Müminler asker
Hatta ben olsaydım: Kürd, Arap, Çerkes; İlk gayem olurdu Türk milliyeti Çünkü Türk kuvvetli olursa, mutlak, Kurtarır her İslam olan milleti! Türklük hadimine 'Türk değil! ' diyen Soyca Türk olsa da 'piçtir', Türk degil
|
|
|
ezo_34
ezo
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 29
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 15, 2006, 03:01:15 am » |
|
bunun nedeni tamamen eğitim sisteminin bozukluğundan kaynaklanıyorrrr
|
|
|
|
|
|
artık sokağa çıkabilirsin...Ömründen düştün kendini.
|
|
|
ay_parcam
İsLaMoĞLu
Harbi GencSau lu

Site puanı: -50
gözlerin boşluğa dolup gider sahipsiz bakışların..
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 15, 2006, 06:07:34 am » |
|
bence sıstemın bozukluğuyla alakalı olduğu gerçek ama geçen sene gordüğüm kadarıyla ıktısat bolumu gercekten işletmeden çok daha fazla sayısala dönük ve okunması zor bır bolum...ensar ardaşımıza katılamadan edemıyorum kı bence de çok doğru bır tercıh yapmış...zıra sayısal çıkışlı bır oğrrencı olarak sayısala dayalı bır bolum olan ıktısadı seçmesı gercekten ısabet... 
|
|
|
|
|
|
 İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstündür. (Ebu Bekir Ferra) Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam) Hayat, iman ve cihaddır..........
|
|
|
lostheaven
Bakınan Üye

Site puanı: -2
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 01, 2007, 07:15:33 pm » |
|
İktisatın eşit ağırlık olması içinde fizik,kimya,biyoloji içermemesi olabilir mi acaba?  En önemlisi de Sayısal die bir bölüm yok. Biz lisede Fen Bilimleri bölümünde okuduk.
|
|
|
|
|
|
Başarı azim gerektirir, azim ise irade. Bazı hedefler, başarısız olmaya da değer. Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir.
|
|
|
yücel
Tanrı Misafiri
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 01, 2007, 08:16:52 pm » |
|
tamamen haklısın
|