hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 05:56:44 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: erasmus öğrencileri !!!  (Okunma Sayısı 3672 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #30 : Nisan 17, 2008, 10:06:51 pm »

ilanları takip etmen yeterli...

çok yardımcı oldun sağol...

Soulfly Türkiye Fan Sitesi

[img width=350 height=19]http://img
meltemm
Harbi GencSau lu

Site puanı: 126

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2009

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #31 : Nisan 17, 2008, 10:07:31 pm »

teşekkürler meltem.. seçebildiğim ülkeler arasında polonyda var ,en mantıklsı oraya gitmek ama ucak bileti vs. okul karsılamıyorsa benim için problem olabilir.. iyice arastırmam lazım sanırım.. birşey daha sorucam, cek cumhuriyetinde dersleri çekce mi alıyorsun?

rica ederim.her türlü sorunuzu yanıtlarım aklınıza takılan birşey olursa mutlaka sorun.Ucak bileti ucuza da bulabilirsin.yani belki de bizim dönemimize has bir problemdi o.İkinci dönem gelen arkadaslarımın hemen yatmış mesela.Olabilir bilemiyorum.Benim bölümüm tercümanlık oldugu için bir sırun yaşamıyorum ztn bütün derslerim almanca.Ama diger bölümlerin ingilizce.Sınıfta ders ingilizce olmasa bile size özel sınıf açıyorlar..

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #32 : Nisan 17, 2008, 10:09:38 pm »

çok yardımcı oldun sağol...

daha fazla ne yazabilirim ki su an için..Eger bunu istiyorsan iyi derecede ingilizcen olmalı.not ortalaman yüksek olmalı.Bunun dışında su an yapılabilecek birşey yok..sınav tarihlerini takip edeceksin..Eger şimdi prosedürleri anlatsam kafanız karışır..herşey adım adım olmalı.Çünkü gercekten insanı yoruyor..

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #33 : Nisan 17, 2008, 10:13:12 pm »

daha fazla ne yazabilirim ki su an için..Eger bunu istiyorsan iyi derecede ingilizcen olmalı.not ortalaman yüksek olmalı.Bunun dışında su an yapılabilecek birşey yok..sınav tarihlerini takip edeceksin..Eger şimdi prosedürleri anlatsam kafanız karışır..herşey adım adım olmalı.Çünkü gercekten insanı yoruyor..

sağol.

Soulfly Türkiye Fan Sitesi

[img width=350 height=19]http://img
smhckl
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #34 : Nisan 17, 2008, 10:15:50 pm »

sınav ve ortalama konusunu geçtim ben, ikisi de iyi.. mülakatta yapmayacaklarmıs sanırım.. tam sonucların acıklanmasını bekliyorum artık, ona göre bişiler yapıcam.. polonyada da özel sınıf acıyorlarmıs sanrım, hayırlısı Smiley
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #35 : Nisan 17, 2008, 10:19:13 pm »

Tebrik ederim..polonya güzel..biraz büyük ama görülmesi gereken bir yer..Ben de Çek Cumhuriyeti gibi bir yerde olmaktan çok memnunum.Bütün Avrupa'yı gezebilme şansımız var çünkü..umarım hayırlısı olur..Siz de bu macerayı yaşamış olursunuz herkese tavsiye ederim..

smhckl
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #36 : Nisan 17, 2008, 10:21:50 pm »

Tebrik ederim..polonya güzel..biraz büyük ama görülmesi gereken bir yer..Ben de Çek Cumhuriyeti gibi bir yerde olmaktan çok memnunum.Bütün Avrupa'yı gezebilme şansımız var çünkü..umarım hayırlısı olur..Siz de bu macerayı yaşamış olursunuz herkese tavsiye ederim..
saol da ben de onu demeni bekliyordum Cheesy , avrupada serbest dolaşma hakkı veriyorlar mı? ben geçen sene cok kısa da olsa bi yurtdısı macerası yasamıstım ama o beni kesmedi, sakarya üninin de beni pek actıgını söliyemem, kesin gitmek istiyorum valla
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #37 : Nisan 17, 2008, 10:27:03 pm »

orası biraz karışık..Su an Schengen vize veriyorlar mı bilmiyorum ama benim vizem Schengen..Şöyle ki ben vizemi eylülde aldım.o zmn Çek Schengene üye degildi..o yüzden gezemiyorduk Sonra aralıkta schengene dahil oldu benim vizem otomatikman schengen oldu.Buranın vatandası gibi..Ama aralıktan sonra gelenlerin gecerli degil.özellikle başvurulmalı.buraya geldikten sonra da schengene başvurabilirsin.Ama şunu da diyeyim gecen Macaristana gittik gezmeye kimse kontrol etmedi Cheesy

smhckl
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #38 : Nisan 17, 2008, 10:34:10 pm »

Cheesy umarım benimki de öle olur, tabii gidebilirsem.. senin bulundugun yer polonya sınırına yakınmıs, bugun hoca sölmişti polonyada olan ünileri bulundugu kentleri ama aklımda kalmadı, telafuzları cok zor cünkü. Cheesy benim avusturyada akrabalarım var, eğer o vize işi olursa ilk oraya giderim.. bir de arastırdıgım kadarıyla polonya vize de nerdeyse hiç sorun cıkarmıyormus.. umarım alması kolay olur..
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #39 : Nisan 17, 2008, 10:37:42 pm »

ya zorluk çıkarsa ne kadar çıkarabilir ...çek konsoloslugu 2 ay bekletti beni ama eninde sonunda verecekler çünkü ztn ben artık Ostrava Üniversitesinin bir öğrencisiyim paşa paşa verecek Tongue ..Onları hiç takmayın kafanıza..Okulla anlaşma sürecini tamamlayın tamamdır.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Problem Mortgage | Personal Injury Lawyer Los Angeles | Sexy Cop Costume | Loans | Credit Card
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!