hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 06:02:14 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: erasmus öğrencileri !!!  (Okunma Sayısı 3674 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
milagro
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

« Yanıtla #20 : Ocak 07, 2008, 08:55:24 pm »

arkadaşlar aranızda erasmusla italyaya ya da ispanyaya giden varsa bilgi verebilir mi?

her karanlık gecenin sabahında mutlaka güneş yeniden doğar...
glassy
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #21 : Ocak 07, 2008, 10:15:25 pm »

ben çek cumhuriyetini kazandım ama gitmiyorum,hayat pahalıymış ve çoğu yemeklerde domuz eti varmış ayrıca okul yüksek ihtimalle uzuyor...
bilader
Harbi GencSau lu

Site puanı: 53

« Yanıtla #22 : Ocak 09, 2008, 08:02:01 pm »

ben çek cumhuriyetini kazandım ama gitmiyorum,hayat pahalıymış ve çoğu yemeklerde domuz eti varmış ayrıca okul yüksek ihtimalle uzuyor...

Okul uzamış uzamamış pek bir şey farketmez ama yurt dışına çıkmanın insana bir çok şey katacağı kesin..

speedy..
ne_ylncym_ne_mlk_9
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 3

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: Devam

pamuk

« Yanıtla #23 : Ocak 10, 2008, 02:05:31 pm »

ana dilini bilmedğin bi ülkede ne yapabilirsin ki? yada ne kazandırır başka bi ülkeyi görmek dışında ? bence ing eğitimi olan yerlerin dışında bi yere gidip okumak çok zor

Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını....
smhckl
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

« Yanıtla #24 : Nisan 17, 2008, 08:51:53 pm »

arkadaslar bnde gelecek sene için basvurmustum, sınav iyi geçti.. benim bölümümün koordinatörüyle konustum.. belçikayı ilk sıraya yazmıstım tercihlerde, orası tutar büyük ihtimal dedi.. geçen sene gitmiştim belçikaya, pek yabancı degilim yane.. hocaya ucak bileti, konaklamayı falan kim karsılacak diye sordum, okul dedi ama ben pek inanamadım.. bana verecekleri 500 euro bu sekilde hayatta yetmez.. tam olarak nasıl öğrenmek istiyrum, bir de oradaki derslerin hangi dilde verildiğini var tabe.. yardımcı olursanız sevinirim..
meltemm
Harbi GencSau lu

Site puanı: 126

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #25 : Nisan 17, 2008, 09:47:54 pm »

ben her nekadar fakültenizde olmasam da erasmus öğrencisiyim ve benim uçak biletimi okul karsılamadı.ztn 15 eylülde burdaydım bursum kasım başı yattı.Ulusal ajanstaki bazı problemler sebebiyle.Ztn ucuz bilet bulmak istiyorsanız ya da en azından boş yer gitmeden çok önce biletinizi almalısınız..ben şu an 400 Avro alıyorum ve cek cumhuriyetinde yetiyor.Belçikayı bilemem.tüm masraflarımı rahatlıkla bu burstan karşılayabiliyorum ama gitmeden önce fazlaca masrafınız oluyor.Ayrıca hibeye de yine güvenmemenizi tavsiye ederim.Avro kullanan ülkelerde hayat biraz daha zor.

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #26 : Nisan 17, 2008, 09:53:10 pm »

hayır hiç birisine de katılmıyorum.ben 8 aya yakın bir süredir burdayım.Hayat  pahalı degil..aşırı uç yaşamadıkça aldıgınız burs yeter bu bir..burası avrupa tabii ki yemeklerde domuz eti olur.Biraz kendinizi sıkıp lokantalarda ne istediginizi söylemeyi ögreniyorsunuz ve hiç problem yasamıyorsunuz..bu da iki... bu tür sebeplerden gitmiyor olmak bana saçma geldi açıkçası..birçok şey katar size böyle bir tecrübe..

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #27 : Nisan 17, 2008, 09:55:58 pm »

bende düşünüyorum gitmeyi...ama hiçbi adım atmadım..seneye ilk dönem gitmek için ne yapmam gerek ?

Soulfly Türkiye Fan Sitesi

[img width=350 height=19]http://img
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #28 : Nisan 17, 2008, 09:58:31 pm »

ilanları takip etmen yeterli...

smhckl
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

« Yanıtla #29 : Nisan 17, 2008, 10:01:21 pm »

teşekkürler meltem.. seçebildiğim ülkeler arasında polonyda var ,en mantıklsı oraya gitmek ama ucak bileti vs. okul karsılamıyorsa benim için problem olabilir.. iyice arastırmam lazım sanırım.. birşey daha sorucam, cek cumhuriyetinde dersleri çekce mi alıyorsun?
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Internet Advertising | Mobile Phones | Property for sale in Spain | Loan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!