hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 05:49:17 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: erasmus öğrencileri !!!  (Okunma Sayısı 3667 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sikong
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #50 : Haziran 27, 2008, 03:01:43 pm »

slm arkadaşlar çok acil Çek Cumhuriyeti Hradec Kralove Üniversitesiyle ilgisi bulunan birisini arıyorum...Huh??
gladiator06
Tanrı Misafiri
*

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #51 : Ağustos 03, 2008, 10:50:34 pm »

polonyaya giden arkdaşlar biraz orda yaşam hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim ve bu erasmusta baraj sınırı 2 denior ama benim arkdaşım 1.7 ortalama ile polonyayı kazandı ve bu sene dönem başında gidior ortalama neye göre değişior bu konudada  bilgisi olan varmı ?
meltemm
Harbi GencSau lu

Site puanı: 126

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #52 : Ağustos 04, 2008, 01:14:30 pm »

polonyaya giden arkdaşlar biraz orda yaşam hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim ve bu erasmusta baraj sınırı 2 denior ama benim arkdaşım 1.7 ortalama ile polonyayı kazandı ve bu sene dönem başında gidior ortalama neye göre değişior bu konudada  bilgisi olan varmı ?

büyük olasılıkla arkadasının bölümünden başvuran sayısı çok azdır. böyle durumlarda normal kriterlerin dışına çıkılabiliyor sanırım. ayrıca tabii dil sınavlarında aldıgınız puanlar da etkili.
 Polonya'da okumadım ama seyahat için gitmiştim. begendim ben. turizm işini çözmüş, hareketli kentleri var. ancak çok büyük bir ülke hepsi için aynı şey gecerli midir bilemem. e deniz falan var bence iyidir. Gdansk tarafları falan. Zaten Erasmusta çok seyahat edersiniz. okudugunuz sehrin pek önemi yok. önemli olan arkadas ortamı ve eğitim kalitesi.

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
ssaFrann
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #53 : Ağustos 06, 2008, 12:27:29 am »

arkadaslar bende bahar donemi icin basvurcam .. ne nedir ne degildir, bastan sona soyle bi ozetleseniz olur mu Smiley))  masraf nedir, cebimizden ne kadar para cikacak, orada ne yer ne iceriz nerde kaliriz vs... ?
gladiator06
Tanrı Misafiri
*

Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #54 : Ağustos 12, 2008, 10:44:33 pm »

sağolun arkdaşlar
Enrique
Nothing Left To Lose After Losing You
Harbi GencSau lu

Site puanı: 8

« Yanıtla #55 : Ağustos 16, 2008, 10:04:00 am »

Son sınıfta erasmusa gidilebiliyor mu?Yani 2.dönem için sınava girsem gidebilir miyim..Hani son dönem oluyor ya bi sorun olur mu acaba?Bilgisi olan arkadaşlar yardım ltf..

Maybe you'll say you still want me
Maybe you'll say that you don't
Maybe we said it was over
But baby i can't let you go
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #56 : Ağustos 16, 2008, 04:37:15 pm »

Son sınıfta erasmusa gidilebiliyor mu?Yani 2.dönem için sınava girsem gidebilir miyim..Hani son dönem oluyor ya bi sorun olur mu acaba?Bilgisi olan arkadaşlar yardım ltf..

son sınıfta erasmusa gidilmesi pek önerilen bir durum degil. 1.dönem gidilmesinde problem yok ancak 2. dönemlilerin genellikle okulları uzuyor diye biliyorum. yine dearaştırmanızda ve erasmus office ile konusmanızda fayda var.

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
ssaFrann
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #57 : Ağustos 16, 2008, 06:56:07 pm »

hangi uniler ingilizce egitim dili var ?
 bu konuda bilgisi olan var mi ?
 ya da şahsen gidip egitim almış alan ?

ben de gidicem de, ulkeden ziyade benim icin ingilizce egitim onemli . 
meltemm
Harbi GencSau lu

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #58 : Ağustos 18, 2008, 09:39:39 am »

hangi uniler ingilizce egitim dili var ?
 bu konuda bilgisi olan var mi ?
 ya da şahsen gidip egitim almış alan ?

ben de gidicem de, ulkeden ziyade benim icin ingilizce egitim onemli . 

ya kaç yüz tane üniversite var . o kadar ayrıntıyı ancak erasmus office den ögrenebilirsin. zaten buraya da benden başka bilgi veren yok sanırım.olmaz yani böyle kimse kimseye yardım etmiyor. sonuçta biz de bir zmnlar erasmus adayıydık ve bizim de yardıma ihtiyacımız olmuştu. ben o yüzden biliyorum derdini elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. neyse..

soruna gelince erasmusla ögrenci almayı kabul eden bir bölümün mantıken ingilizce eğitim vermeyi de kabul etmiş olması gerekir. elbette gittiğiniz her ülkede o ülkenin dilini orta halli ögrenmeniz için kurslar verilecek ancak dersleriniz genelde ingilizce oluyor. istisnaları office'e sorun.

mturker
Tanrı Misafiri
*

Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #59 : Ağustos 26, 2008, 10:39:29 pm »

Merhaba ,

Elektronik müh. okuyorum erasmus için önerebileceğiniz bir ülke ve okul varmı?hem inglizcemi geliştirebileceğim hemde bölümümle alakalı iyi bir üniversite biliyormusunuz?Ayrıca ben kendim bireysel ikili anlaşma yapmayı düşünüyorum bunun hakkında bilgisi olan var mı ,bu süreç nasıl işler resmi yazışmalar okulların hangi bölümü ile olur ve en önemlisi bu süreç ne kadar zaman alır?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Personal Loans | Refinance | Debt Consolidation | Libros | Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!