ShiZo
√gokce √
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 34
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
∂ιαвσℓι¢_¢ιη∂ιяєℓℓα
|
 |
« : Aralık 15, 2006, 07:08:54 pm » |
|
bütün bölümler var bi çeko yok bnde çekoyu açayım bari arkadaşlar yazın çeko hakkında ne düşünüosunuz??? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2006, 04:00:45 pm Gönderen: ensargenc »
|
|
 ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ!
|
|
|
ay_parcam
İsLaMoĞLu
Harbi GencSau lu

Site puanı: -50
gözlerin boşluğa dolup gider sahipsiz bakışların..
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2006, 08:11:58 pm » |
|
bence gayet hoşçekıcı ve ılgı cekıcıbır bolum kı ben buraya gelmeden çekoyla ılgılı pek fazla bılgım yoktu ama okuyan kışılerle tanıştıkca bılgım ve ılgım artmaya başladı... 
|
|
|
|
|
|
 İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstündür. (Ebu Bekir Ferra) Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam) Hayat, iman ve cihaddır..........
|
|
|
ArnoldeR
Bakınan Üye

Site puanı: 0
İnSaN KayNaKLaRı
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2006, 08:15:58 pm » |
|
forumda bi çekocu buldum sonunda beahhhh ,böle bi konuyu sen açmasaydın ben açacaktım walla,bütün bölümler war bizim bölümden kimse yok,nese inşallah burda sayımız çoğalır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay_parcam
İsLaMoĞLu
Harbi GencSau lu

|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2006, 08:22:56 pm » |
|
coğalır arkadaşım sen merak etme burası evrensel bı sıte olma nıtelığınde ılerlıyo hergecen gun emegı gecen kişilerın emeklerıne sağlık....bız işletme olarak hergeçen gun artıyoruz kı sız de artarsınız kısa zamanda merak etmeyın.. 
|
|
|
|
|
|
 İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstündür. (Ebu Bekir Ferra) Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam) Hayat, iman ve cihaddır..........
|
|
|
ArnoldeR
Bakınan Üye

Site puanı: 0
İnSaN KayNaKLaRı
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2006, 08:30:16 pm » |
|
inşallah artar...., işletmeler baya bi var hakkaten,bu arada çekoyla ilgili pozitif düşüncelerin için saol;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay_parcam
İsLaMoĞLu
Harbi GencSau lu

|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2006, 08:33:36 pm » |
|
rıca ederım ben bu pozıtıf duşuncelerı eden laf olsun dıye değil yaşayarak ve gorerek soledım hısettıklerımı paylaştım sızlerle...hoşunuza gıttıyse ne mutlu bana... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShiZo
√gokce √
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 34
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
∂ιαвσℓι¢_¢ιη∂ιяєℓℓα
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2006, 12:30:44 am » |
|
walla arkadaşlar biz çekocular bu sitede gariban sezercik gibi kalmışız yaa bnde bi el atiyim dedim su olaya  
|
|
|
|
|
|
 ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ!
|
|
|
|
aylin
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 16, 2006, 04:19:31 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ensargenc
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 16, 2006, 04:26:01 am » |
|
walla arkadaşlar biz çekocular bu sitede gariban sezercik gibi kalmışız yaa bnde bi el atiyim dedim su olaya   gariban sezercik mi? yapmayın arkadaşlar kardeşiz hepimiz... kimisi buna ambargo koymak istese de biz bir fakülteyiz aileyiz İKTİSADİ ve idari bilimler fakültesi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doriangray
hec.DORİİ.. sharpfire!!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -42
sf dorian A.K.A hecGRAY 2oo7
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 16, 2006, 04:37:28 am » |
|
-1 ne alaka önemli olan azınlık olmak  önemli olan senin gibi lerin çoook olması !!
|
|
|
|
|
|
 Konuşupta aptallığınızı ortaya koyacağınıza, konuşmayında hiç olmazsa herkesin şüphesi kalsın."
|
|
|
|