hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 03:04:39 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İDO daki bölümlerin puanları nedir bilen var mıı???  (Okunma Sayısı 297 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
josefen
---JOSEFEN----
Katılan Üye

Site puanı: 33

« : Mayıs 11, 2007, 02:44:40 am »

Bi arkadaşım bana uzun zmandır İDO daki bölümlere kaç puanla ve öss de kaç net yapabilerek girebileceğini  sorup duruyoo.
Benimde bu konuda pek bi bilgim olmadığı için araştırmam lazım diyorum.Ve yakında fırçada yiyebilrim arkdaşımdan...

bana yardımcı olursanız sevinirim  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes......(özellkle Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama )

şimdiden teşekküler......
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2007, 02:46:38 am Gönderen: josefen » Logged

Artık kendi dünyamın merkezide diilim :$
angelll
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2007, 02:53:08 am »

SAKARYA ÜNİV. ADAPAZARI MYO   BİLGİSAYAR TEK. VE PROG. (UZAKTAN EĞİTİM)   500   ---

İnternete Dayalı Eğitim Yapan Önlisans Programlarınıza Nasıl Kayıt Yaptırabilirim?
 İnternete dayalı uzaktan eğitim (UE) yapan Adapazarı MYO'nun iki yıllık önlisans programlarına yerleştirme, ÖSYM tarafından yapılmaktadır. O yıl uygulanan ÖSYM kuralları geçerlidir. 2007 ÖSS Sisteminde, sınava girmiş ve 160 puan ve üstü puan almış tüm lise mezunları, bölümlerimizi tercih edebilir ve mesleki sınavsız geçişten arta kalan kontenjanlara yerleşebilirler. Bölümlerimize öncelikle meslek liselerininin ilgili alanlarından sınavsız geçiş sistemi ile başvurmuş öğrenciler yerleştirilir. Bunun için ÖSS yolu ile başvurulmuş olunması gerekmektedir. Açıkta kalmış adaylar ÖSYM'nin düzenlediği Ek Yerleştirme Sistemi ile de boş kontejanlarımıza başvurabilirler. Genel olarak, kontenjanlarımız lise mezunlarının da programlarımıza yerleşebileceği kadar geniştir.
josefen
---JOSEFEN----
Katılan Üye

« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2007, 03:30:09 am »

teşekkürler arkdaşım... Bişi daha osrcaktım bu 160 puanın sayısal mı yoksa sözel mi olduğunu bien varmı Huh???

angelll
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2007, 03:32:30 am »

rica ederim... bilgisayar programcılıgı bölüm olarak sayısal biliyosunuz. oyüzden sayısal puan 160 olmalı. diyelimki işletme istiyor bölümü eşit ağırlık olduğu için ea 160 olmalı ok?
josefen
---JOSEFEN----
Katılan Üye

« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2007, 04:05:19 am »

teşekkür ederim Smiley

angelll
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2007, 04:17:37 am »

rica ederim önemli değil...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Unblock Myspace | Loans | Computer security rss feed | Loans | Cell Phones
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!