hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 12, 2010, 05:52:52 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Deli Yusuf.... bir OMAR hikayesi  (Okunma Sayısı 550 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
omar
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 358

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..

« : Ağustos 20, 2007, 03:28:28 ÖS »

günlerin tutsaklığı hakim üzerimde yağan yağmur benden dolayı mı yağıyor.havlayan köpek bana mı havlıyor.ağlayan bebek bana bişeler mi diyor ayyaşın benle ne alıp vermediği varda bana bağırıyor.bu duygular evet bu duygularla evimin yolunu tuttum.adeta sağlam bi paranoyak gibi herşey benden dolayı diyorum artık her kötülük benden dolayı diyorum.kızgınım kendime kızgınım çünkü sevmeyi bile sevemedim...seveni bile sevemedim.bir kuş misali uçmasına izin verdim..günlerden o çok anlamlı gündü.o doğmuştu ve musluktan akan su da onun doğum gününe şahit olmaktaydı.ne alaka diceksiniz ama adı berraksa hatırlarsınız.onu berrakca sevemedim hep kirlettim sevgi mi.işte  günlerden o günde onun doğduğu günde ben hep ölüyordum.onu yanımda olmayarak sevdim.utandım tekrardan ona seni hala deli gibi seviyorum demeye.defalarca seni seviyorum yazdım telefona ve yollucam dedim defalarca yollamıcağımı bile bile.olmaz böle dedim ve saat sabahın 3üne gelmekteydi ve ben o mesajı ona yaollayacaktım.şeytan olcak muzip hep bana vesvese veriyor o seni unuttu yollama 1 sene oldu ayrılalalı bakar mı sana bidaha.insan oğlu bu vesveselerle nasıl başa çıkar ki bir biri ardı sıra gelen vesveslere cvp vermeyeceğimi anladım ve direk abdest aldım ve şeytanı uzaklaştırdım yanımdan ilk işim ona seni seviyorumu yollamak olcaktı.ve öle de yaptım.sabaha ummansız heveslerle telefona baktım önce mesajın iletilmesini bekledim nafile çabalar.aradan epey zaman gecti ancak ne iletilmiş mesaj var nede berrakdan cvp var.hayatımın karardığı o gündü işte bugün.nasıl ulaşırdım şimdi ben ona nasıl onun karşısına çıkcaktım.son gayret be yusuf dedim kendime hadi be yusuf senki kendi kendine konuşmayı çok seversin bunun için lakabaında deli olmadı mı zaten çık birde kızın karşısında konuş bakim haydi deli yusuf dedi kendi kendine.ve direk bi çiçekciye gitti.heycanlı bi ses tonuyla çiçek dedi.adam gülümsedi doğru yterdesin evlat dedi.nasıl olsun çiçek.berrrak olsun.adam anladı deli yusufn derdini ve ona gül mü karanfil mi diye sordu o da karanfil olamsın dedi adam tam gülü pakete sarcaktı ki deli yusuf abi be gülden daha güzel bi çiçek yok mu dedi adam tebessüm etti evlat dedi o senin sevgindir onu ona sun o en güzel çiçektir dedi ve gülü alarak çıktı düjkkandan.işte deli yusuf için herşey tamamdı artık karşısına çıkacaktı ve sert adımlarla mahallesine kadar gitti ve yumuşak bir donuşla kapıya üç dört sefer çaldı.ancak kimse çıkamdı sesi duyan alt komşu kime bakmıştın oğlum dedi.berraka hanım teyze.oğlum onlar almanyaya gittiler.duymaz olaydı deli yusuf bunu artıkyürek paramparca olmuştu.deli yusuf artık gerçktren aklını akılların sahibine yani Allaha teslim etmişti ve o gün bugün elinde bir demet gülle dolaşmakdadır ve berrakdan başka bir kelime ağzından çıkmamaktadır .o gün bugün her deli deli yusufca bağlarak delikanlıca delirmeyi bilşmiştir..ve o günden sonra delicesine seveler ancak deli yusufu anladılar....

çernobil
;.?*^
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 229

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2007, 04:22:41 ÖS »

sevmeyi bile sevemedim... cok guzel bır soz

bence delı yusuf cıceklerı sakın atmasın belkı bır gun daha berrak gordugu ve en guzel cıcek olan sevgısını ona verır o zamanda seytanla da ben ılgılenırım olmaz mı ;)okudum cok guzel ıcten yazılmıs bır hıkaye olmus yuregıne saglık

hesaba cekılmeden hesaba cekelım kendımızı

omar
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2007, 04:33:19 ÖS »

sevmeyi bile sevemedim... cok guzel bır soz

bence delı yusuf cıceklerı sakın atmasın belkı bır gun daha berrak gordugu ve en guzel cıcek olan sevgısını ona verır o zamanda seytanla da ben ılgılenırım olmaz mı ;)okudum cok guzel ıcten yazılmıs bır hıkaye olmus yuregıne saglık

eyvallah saol kardeşim beğnemene sevindim..

sekure
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #3 : Ağustos 20, 2007, 06:53:55 ÖS »

çok güzel yazmışsın ben kimseyi sevmedim beni böyle gerçekten yürekten sevecek birini bulursam belli mi olur belki ben de onu severim Smiley gerçekten yürekten sevenlerin yanında olsun rabbim inş. gönüllerine göre olur sevdaları çok güzel yazmışsın tebrikler  Wink yazarına ait yaşanmışlık var mı Smiley yoksa öyle içinden geleni mi yazıyosun?
s_tuba
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2007, 07:16:09 ÖS »

kalemine sağlık arkadaşım.gerçekten güzel olmuş... bir hadis var bana onu hatırlattı

"Hayırlı işlerinizde acele ediniz.Zira bir engel gelip onu elinizden alabilir!" bir kitapka okumuştum bunu.yazdığına benzer bir olay oluyordu ve adam bu hadisi görüyordu iş işten geçtikten sonra.bunun ardından gelen üzüntüyü sen düşün artık...
omar
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2007, 03:46:48 ÖS »

çok güzel yazmışsın ben kimseyi sevmedim beni böyle gerçekten yürekten sevecek birini bulursam belli mi olur belki ben de onu severim Smiley gerçekten yürekten sevenlerin yanında olsun rabbim inş. gönüllerine göre olur sevdaları çok güzel yazmışsın tebrikler  Wink yazarına ait yaşanmışlık var mı Smiley yoksa öyle içinden geleni mi yazıyosun?
evet yaşanmışlık denmez eskiden bikız arkadaşım vardı almanyadaydı ..ama genelde içimden geldiğinde yazıyorum..
kalemine sağlık arkadaşım.gerçekten güzel olmuş... bir hadis var bana onu hatırlattı

"Hayırlı işlerinizde acele ediniz.Zira bir engel gelip onu elinizden alabilir!" bir kitapka okumuştum bunu.yazdığına benzer bir olay oluyordu ve adam bu hadisi görüyordu iş işten geçtikten sonra.bunun ardından gelen üzüntüyü sen düşün artık...

beğenmene sevindim.t.ettim

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!