hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 03:12:03 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Seyyahın Sonu!  (Okunma Sayısı 63 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mezedax
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 210

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

ha gayret kala kala 53 güncük kaldı = ]

« : Ağustos 05, 2008, 04:30:05 pm »

Yokluklar içinde varı arayan biriydi. Kısmete de inanıp yola çıkardı. Ummadığı bir yolu tutup, oradaki yeni güzellikleri sırtlamaya karar verdi.
 Uzun yolların ucunda biri vardı. Bunu fark ettiğinde gün batmak üzereydi. Merak etti kimdi acaba? Hiç kımıldamadan duruyordu...
Her adım onu meçhule yaklaştırdı ve her adım daha bir tutkuyla atıldı yolun üzerine.
Yaklaştıkça bir şeyler netleşeceğine günün yavaş yavaş batması üzerine soru işaretleri çoğalmaya başladı. Meçhule varıncaya kadar, ışıkların ışıltısıyla, yorgunluğun ve tutkunun etkisiyle dönülmez oldu o yol; yanlış olduğunu artık anlamaya başlasa da.
 İşte vardı...
Bir uçurum , kenarında onu beklemediği halde büyülendiği saçların sahibi ve bir kişilik yolculuk. Ummadığı anda ummadığı bir tutkuyla aklının ucuna bile gelmeyen bir yolculukla yürüdü o uzun yolda.
Gideceği yol artık uçurumun ucunda tükeniyordu. Ya ilerleyecekti üstün körü adımlarla yada büyülendiği saçları koklayacaktı sadece rüyalarda.
Seçti, meçhulle ömür boyunca rüyasında olmayı. Onu yalnız gönderdi uçurumun eteklerine. O düşerken saniye saniye, eridi bitti bıraktığı esintiyle ...

.seyyah.
[/b]

oradaki ışığı görüyormusun?hergün güneş batmadan,ay görünmeye başladığı andan itibaren hep sabit kalan ışığı.
o ışık aynı içimdeki sen gibi.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Ringtone | Mobile Phone | Mortgages | Secured Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!