çok güzel yazmışsın ben kimseyi sevmedim beni böyle gerçekten yürekten sevecek birini bulursam belli mi olur belki ben de onu severim

gerçekten yürekten sevenlerin yanında olsun rabbim inş. gönüllerine göre olur sevdaları çok güzel yazmışsın tebrikler

yazarına ait yaşanmışlık var mı

yoksa öyle içinden geleni mi yazıyosun?
evet yaşanmışlık denmez eskiden bikız arkadaşım vardı almanyadaydı ..ama genelde içimden geldiğinde yazıyorum..
kalemine sağlık arkadaşım.gerçekten güzel olmuş... bir hadis var bana onu hatırlattı
"Hayırlı işlerinizde acele ediniz.Zira bir engel gelip onu elinizden alabilir!" bir kitapka okumuştum bunu.yazdığına benzer bir olay oluyordu ve adam bu hadisi görüyordu iş işten geçtikten sonra.bunun ardından gelen üzüntüyü sen düşün artık...
kalemine sağlık arkadaşım.gerçekten güzel olmuş... bir hadis var bana onu hatırlattı
"Hayırlı işlerinizde acele ediniz.Zira bir engel gelip onu elinizden alabilir!" bir kitapka okumuştum bunu.yazdığına benzer bir olay oluyordu ve adam bu hadisi görüyordu iş işten geçtikten sonra.bunun ardından gelen üzüntüyü sen düşün artık...
beğenmene sevindim.t.ettim