hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 03:58:22 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Söylesene Benimle Beraber Yaşlanır Mısın ?  (Okunma Sayısı 401 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bayhiç
Olur mu Hiç
Harbi GencSau lu

Site puanı: -39

TÜRK

« : Ocak 24, 2007, 12:12:41 am »

Ben tam pes etmişken yetiştin aslında yüreğime , tam da hayattan artık ne beklenebilirki derken geldin kalbime yerleştin.
Bildiğim, bilmediğim, söylenmiş, gizlenmiş, bütün kelimeler anlamsızlaştı seni anlatmaya…

Tekrardan küçük çocuklar gibi aşık olmak da varmış demek ki...çocuk gibi gülücükler saçmakta varmış bu saatten sonra, deli heyecanlar, anlamsız kıskançlıklar, yüreğine sığdıramayacağın, nefes alamayacak kadar seni boğacak bi aşka yelken açmakta varmış demek ki... Hiç hesapta yokken geldin, hiç düşünmediğim şeyler oldu hayatımda , herşey birden bire öyle değişti ki ben bile dışardan izler oldum sanki hayatımı...

ıyi ki varsın... şu kısacık zamanda bana verdiklerine karşılık sana dünyaları vermeyi isterdim. öyle anlatılmaz duygular yaşıyorum ki yeniden, deli gibi korksam da seni kaybetmekten, yaşadığım bu sevda içime, dışıma, bütün hayatıma hızla yayılıyor ve ben ne engel olmak istiyorum ne de getirebileceği acıları hesaba katmak istiyorum şu an!...
Bakışlarınla daldığım huzur dolu uykuların koynundan uyandırma beni sakın, seninle o kadar mutluyum ki...

Biliyorum sen de çok yorgunsun.. artık ikimizin de kırılıp incinmeye gücü yok. Zaten o yüzden ya bütün bu iç savaşlarımız. Olur mu olmaz mı derken biz, içimizden bastırmaya çalışırken korkularımızı, çoktan orta yerine düşmüşüz ateşin aslında. Bi kabullensen, bi anlasan seni üzmeye gelmedim ben, seni incitmem ben, seni kırmam.

şu kısacık zamanda hayattan öğrendiğimi sandığım, tecrübe edindiğimi sandığım birçok şeyi beynime tek tek yeniden işledin sen.öğrendiğimi sandığım şeyleri gerçeklerle yüzleştirerek bi çok kez tokat gibi yüzüme vurdun, incindim çoğu zaman, kırıldı bazen kalbim ama şu da bi gerçekki koskoca senelerin içine sığdırdıklarımı sen bana iki ayda daha net bi şekilde gösterdin ve anlattın. Teşekkür etmenin bi anlamı yok burda belki ama onca yorgunluğunun arasında, onca karmaşıklık arasında bana beni geri getirmeye çalıştığın için, bunca güzel duyguyu tekrardan yüreğime tattırdığın için ve kadere inat benimle bi hayat kurmaya çalıştığın için teşekkür ederim sana!...

Herşeye rağmen yanımda kalışının sevinci var içimde! Unuttum ben kavgaları, unuttum unutmak istediğim o deli bakışlarını. Hatta affettim ben seni bütün bu kavgalar için, bütün o kötü söylenmiş sözler için. Aklımda sadece uysal, gülümseyerek bakan bakışların kaldı. ıçimde dün gece gözlerini kapatıp "ben seni çok seviyorum" deyişinin sıcaklığı var sadece. Bu ilişkide kötüye dair ne yaşanmışsa bugüne kadar, hepsini sildim ben ki zaten hepsinin yaşanma sebepleri de belliydi. Geriye elimizde sadece birliktelik kalsın, benim tek dileğim bu!...

Söylesene, benimle beraber yaşlanır mısın?...

DESTİNA
Tiryandafilaaa
Harbi GencSau lu

Site puanı: 18

« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2007, 12:21:35 am »

cok gusel...
umarım tekrar bırlesırler:)

Yaşam mı ben mi bedbahtım?
Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Canım yanar ödün kopar canım,tabularımı kendim yazdım.
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1358

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2007, 02:04:05 am »

Pek efkarlandım yau... Ellerine sağlık. Wink

"Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
elifseh
Takılan Üye

Site puanı: 8

« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2007, 02:04:45 am »

Pek efkarlandım yau... Ellerine sağlık. Wink
sEcrEt
secret_girl
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 85

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

nothings gonna change my love for u...

« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2007, 02:49:17 am »

yüreğine sağlık bayhic  .. gerçekten güseldi..gece gece efkar bastı yaw  Undecided

It'StHaT YoU dOn'T KnOw AbOuT
serap
serap
Takılan Üye

Site puanı: 18

« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2007, 06:28:34 pm »

çok güzel, birlikte yaşlanabilmek harika olurdu her halde
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
biolog_86
Katılan Üye

Site puanı: 7

"To be or not To be"

« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2007, 08:26:46 pm »

canım serap ım sana dokunmuştur bu hikaye,atlatacaksın merak etme..
çok güzel, birlikte yaşlanabilmek harika olurdu her halde
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
çok güzel bir hikaye gerçekten duygu yüklü..

SABIR;BOYUN EĞMEK DEĞİLDİR
SABIR;MÜCADELE ETMEKTİR
zeynppp
Katılan Üye

Site puanı: 2

« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2007, 04:17:39 pm »

harika.. birlikte yaşlanmak çok güzel olsa gerek Cry

gülmüyor yüzüm hayat zor oldu...güller susuz kurudu solduu...
tövbe ettm gene bozulduuuu..
yüreğim yanarr mazeretiim vaar...asabiyim bennn Smiley
Daywalker
Yasaklı
Banned
*

Site puanı: -44

Darkness took me. Now i am a soldier of darkness.

« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2007, 04:19:12 pm »

evet birlikte yaslanmak son kalan varligimla....g..

No Apologies....Never want me anything... Only thing i give you is my hate..

tubisko67
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2007, 02:01:55 pm »

yüreğine sağlık be bayhiç.
günümüzde evlenip de birlikte yaşlananların sayısı giderek azalıyor bi eskiler var birlikte yaşlanmanın mutluluğunu tadabilen.inşallah bizlere de evlendiğimiz kişiyle birlikte yaşlanmayı nasip eder Rabbim..
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Shares | Car Loan | Secured Loans | Loans | Loan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!