hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 03:57:04 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Sayfaya Ne Kadarını Sığdırabildiysem Sevgimin... O Kadarını Anlatabildim....  (Okunma Sayısı 148 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 35

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

rahat ol. ben ayarlıcam...

« : Eylül 07, 2008, 02:47:47 am »

Hayat sanki senden vazgeçmemem için elinden geleni yapıyor. Ne zaman senden vazgeçmeyi denesem mutlaka bir şeyler oluyor. Ya rüyamda görüyorum, ya sana çok benzeyen biriyle karşılaşıyorum ya da başka bir şey oluyor. Ne garip tesadüf ki seni son defa rüyamda gördüğümün ertesi sabahı beni msn e ekledin.

Bir akşam oturup seninle ilgili bir slayt hazırlamaya başladım. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan sabah olmuş. Slaytın sözleri hala ezberimde. “Ne olursa olsun, sen benim tek hayalim içimde kor ateşsin. Kim olursa olsun, yalnız seni bekledim. Unutmadım, sevdiğim…”

Hayatım hep senin izlerinle dolu. Telefonumun pin kodunda, hayallerimde, dinlediğim şarkılarda, her şeyimde sen varsın. Hatta bir üçleme keşfettim. Benim hayatımdaki sıralama Allah, Peygamber ve Sen şeklinde. Nescafenin kokusunu aldığımda bile aklıma sen geliyorsun. Çünkü hasretini çektiğim gecelerde tek arkadaşım nescafeydi. Bana aldığınız eşofmanı kullanmayacağımı bilsem bile nereye gidersem gidiyim yanımda götürüyorum. Ve bana gönderdiğin her mesaj telefonumda kayıtlı. İçinde sen olan hiçbir şeyi silemedim hayatımdan. Çok defa vazgeçmeye çalıştım ama olmadı yapamadım işte. Zaten bütün bu yaşadıklarımda senden hiçbir beklentim yoktu. Ben sadece sevdim. Ne sana gereksiz ısrarlarda bulundum, ne yüzsüzlük yapıp defalarca rahatsız ettim.

Rüyalar... Seninle hasret giderebildiğim tek yer. Seni her rüyamda gördükten sonra tekrar yatıp uyuyorum belki rüyam devam eder de biraz daha görürüm diye. Tabi hiçbir işe yaramıyor. Ama olsun yine de seni görmek beni o kadar mutlu ediyor ki. O mutluluk bana 3 ay kadar gidiyor zaten.

Son nefesimde bile kalbimde senin olacağından o kadar eminim ki. Belki başka biriyle evleneceğim ama kalbimde hep sen olacaksın. Kız çocuğum olduğunda Senin adını koyacağım ve sana olan aşkım ona olan sevgime dönüşecek. İnsan evlatları arasında ayrım yapamaz belki ama onun yeri hep ayrı olacak benim için.

Ve Allahtan tek dileğim hep mutlu olman. Çünkü senin mutlu olduğunu bildiğim sürece bende hep mutlu olacağım.

« Son Düzenleme: Eylül 07, 2008, 01:54:21 pm Gönderen: enis_karaca » Logged

ne olursa olsun; ama o hep ekranda dursun...
lavinya_nc
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2008

« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 04:42:43 pm »

tam bnm hissettiklerim
OsSLeM
Harbi GencSau lu

Site puanı: 36

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

Bırak kadının olayım

« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2008, 01:31:55 pm »

insan tam vazgecmek ister ama yazıda dediği gibi rüyasında görür ya da başka birşey olur bir dala tutunup tekrar umutlanır acaba olur mu diye her defsında anlar ki olmuyor olmuyor olmuyorrr

HaziraN
Sis :)
Katılan Üye

Site puanı: 6

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2008

adda ditti :D

« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2008, 03:01:09 pm »

hissettiklerin güzel şeyler..  Şirin kız eline sağlık güzelde yazmışsın..kalbinde o olur bırakamazsın onu bi yere..ama gitmeli o..seni tabiri-i caizse kendi haline bırakmalı..rahat bırakmalı..sen belki şimdi onun hayaliyle bile mutlusun ama bu mutluluk sandığın şey mutluluk değil ki..ona alışmandan doğan bi gereklilik hissetmen diyelim..ve bu durum seni bi müddet sonra gerçekten daha da üzecek..silemesende onu heran onu hissetsende biraz kendine de acı..ondan sonra gelir belki biri ona acı..ona haksızlık etme..  pörtlek
..umutlarını al topla hepsini at bi kenara diyemem ama hepsini sakla bi yere diyebilirim..  sevgi pıtırcıkları

Hayat Çatlak Bardaktaki Suya Benzer..
İçsende Tükenir İçmesende..
Bu Yüzden Hayattan Tat Almaya Bak;
Çünkü Yaşasanda Bitecek Yaşamasanda
!!...
enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 35

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007

rahat ol. ben ayarlıcam...

« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2008, 04:25:13 pm »

hissettiklerin güzel şeyler..  Şirin kız eline sağlık güzelde yazmışsın..kalbinde o olur bırakamazsın onu bi yere..ama gitmeli o..seni tabiri-i caizse kendi haline bırakmalı..rahat bırakmalı..sen belki şimdi onun hayaliyle bile mutlusun ama bu mutluluk sandığın şey mutluluk değil ki..ona alışmandan doğan bi gereklilik hissetmen diyelim..ve bu durum seni bi müddet sonra gerçekten daha da üzecek..silemesende onu heran onu hissetsende biraz kendine de acı..ondan sonra gelir belki biri ona acı..ona haksızlık etme..  pörtlek
..umutlarını al topla hepsini at bi kenara diyemem ama hepsini sakla bi yere diyebilirim..  sevgi pıtırcıkları

tavsiyelerine uymaya çalışıcağım ama zaman lazım tabi. öyle hemen bırakılmıyor. ya çok zaman lazım yada ondan daha çok sevebileceğim biri. nasip kısmet bu işler. biz ne kadar çok istesekte olmayınca olmuyor. ne demişler herşede bi hayır varmış  Smiley

ne olursa olsun; ama o hep ekranda dursun...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Adverse Credit Remortgage | Debt Consolidation | Property in Spain | Credit Card Consolidation
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!