Hayat sanki senden vazgeçmemem için elinden geleni yapıyor. Ne zaman senden vazgeçmeyi denesem mutlaka bir şeyler oluyor. Ya rüyamda görüyorum, ya sana çok benzeyen biriyle karşılaşıyorum ya da başka bir şey oluyor. Ne garip tesadüf ki seni son defa rüyamda gördüğümün ertesi sabahı beni msn e ekledin.
Bir akşam oturup seninle ilgili bir slayt hazırlamaya başladım. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan sabah olmuş. Slaytın sözleri hala ezberimde. “Ne olursa olsun, sen benim tek hayalim içimde kor ateşsin. Kim olursa olsun, yalnız seni bekledim. Unutmadım, sevdiğim…”
Hayatım hep senin izlerinle dolu. Telefonumun pin kodunda, hayallerimde, dinlediğim şarkılarda, her şeyimde sen varsın. Hatta bir üçleme keşfettim. Benim hayatımdaki sıralama Allah, Peygamber ve Sen şeklinde. Nescafenin kokusunu aldığımda bile aklıma sen geliyorsun. Çünkü hasretini çektiğim gecelerde tek arkadaşım nescafeydi. Bana aldığınız eşofmanı kullanmayacağımı bilsem bile nereye gidersem gidiyim yanımda götürüyorum. Ve bana gönderdiğin her mesaj telefonumda kayıtlı. İçinde sen olan hiçbir şeyi silemedim hayatımdan. Çok defa vazgeçmeye çalıştım ama olmadı yapamadım işte. Zaten bütün bu yaşadıklarımda senden hiçbir beklentim yoktu. Ben sadece sevdim. Ne sana gereksiz ısrarlarda bulundum, ne yüzsüzlük yapıp defalarca rahatsız ettim.
Rüyalar... Seninle hasret giderebildiğim tek yer. Seni her rüyamda gördükten sonra tekrar yatıp uyuyorum belki rüyam devam eder de biraz daha görürüm diye. Tabi hiçbir işe yaramıyor. Ama olsun yine de seni görmek beni o kadar mutlu ediyor ki. O mutluluk bana 3 ay kadar gidiyor zaten.
Son nefesimde bile kalbimde senin olacağından o kadar eminim ki. Belki başka biriyle evleneceğim ama kalbimde hep sen olacaksın. Kız çocuğum olduğunda Senin adını koyacağım ve sana olan aşkım ona olan sevgime dönüşecek. İnsan evlatları arasında ayrım yapamaz belki ama onun yeri hep ayrı olacak benim için.
Ve Allahtan tek dileğim hep mutlu olman. Çünkü senin mutlu olduğunu bildiğim sürece bende hep mutlu olacağım.