hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 19, 2010, 12:56:48 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Windows7′nin Fiyatı Belirlendi  (Okunma Sayısı 202 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« : Haziran 28, 2009, 11:43:07 ÖS »

Bilindiği gibi Windows 7 22 Ekim de satışa çıkacak. Betasının yayınlandığı ilk günden beri indirip kullandığımız ve neredeyse herkesin hoşuna giden bu işletim sistemine microsoft ne fiyat biçti?

Avrupa komisyonun aldığı karar gereği Windows 7 Avrupada farklı fiyat ve özzellikte çıkacak. Avrupada yayımlanancak Win7′de yükseltme seçeneği kırpılmış vaziyette sunulacak.

Bunun yanında Windows 7′nin Amerika için açıklanan yükseltme fiyatı Avrupa için tam sürüm fiyatı olacak.

İşte Windows 7′nin açıklanan fiyatlar:

* Windows 7 Home Premium: 119.99 dolar
    * Windows 7 Professional: 199.99 dolar
    * Windows 7 Ultimate: 219.99 dolar

15 temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında ön sipariş veren müşteriler, Home Premium peketini yarı fiyatının altında olan 49.99 dolara alırken Professional ürününü ise 99.99 dolara satın alabilecekler.

Abim geçen sene Vista'nın orjinalini almıştı ama almasaydı daha iyiydi bence en iyisi korsan yazılım adamlar yapıyor kardeşim

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Aktivite sorumlusu

Site puanı: 56

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

Rahat Ol; Ben Ayarlıcam :)

« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2009, 12:11:23 ÖÖ »

çıktığı hafta kırılmazsa ve internette dolaşmaya başlamazsa bende teknoloji hakkında hiçbirşey bilmiyorum demektir.

Burcu Esmersoy Üzülmesin; O Hep Gülümsesin. Bize Sporu Sevdirsin...
Ne Olursa Olsun; Ama O Hep Ekranda Dursun... 
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2009, 12:23:34 ÖÖ »

çıktığı hafta kırılmazsa ve internette dolaşmaya başlamazsa bende teknoloji hakkında hiçbirşey bilmiyorum demektir.

Bence çok şey biliyorsun hh.

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
suqunet
sadece biraz sessizlik..!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 28

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2009, 10:51:44 ÖS »

windows 7 gercekten cok iyi we cok kullanıslı. yalnız ses kartı driverlarını kendiniz yuklemediğiniz surece bulamıyor. yani bnde bulmadı bnde internette ufak capta bi arastırma yaptım kullanananların cogu aynı sorundan şikayetçi..

bnce windows bu sekilde fiyatlar koydugu surece korsan kullanılmaya dewam edilecek..

sen ne güzel şeysin yalnızlık..
turuncu_ay
Tanrı Misafiri
*

Fakülte: Sosyal Bilimler Enstitüsü
Giriş Yılı: 2001
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi

« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2009, 10:55:02 ÖS »

olağanüstü bir işletim sistemi bende demosunu kullanıyorum ve cıktığı günde kırarlar bunu fiyat falan tınlamazlar
numberbir
...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz...
Akademik Birimler Ve Paylaşım Bölüm Moderatörü

Site puanı: 556

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2009, 11:07:52 ÖS »

Kesinlikle kırarlar  Grin Kaldı ki bu parayı vererek kimse bu işletim sistemini kullanmaz.Korsan olarak dağıtılmaya başlar kısa süre sonra  Roll Eyes

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!