hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 12, 2010, 05:52:33 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kpss'de Kopya Skandalı  (Okunma Sayısı 104 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
omar
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 358

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..

« : Temmuz 04, 2009, 02:17:38 ÖÖ »

Iğdır'da, 60'a yakın öğretmenin, kurdukları bir merkezden Türkiye'nin değişik illerinde Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) giren ve para karşılığında anlaştıkları kişilere de soruların cevaplarını telekonferans sistemiyle ilettiği iddia edildi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünün konuyla ilgili soruşturması sürerken, soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 30 kişiden 4'ü tutuklandı. Polisin soruşturmasında, söz konusu sınavın yapıldığı gün, çevre illerden Iğdır'a geldiği belirlenen 60'a yakın öğretmenin, fotoğraflanarak ele geçirilen soru kitapçığını çözmek için 5 ayrı yerde merkez kurdukları tespit edildi. Öğretmenlerin, daha önce para karşılığında anlaştıkları ve çevre illerden gelerek Iğdır'da sınava giren kişilere, soruların cevaplarını ilettikleri öğrenildi.

KPSS'de kopya skandalı 
Bunun üzerine, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla genişletilen soruşturmada, öğretmenlerin yalnızca Iğdır'da değil Ankara, İzmir, Bursa, Giresun, Erzurum ve Trabzon başta olmak üzere Türkiye'nin değişik illerinde sınava giren öğrencilere de aynı yöntemle soruların cevaplarını ilettiği belirlendi. Söz konusu iddialarla ilgili kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda bilgisayar, cep telefonu, cep telefonu kulaklığı, fotoğraf makineleri ve suçla ilgili olduğu değerlendirilen dokümanlara ulaşıldığı kaydedildi.

A.A

nese_ng
>>..en doğru zaman=canımın istediği zaman..<<
Harbi GencSau lu

Site puanı: 33

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2009, 10:54:47 ÖÖ »

pörtlek

aslında şaşmamak gerekir yaa milletin gözü döndü artık.. hmm işsizlik hat safhada..herkes devlet kapısına girip her ay maaşını garanti etmenin hayaliyle yaşıyor  tih. ama hakkını yedikleri o kadar insanı düşünmüyorlar  Angry

ben yine de iyi umutlar beslemeye çalışıyorum hayır olsun sonumuz !!!
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2009, 11:10:26 ÖÖ Gönderen: nese_ng » Logged

Düşünüyorum; öyleyse varım, üşeniyorum; öyleyse yarın Tongue
TouchY
Eskilerden...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

Nişanlı...

« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2009, 11:24:43 ÖÖ »

yazık diyorum sadece !!!

sonra böyle insanlardan hayır bekle...  tih.

|...Yüreğimin Devrik Hükümdarlığı İsyanın Eşiğindedir...|
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!