hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 30, 2008, 11:19:49 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Güncel Haberler ve Spor Gündemi | Bölüm Kuralları...  (Okunma Sayısı 798 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Shambala34
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 1244

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« : Eylül 16, 2007, 11:01:19 am »

1. Türkiye Cumhuriyetinin hiçbir kanununa aykırı konu açmak, davranış veya yorumlarda bulunmak kesinlikle yasaktır.

2. Siyasi konu açmak, tartışmak ve propaganda yapmak yasaktır.

3. İllegal olarak açılan bir siyasi konuda şovenizm veya karalama yapılması ve yorum yazılması yasaktır.

4. Yazılan yorumlarda argo kelimeler kullanmak yasaktır. Özellikle, tanımadığınız insanlara karşı bu şekilde konuşmayınız.

5. Ülkemizdeki resmi kurum ve kuruluşlara ya da kişilere, hakarete yönelik yazılar yazmak yasaktır.

6. Din, dil, ırk ayrımı içeren mesajlar göndermek; üyelerin kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve resim koymak yasaktır.

7. Tamamı büyük harflerle yazılan mesajlar ve karşılıklı konuşmalar hiçbir uyarı gerekmeksizin silinecektir.

8. Güncel Haberler ve Spor Gündemi Bölümünde güncelliğini yitiren konular moderatör tarafından ayrı bir konu içinde toplanacaktır.

9. Herhangi bir şikayette bulunmak istediğinizde "özel mesaj" yoluyla ya da "moderatöre bildir" sekmesine tıklayarak sıkıntıyı dile getirebilirsiniz.

10. "Forum Kuralları" bu bölümde de geçerlidir...
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2008, 02:35:41 am Gönderen: Shambala34 » Logged

Shambala Cross Action Power _ 3 Açılı Tuvalet Kağıdı _ Ben Buldum!  karizma:uzaylı:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!