hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 19, 2010, 07:15:26 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bikiniyi Taş Gibi Hatunlar Giysin  (Okunma Sayısı 505 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« : Haziran 26, 2009, 03:56:11 ÖS »

Yaz ayları geldiğinde bir çok ünlünün kabusu olan bikinili fotoğraflanma olayına Işın Karaca, bakın ne diyor.

Saba Tümer'in programına konuk olan şarkıcı Işın Karaca, bugüne kadar hiç bikinili fotoğraflanmadığını çünkü bikini giymediğini söyledi.

Bir magazin muhabirinin kısa bir süre önce "Işın Hanım, nereye gidiyorsunuz? Artık bikiniyle yakalarız sizi" dediğini anlatan Karaca, "Dedim ki 'Hangi sene yakaladınız ki bu sene de yakalayacaksınız? Ne bikinisi? Bikini giymem. Giyecek olsam da senin, benim, Türk halkının gözünü kirletmenin ne anlamı var. Bu kadar taş gibi hatunlar varken. Yemeyen içmeyen fotosentez gibi ablalar. Yok mu var binlerce?" diyerek durumu ti'ye aldı.

Işın Karaca, esprili konuşmasına devam ederek "Ben bu kadar çalışacam, edinecem, didinecem, paraları zor kazanıcam yemiycem ha! Ne o, yazın selülit! Mutlu kadın selülitli kadınmış. Ben selülitlerimi seviyorum" diye konuştu. Televizyon Gazetesi

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
nese_ng
>>..en doğru zaman=canımın istediği zaman..<<
Harbi GencSau lu

Site puanı: 33

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2009, 04:00:26 ÖS »

Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy
ağzına sağlık ne de güzel söylemiş ışın abla  Grin

"Ben bu kadar çalışacam, edinecem, didinecem, paraları zor kazanıcam yemiycem ha! Ne o, yazın selülit! Mutlu kadın selülitli kadınmış. Ben selülitlerimi seviyorum"

alkış kendiyle barışık olması ne güzel

Düşünüyorum; öyleyse varım, üşeniyorum; öyleyse yarın Tongue
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301

Fakülte: Adapazarı MYO

maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u

« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2009, 04:45:57 ÖS »

ayyy sanki ben demişim hahaha...

ya insan mutlu olmadıktan sonra zenginmiş güzelmiş vs v.s ne ki canımm..

hayatta zaten insanı bir çok şey strese sürüklüyor gelin mutlu olalım yarın çok geç kalmadan diyip çikolatalarına aramaya başlayanlardanım  Deli

kiloluyum ammmaaaaa mutluyum  sarıl sarıl sarıl

... ya ben terk edemiyorum konuşmayı
ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum
ya çok soğuk bu hava
ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2009, 04:52:18 ÖS »

Doğru diyor ! Bir kere daha tebrik ettim Işıncığımı Smiley  Taş gibi olsa bile giymesin kimse görüntü kirliliği başka hiç bir şey değil ...  tih.

gur!s
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2009, 04:54:12 ÖS »

Doğru diyor ! Bir kere daha tebrik ettim Işıncığımı Smiley  Taş gibi olsa bile giymesin kimse görüntü kirliliği başka hiç bir şey değil ...  tih.

o olay senin benim gibiler için geçerli canikom Cheesy

ya adamlar sadece bu kısa filmler için tatil köylerine bir sürü mani ödüyor yahu  dişlek

ya çok soğuk bu hava
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008

« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2009, 04:57:03 ÖS »

o olay senin benim gibiler için geçerli canikom Cheesy

ya adamlar sadece bu kısa filmler için tatil köylerine bir sürü mani ödüyor yahu  dişlek

O da erkeklerin midesizliği kardeşim  tih. yazık2.  dişlek ne diyeyim bilemedim şimdi hepten tih.  tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih. tih.

gur!s
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2009, 04:59:57 ÖS »

vallah ben hiç hoşlanmıyorum bayanların açıldıkça açılmalarını lakin şöyle güzel birini görünce ben bile bakıyorum;

maaşşallahh maaşallahhhh seni bizim eve götüreyim dersen gelir misin bir gazoz ikram etsem içer misin   Şirin kız (   Evil  )

diyip  dişlek

ya çok soğuk bu hava
enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Aktivite sorumlusu

Site puanı: 56

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

Rahat Ol; Ben Ayarlıcam :)

« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2009, 05:07:16 ÖS »

"Ben bu kadar çalışacam, edinecem, didinecem, paraları zor kazanıcam yemiycem ha! Ne o, yazın selülit! Mutlu kadın selülitli kadınmış. Ben selülitlerimi seviyorum"
 dişlek dişlek dimi. yemiyceğin parayı kazanmanın ne anlamı var. ben bile o kadar param yokken yemeden duramıyorum parası olan napsın. o kadar param olsa kebapçıdan, ocakbaşından, tatlıcıdan çıkarmıyım ben. sonuna kadar haklı ışın ablam Grin

Burcu Esmersoy Üzülmesin; O Hep Gülümsesin. Bize Sporu Sevdirsin...
Ne Olursa Olsun; Ama O Hep Ekranda Dursun... 
melekk
((: мєяνєє :))
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 489

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

(: Psikolojik Danışma Destek Birimi :)

« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2009, 05:46:44 ÖS »

Konuyu tahmin ettiğim kişi açmış Grin Cheesy

Gün oldu mutluydum çok çok
Hani varsa o yoksa o, bildiğin melekti
Gün oldu mutluydum çok çok
Dünyasa o cennetse o, bildiğin çiçek de...
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2009, 05:47:57 ÖS »

Haber sitesinde gördüm ve buraya koydum. İkinci olarak nedense bu konular ilgi görüyor suç benim mi  hınk

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Sayfa: [1] 2 3  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!