hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 12, 2010, 09:10:55 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Yorum yazmaya üşenen arkadaşlar için teşekkür butonu gelsin +/- tartışması bitsin mi?
Evet gelsin ve bu tartışmalar bitsin. - 20 (57.1%)
Hayır gerek yok. Arada sırada ısıtılıp ısıtılıp önümüze gelsede zamanla unutulacaktır. - 11 (31.4%)
Ben bilmem modum-adminim bilir. - 4 (11.4%)
Toplam oy: 0

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Yorum Yazmaya Üşenen Arkadaşlar İçn Teşekkür Butonu Gelsin Mi? -anket-  (Okunma Sayısı 501 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Aktivite sorumlusu

Site puanı: 56

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

Rahat Ol; Ben Ayarlıcam :)

« : Haziran 30, 2009, 01:12:31 ÖÖ »

anket ortada zaten. artı eksi olayında eksiler yüzünden ortalık karışıyor, problemler çıkıyor. ama emek çeken arkadaşlarında emeklerini takdirsiz bırakmamak gerekiyor. her arkadaş da zahmet edip yorum yazmıyor. teşekkür olayıda şimdilik en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. sonuçsuz tartışmalar yerine hangi seçenekte çoğunluk sağlanırsa o yönde adım atılsın ve bu tartışmalar bitsin artık.

Burcu Esmersoy Üzülmesin; O Hep Gülümsesin. Bize Sporu Sevdirsin...
Ne Olursa Olsun; Ama O Hep Ekranda Dursun... 
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2010

Her An Yeni Bir Şanstır

« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 01:21:27 ÖÖ »

Yorum yazmaya üşenen üye istemiyoruz. Yorum yazmak esasında insanı sevindirir. Kuru kuru rep vermenin hiçbir samimiyeti yok...

sheaptarrr
Katılan Üye

Site puanı: 0

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2009, 03:05:35 ÖÖ »

tabi yorum yazmayalıyız iyi ya da kötü ama genelde sitede herkes tanıdığı kişiye yorum yazıyor bence herkese yorum yapılmalı
enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Aktivite sorumlusu

Site puanı: 56

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

Rahat Ol; Ben Ayarlıcam :)

« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2009, 03:20:33 ÖÖ »

Hep destek Enis Karaca Destek.  Afro
Kesinlikle böyle olması gerekir.  Smiley
Hocam zaten fikir senin Grin ben sadece anket haline getirdim.

Burcu Esmersoy Üzülmesin; O Hep Gülümsesin. Bize Sporu Sevdirsin...
Ne Olursa Olsun; Ama O Hep Ekranda Dursun... 
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2009, 03:37:47 ÖÖ »

Hep tanidigi tanidigi diyorsunuz ama kendisini bize tanittirsin bizde onun konularina bakalim sonucta tanidiklarimizi da boyle tanidik

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2009, 04:11:38 ÖÖ »

Serkan abi arada bi yanlislikla guzel seyler yaziyoruz. Hem zaten yorum yapabilme insanin kapasitesini gosterir bence. Bakin bi Surion-taso'ya adam master

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
pSaSeTuBa
uykum gibi gelsene...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 394

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

"""FENERBAHÇEM"""

« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2009, 12:55:25 ÖS »

gelsin tabi Cheesy konu içinde ki bi elin beş parmağını geçmeyen yorumlar da ortadan kalkmış olur ne güzel Cheesy

bu gece yüreğine sığınabilir miyim ?

Head Cutter
Yasaklı
*

« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2009, 01:18:05 ÖS »

Bu seferde yorum yapacak kisiler tesekkur butonuna basiyormus Cheesy konu hepten bos kaliyormus
Ya o degilde benim anlamadigim bi insan kendi fikrini soylemekten nasil usenir hani belki cok yorgundur diyecem ama...

TouchY
Eskilerden...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

Nişanlı...

« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2009, 03:37:08 ÖS »

Evet gelsin ve bu tartışmalar bitsin... tih.

|...Yüreğimin Devrik Hükümdarlığı İsyanın Eşiğindedir...|
Hurrem Sultan
Seninle Herşeye Varım Ben....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 133

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

Ben O'nu SeViYoRuM HeM De ÇoK

« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2009, 04:47:52 ÖS »

çok saçma  hıh

beğendiği konuya " teşekkür ederim" yazmaya üşenen insan eminim butona basmaya bile üşenir  dişlek

kusura bakmayın ama birileri emek harcayıp bir şeyler paylaşıyorsa eğer eh bi zahmet yorum olarak teşekkür yazsınlar buton olarak değil

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!