Bu konu geyik değil tepkidir!!Her açtığım konu geyiğe gidiyorSitede en çok dikkatimi çeken şeylerden biriside açılan konulara cvp yazılıp yazılmaması.Burası bir forum.Burada esas
olan bence paylaşım yapmak ve bu paylaşımları yazdığımız msjlarla ödüllendirmek.Peki böylemi oluyor??
Siteyi gruplara ayırdım:
1.grup:Bu gruptaki insanlar çok özel insanlardır o kadar özeller ki işleri güçleri özel msjdır.Sanki özel msj için yaratılmış
bu insangiller 25 msja ulaşana kadar sağa sola msj atarlar.25 msja ulaştıkları gün bayramdır onlara..
Sonra ver elini kızların profili.Hiç bir şekilde paylaşım yapmazlar.Allah bunların şerrinden biz insanları korusun(AMİN)
2.grup:Sadece konu açar bu gruptakiler ve kendi açtıkları konuya çok özen gösterirler.Saatlerce o konudan çıkmadıkları olur .
Üstüste msj atarak kendi konularının kayan yazıdan olmasını sağlarlar.Bu gruptakiler uysal insanlardır zarar gelmez bunlardan..
3.grup:Sadece konulara cvp yazıp konu açmayla işi olmayan kişiler bu grubu oluştururlar.Varsa iyi kötü bir konu dikkatlerini çekerlese
cvp yazarlar..
4.grup:Genel msjcılar...
Bu grup amerikan uyruklu sahte pasaportlu ayvırsın(ıverson)önderliğinde kurulmuştur.Bu gruptakiler forumla ilgilenmezler pek.Varsa yoks geyik..
Günlerini gün ederler.Hayat bunlara güzeldir imreniyorum vallahi.Hayırlısı olsun.Bişey demiyorum bu gruptakilere Allahınızdan
bulun emi...
5.grup:Bu grup en iyi gruptur.Hem konu açarlar,hem konulara yorum yaparlar gerektiğinde özel msjda atarlar.Çok yönlü insanlardır
bu grubun üyeleri.Allah cümlemizi bu gruptan olmayı nasip etsin(AMİN)
6.grup:Bu gruptakiler hiç bir şey yapmaz.Bir konuya hemen girer çıkarlar boş boş bakarlar öylee...Niye giriyonuz konuya,madem girdiniz
iki cümle bişey yazın yada konuyu okuyun onuda yapmazlar değişik insanlar bunlar..
7.grup:Şimdi okudunuz okudunuz kendinize bir grup bulamadıysanız siz bu gruptansınız sizinde ne olduğunuz belli değil kimlik
arayşı içindesiniz kendinize bir grup yaratın foruma akın..
GENEL OLARAKSitede aykutcardesh ve hürrem sultanın imzaları belkide bu konu için önemli imzalar..Aykutun imzasında bir fare kediyi kovalıyordu ve
kediye diyorduki gel yorum yapmadın Allah canını almasın diyordu ki çok haklı.
Hürremin imzası belkide bu konunun özeti..
"Paylaşımın en güzel ödülü msjlarınızdır"Gerçektende böyle şimdi bu yazıdan yola çıkarak lütfen konulara elinizden geldiğince cevap yazın
Eğer bir konuyu gördükten sonra yüzünde bir "tebessüm",bir "vayy bee","hakiketen güzelmiş" diyebiliyorsanız bu lütfen ağzınızda yada
mimiklerinizde kalmasın.Klavyeniz yada elinizmi aşınıyor Allah aşkına yazın birşeyler yaa..
Not:Bu konuyu açmamdaki amaç üretici haklarını korumak ve forum içinde paylaşım zenginliğini artırmaktır..
Ama illa bir konuya cvp yazmak için promosyonmu yapmak lazım eğer öyleyse şöyle bişey yapcam(gerçi benim konularıma ilgi gösteriyorsunuz Allah
razı olsun)
Bu konuya cvp yazanlar arasında yapılacak çekilişte 10 kişiye aşağıdaki ödüller verilecektir
Ödüller için
Tıklama hakkına sahipsiniz