hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 16, 2010, 07:57:30 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Yaz En İyi Nasıl Değerlendirilebilir?  (Okunma Sayısı 604 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lithium
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2009, 12:18:06 ÖS »

Kesinlikle sahillere gidilmeli. Akdeniz iyi bir tercih olur Smiley
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2009, 02:15:14 ÖÖ »

14 Haziran'dan itibaren 4 mac yaptim, 2 gunlugune Bursa'ya gittim ama Bursa gercekten mukemmel bir yer, harikulade! Sonra son 2 gundur bizim binanin tadilati oldugundan insaat ameleligini yapiyorum Cheesy ve sunu da farkettim bende hayvanustu guc varmis 30 kusur cuval molozu 4. veya 5. kattan asagiya indirdim. 5. kitabi da bitirmek uzereyim ama boyle gidersem elimde kitap kalmayacak bi dk ya aslinda cok kitabim var onlari okumaliyim zaten seytan fena kroseler atiyor bu aralar.
Ehliyet almakta lazim ehliyet almak ne kadar haberiniz var mi?
Su zamana kadar yaz iyi gecti ve bugun Ada'ya gecsem...

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301

Fakülte: Adapazarı MYO

maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u

« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2009, 09:01:20 ÖÖ »

Roll Eyes Grin

bol bol sunitenefüs alıştırması yaparsın yastığın üstünde denize gidersen bişey olur molur ne olur ne olmaz öğrenmek şart  Grin dişlek

... ya ben terk edemiyorum konuşmayı
ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum
ya çok soğuk bu hava
ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
MeFRaT
Seni bana anlatan o masalı her gece odama kapanıp saatlerce dinledim
Kültür-Sanat Moderatörü

Site puanı: 175

Fakülte: Hendek MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2013

***PiSKaNeV*** Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır...

« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2009, 07:20:37 ÖS »

Olduğun Yerin Tadını Çıkararak

Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı,
Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek
Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! …
numberbir
...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz...
Akademik Birimler Ve Paylaşım Bölüm Moderatörü

Site puanı: 556

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2009, 07:26:30 ÖS »

Bu yaz;  Kuran Kursuna gidilir; ilim, irfan öğrenilir.
Yazı en bereketli kılacak olan şey ilim öğrenmek olur,çok haklısın abi  Şirin

nokta
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2009, 08:13:56 ÖS »

karadenizeee gidicem bu yaz inşllhhhhhh  hiç gitmemiştim bi tek oraya gitmedimmmm zaten  Embarrassed  yemyeşil ormanlarııııııı yaylarıııııını gezmek zevkli olucakk  Smiley

doğaa turlarıı güzel olur yazı değerlendrmek için yanii bi kısmını  Grin
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« Yanıtla #16 : Temmuz 07, 2009, 06:50:48 ÖS »

Bugün inş 6. kitabımı bitirecem ama nedense yavaşladım :S

Yaza çok güzel girdim ama şu aralar çok salakça geçiyor

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!