hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 19, 2010, 10:14:56 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Yaz En İyi Nasıl Değerlendirilebilir?  (Okunma Sayısı 606 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS

« : Haziran 11, 2009, 08:35:09 ÖS »

Evet, görüşleriniz bekleniyor.

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
:(
Bakınan Üye
**

Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2009, 08:37:53 ÖS »

ortamlara akmak lazım aslında dimi üstteki Smiley
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
*

« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2009, 08:47:56 ÖS »

ortamlara akmak lazım aslında dimi üstteki Smiley
Akacam sana birgün. Smiley Seni çok yakından tanıyorum bunu biliyorum ama çokta merak etmiyorum. Site içerisinde delikanlı olmadığında belli  Taksiiiim.
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2009, 08:49:57 ÖS Gönderen: Eritroblastosis fetalis » Logged

UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #3 : Haziran 11, 2009, 08:51:32 ÖS »

Akacam sana birgün. Smiley Seni çok yakından tanıyorum bunu biliyorum ama çokta merak etmiyorum. Site içerisinde delikanlı olmadığında belli  Taksiiiim.
Tanışmıyoruz emin olabilirsin de senmi delikanlısın onu söyle Cheesy bu kaçıncı nikin Cheesy
Head Cutter
Yasaklı
*

« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2009, 08:53:29 ÖS »

Tanışmıyoruz emin olabilirsin de senmi delikanlısın onu söyle Cheesy bu kaçıncı nikin Cheesy
Sayın Gay Lussac herkes benim COMMANDOS olduğumu biliyor. Hem profilimde bile yazıyor Sn. Blind! Benim tek nikim var istersen telif hakkını sana vereyim? Beni de boş boş konuşturma
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2009, 08:55:18 ÖS Gönderen: Eritroblastosis fetalis » Logged

Bakınan Üye
**

« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2009, 08:55:38 ÖS »

Sayın Gay Lussac herkes benim COMMANDOS olduğumu biliyor. Hem profilimde bile yazıyor Sn. Blind! Benim tek nikim var istersen telif hakkını sana vereyim?
tamam don juan istemem sagol bu sitenin komansuda herkülüde atom karıncasıda sensin ben bişi istemiyorum senin tabirinle muck you Wink
Shambala34
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 1644

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2009, 09:07:49 ÖS »

Köyceğiz'e, çok sevdiğin bir arkadaşının yanına gidilir. 3 liraya pide ayran yenilir. dişlek

İzlemeyen top olsun...
http://video.google.com/videoplay?docid=-7548543120460393751#

Eyes Don't F3... He is now soldier!
Shambala34
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 1644

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

« Yanıtla #7 : Haziran 11, 2009, 09:11:50 ÖS »

Çok sevdigin bir arkadasın orda olursa dua edilir  dişlek

Zeytinalanı forever! karizma

Konusunu da açacağım yakında. dişlek

İzlemeyen top olsun...
http://video.google.com/videoplay?docid=-7548543120460393751#

Eyes Don't F3... He is now soldier!
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301

Fakülte: Adapazarı MYO

maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u

« Yanıtla #8 : Haziran 11, 2009, 11:28:47 ÖS »

denizde kulaç atarak  tih.
ollmazsa kıyıda voleybol oynuyormuş gibi yapıp hatun keserek dişlek (mecaz anlamda heee  Deli )

... ya ben terk edemiyorum konuşmayı
ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum
ya çok soğuk bu hava
ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
hülyam
:) Ülyaa (:
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 419

Fakülte: Devlet Konservatuvarı
Giriş Yılı: 2006

:/

« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2009, 11:39:14 ÖS »

Tatile git.. Denize gir gez toz.. Arkadas ortamında varsa daha ne olsun..  Cheesy  Cheesy

Şimdiden iyi tatiller cümlemize Cheesy Cheesy

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!