hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 19, 2010, 02:29:44 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Profilden Kişilik Analizleri (:  (Okunma Sayısı 1367 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kayıp YazıLar
Ziyaretçi
« : Temmuz 04, 2009, 07:38:14 ÖS »

Şimdi aranızdan bazılarının heh bir bu konu eksikti dediklerini duyar gibiyim

Ama ne yapayım böyle içimden gelen bir sesin komutu ile başlıyoruz yazmaya.

Zaten aldığım duyumlara göre,bu tür konularımı okuyan birkaç arkadaş bitkisel hayata girmiş17 sözcük,2bağlaç kullanabiliyorlar vede fotosentez yapıyorlarmış

Neyse ya aslında mevzunun özü şu .
Ben bazen böyle sitede yeni mesajları gezer gibi üye profillerini tırım tırım dolanıyorum

Kim ne demiş kendisini nasıl ifade etmiş diye,
Bu başlıkta aslında onun beklenen bir sonucu.. doğanın diyalektiği gibi bişe oldu bu

Neyse ilk olarak VİP yaratılışlı insan (very impartant person:çok önemli kişi) ulu önderizim /co adminimiz  'Oak' abiden başlıyorum

Kullanıcı adını açayım öncelikle.
Açıkcası ilk gördüğümde ne anlama geldiği hakkında en ufak mantıklı bir fikrim yoktu
Mantıklı dedim farkındaysanız,çünkü mantıksız bir iki fikir oluşmuştu
Mesela orduyu temsil eden bi yönü olabilirdi "oyak/oped" gibi
yada ne bileyim  ingilizce "meşe" anlamına geldiğinden  3m'lik bir boyu temsil edebileceğinidüşünmeye koyulmuştum ki birden beni temiz havaların çarptığı fikri hepsinden daha mantıklı geldi evet evet içime bahar kaçmıştı(temiz hava soluması/oksijen tramvası gibi bişe)

Neyse devam edeyim...
Profiline girdiğinizde ilk dikkatini çeken şey (sizde olmadığı için)
8061 mesaj Burdada tabi hemen şehir efsaneleri imdadımıza yetişiyorlar "Adminler şişiriyorlarmış mesaj sayılarını bikerem" hıh
bu asla gerçek olamaz hayır kıskandığımızdanda değil yaaaniii,etik bulmuyoruz bu hareketi hıh
Hemen kayıt tarihi ilişiyor gözümüze,2oo6'nın Haziranı...Bir yaz sıcağında yolu düşmüş buralara abimizin..

Bu arada sıcak dedimde bu yazıya verilecek tepkinin ne olduğunu bilmediğimden banada bir sıcak bastı şu an acilen yazıyı klimatize etmem lazım(soğutmam lazım yani)

Diğer bir alıntıma geçeyim

Bu işte bir yalnızlık var...

Bu resim ve yazı hüznüyle beraber ironisinide yansıttı yüzüme Wink
Aslında Onur abinin O sert Co Adminliğinin altında bir
Hulisi Kentmen olduğu izlenimini doğuruyor

Son olarak imzasını buraya taşırsam,aynı hususu orda da yakaladığımı göreceksiniz Şirin kız

İmza:                                             

Bir yol görünse uzaklarda ışıklar altında son bulan
Melekler alsa beni götürse karanlığa teslim olmadan
İşkence gördü asfaltlar, çatlaklarına kan doldu
Yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu?
İnsan neden kendini unuttu neden kendinden oldu?
Hangi yolda kaç kişi bir hiç uğruna canından oldu?
Hep yalan söylenmiş hep yalan
Ayrılanlar hiç kavuşmadı, dinlediğim masallar hiç gerçek olmadı
Kimse sandığım kadar masum kalmadı, savaş durmadı ölüm azalmadı

Sanırım sözler MaNga'nın alışırım gözlerimi kapamaya isimli parçasından alıntı..
Sağlam bir müzik zevki olduğunuda analiz ettiğimi belirtmek isterim hıh
İncir çekirdeği dolum tesislerimizde oluşturduğumuz bu konumuzla ancak bu kadar analiz yapılıyor napalım hıh
Belkide profillerin kişilik yansıttığı teorisi yanlıştır

Şimdilik bu kadar azcıkta olsa gülelim diye yaptım bunubelki bi başkasınıda analiz ederim kendimce daha sonra
İnşallah Onur abi bu konuya öfkelalaka davranmaz (yani alakasız yere öfkelenmez)

Şimdiden hoşgörü için teşekkür ederim

Kişiliğiniz sizi hiç bırakmasın...

-Kayıp YazıLar-
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2009, 07:41:16 ÖS Gönderen: Kayıp YazıLar » Logged
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2010

Her An Yeni Bir Şanstır

« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2009, 07:45:48 ÖS »

Orjinalsin vesselam. Hadi bakalım başarılar Wink Ben de istiyorum analiz  hıh dişlek

tHeSiLent
Kimse sevmese de Rabb sever beni... :))) Bu yakanın delisiiii, onların sessiziiii, bir 80'ler serisiiii...:D
Harbi GencSau lu

Site puanı: 81

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006

..Her hâlukarda içimi kemiren bir teselli var..

« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2009, 07:49:53 ÖS »

dişlek dişlek
Evet evet işte buuuu dişlek
Bir şeyler eksik,bir şeyler eksik...Bir yanımız boşlukta... diyorduk biz de  dişlek
Bir profilden bu kadar şey çıkarabildiğin için tebrik ederim Cheesy Cheesy
Profiller kişiliği yansıtıyo bence  hınk Cheesy Cheesy
Hulusi Kentmen  alkış Cheesy Cheesy
Durmak yok tam gaz yola devam inşallah Kayıp'ımmm  sarıl

suqunet
sadece biraz sessizlik..!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 28

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2009, 07:53:58 ÖS »

kayıp yazılar supersin, senin yuzunden -şimdi bu bnm profilimide yorumlar die herkes profilini duzenlio Tongue Tongue foruma hareket getirdin Cheesy Cheesy Cheesy

sen ne güzel şeysin yalnızlık..
Menelasséperya Elendil
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 46

Fakülte: Ferizli MYO
Giriş Yılı: 2008

« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2009, 08:09:06 ÖS »

Cheesy Şimdi de profil yakalayıcı olmuşsun .Maşallah diyorum sana nazar değmesin Smiley O enerjin , gülüşün , bitmek tükenmek bilmeyen konu açma isteğin Smiley

Teşekkürler Kayıp kız Smiley

beşiktaş aşkıyla yanan biri...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 1

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

sanalda konuşmayı sevmeyen üye..

« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2009, 08:13:03 ÖS »

ustam nerelerdeydin sen şimdiye kdr yahu tebrk edrm valla alkış
sitenin durgunluğu senin olmaman yüzündenmiş suçlusun suçlusun sopa
Rabb'im seni bizden ayrımasın yada bizi senden  Deli sarıl
çok konuştm sanırm sustum hadi  Lips Sealed dişlek
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2009, 08:15:30 ÖS Gönderen: Çevrimdışı » Logged

ne bakıorsun kardeşim..! tih. Grin
oak
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 357

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2009, 08:17:44 ÖS »

Öncelikle beni seçtiğin için teşekkür ederim. Hep şeçilmiş kişi olmak istemişimdir (:
Bunu bana yaşattığın için çok sağol Tongue

Konuya gelince aslında profilimi güncelleyecektim ama fırsatım olmamıştı. Günceleyince bi daha istiyorum kişilik analizi bakalım kişiliğimde kayma ne bilim bir karaktersizlik falan olacak mı? (:

Öncelikle şunu söyleyeyim  ulu önder ve yahut önemli kişi falan değilim. Gayet önemsiz sıradan da sıradan biriyim....

Oak anlamına gelirsek.. Uzunca bi hikayesi var ' Gencsau Magazin'de yayınlanan roportajda anlatmıstım bastan anlatmıyorum açın okuyun  tih.

İkincisi 8061 mesaj hiç bir şekilde bir şişirme yoktur Aslında eksilme vardır..
Misal Konu açma sayısı olarakta en cok konuyu ben açmıştım ama bir çoğunu sonradan sildim. Gerilere düştüm. O konularla birlikte mesajlarımında bir çoğu silindi gitti. Ayrıca silinen mesajların sonunda ki bu konu daha önce açılmıştı gibi mesajları saymıyorum bile. Onun dışında siteden yaklaşık 1 yıl 1 ay uzak kaldım. O 1 yıllık süre içinde de yazdığım düşünülürse 10 bin küsür mesaj yazmış olabilirdim (:

'' Bu işte bir yalnızlık var'' sözü aslında benim bulduğumu sandığım ama çok çok önceden keşfedilmiş bir söz (:

Onu kendim uydurmuştum sözüm ona ne güzel söz yazıyorum diye de kabarırken bir gün biri bana o kitabı okudun mu diye sorunca ilkildim meğer bir kitabın adıymış. Daha sonra da Ebru Yaşar'ın şarkı sözlerinden biri olduğunu duydum. Bütün sevincim heba oldu. İlk buluşumun patanti meğersem başkasınınmış. Bir fizikçi olarak bu olay beni çok etkiledi. Deneylerden buluşlardan soğudum Tongue

Ama yine de sevdiğim bir söz. Sitede ki ilk zamanlarımda da 'yalnızlığım çok' diye bir sözüm vardı. Sonra o 'Colarado Arizona'yla birleşince bayağı marka olmuştu. Hatırlayalarınız olacaktır. Bu sözü söyleyerek belki de o şaşalı günlere dönmek istemişte olabilirim bilemiyorum  dişlek

İmzama gelince 'Manga' çok severek dinlediğim bir grup yeni albumleri cıkınca da bu şarkıya fana sarmıştım yazmak istedim Resmi de ona uydurmak için onu sectim yoksa pekte beğendiğim bir resim değil (:

Müzik zevkime güvenirim. Çok sağlam şarkılar öğrettim millete misal Doncarlos bigün bizle studyo'ya geldi. Söylediğimiz bir şarkı hoşuna gitmiş, sahiplenmiş dinleyin nan cok güzel şarkı yeni keşfettim diye yolluyormuş millete (: adi adam  hınk norrise baka baka norrise çekiyor sanırım. (:

O değilde yazdıkça yazasım geliyor bu konuya hep aklıma değişik seyler geliyor anlatacak. Bi yer de durmak lazım kanaatindeyim. Acaba burası durmak için güzel bi yer mi?  Roll Eyes

Neyse durdum.  tih.

beşiktaş aşkıyla yanan biri...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 1

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

sanalda konuşmayı sevmeyen üye..

« Yanıtla #7 : Temmuz 10, 2009, 03:08:24 ÖÖ »

nickinin anlamını ben söylemek istiorm kayıbım  Kiss  Deli
çocukkene yanim ilk okulda falan bu ufak tefekken Grin şimdik benden uzun ama neyse artık  sopa
oyunda kendine 'jimmy' ismini takmış sonracığıııııııma  Grin
bide eminem'in (benim eminem deil eminelere karşı bişi hissetmiorm  Grin Deli) jimmy die bi şarkısı mı olmuş neyin artık (şimdi msj attım sordum cvp verince ampül olucaz Grin )
heh nerde kaldıydık yahu  tih. heh hatırladım ah bu fizik benim ömrümü yedi  sopa Angry dişlek
snra selman beyy  Cool burda nickinin 'jimmy' olamsına karar vermiş  olay budur  Cool Deli dişlek dişlek

NOT: eğer bu bölümde yanlış hatırladığın bişi varsa (Allah vemeye) selman beni çok fena döver çnkü defalarca sordum,defalarca anlattı, defalarca unuttm, defalarca yine sordum, defalarca yine anlattı.  dişlek

NOT2: msjıma cvp verdi ve ampüllendim  Cool eminem'in jimmy die bi şarkısı olmuş  Shocked Grin
bu kadrıda benden olsun...

ellerine sağlık cnm bu arada süper olmuş ellerne sağlık sarıl
bende istiorm ama  Tongue hıh dişlek dişlek

ne bakıorsun kardeşim..! tih. Grin
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301

Fakülte: Adapazarı MYO
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u

« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2009, 08:55:03 ÖÖ »

güzel güzel  dişlek

onurun kişiliğinden bu kadar şey çıkacağını bilmezdim bildik uyuz zannederdim onu dişlek

... ya ben terk edemiyorum konuşmayı
ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum
ya çok soğuk bu hava
ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
TouchY
Eskilerden...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

...YaPaYalNıZ...

« Yanıtla #9 : Temmuz 10, 2009, 09:51:32 ÖÖ »

uuuwwww güzel bir konu olmuş kayıp tebrik eder basarılarının devamını dilerim  Şirin kız

aynı zamanda bir tane de ben de isterim  dişlek dişlek dişlek  Roll Eyes

bu aralar kişiliğimin ne halde oldugunu merak ediyorum da  dişlek dişlek dişlek

|...Yüreğimin Devrik Hükümdarlığı İsyanın Eşiğindedir...|
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!