Öncelikle beni seçtiğin için teşekkür ederim. Hep şeçilmiş kişi olmak istemişimdir (:
Bunu bana yaşattığın için çok sağol

Konuya gelince aslında profilimi güncelleyecektim ama fırsatım olmamıştı. Günceleyince bi daha istiyorum kişilik analizi bakalım kişiliğimde kayma ne bilim bir karaktersizlik falan olacak mı? (:
Öncelikle şunu söyleyeyim ulu önder ve yahut önemli kişi falan değilim. Gayet önemsiz sıradan da sıradan biriyim....
Oak anlamına gelirsek.. Uzunca bi hikayesi var ' Gencsau Magazin'de yayınlanan roportajda anlatmıstım bastan anlatmıyorum açın okuyun

İkincisi 8061 mesaj hiç bir şekilde bir şişirme yoktur Aslında eksilme vardır..
Misal Konu açma sayısı olarakta en cok konuyu ben açmıştım ama bir çoğunu sonradan sildim. Gerilere düştüm. O konularla birlikte mesajlarımında bir çoğu silindi gitti. Ayrıca silinen mesajların sonunda ki bu konu daha önce açılmıştı gibi mesajları saymıyorum bile. Onun dışında siteden yaklaşık 1 yıl 1 ay uzak kaldım. O 1 yıllık süre içinde de yazdığım düşünülürse 10 bin küsür mesaj yazmış olabilirdim (:
'' Bu işte bir yalnızlık var'' sözü aslında benim bulduğumu sandığım ama çok çok önceden keşfedilmiş bir söz (:
Onu kendim uydurmuştum sözüm ona ne güzel söz yazıyorum diye de kabarırken bir gün biri bana o kitabı okudun mu diye sorunca ilkildim meğer bir kitabın adıymış. Daha sonra da Ebru Yaşar'ın şarkı sözlerinden biri olduğunu duydum. Bütün sevincim heba oldu. İlk buluşumun patanti meğersem başkasınınmış. Bir fizikçi olarak bu olay beni çok etkiledi. Deneylerden buluşlardan soğudum

Ama yine de sevdiğim bir söz. Sitede ki ilk zamanlarımda da 'yalnızlığım çok' diye bir sözüm vardı. Sonra o 'Colarado Arizona'yla birleşince bayağı marka olmuştu. Hatırlayalarınız olacaktır. Bu sözü söyleyerek belki de o şaşalı günlere dönmek istemişte olabilirim bilemiyorum

İmzama gelince 'Manga' çok severek dinlediğim bir grup yeni albumleri cıkınca da bu şarkıya fana sarmıştım yazmak istedim Resmi de ona uydurmak için onu sectim yoksa pekte beğendiğim bir resim değil (:
Müzik zevkime güvenirim. Çok sağlam şarkılar öğrettim millete misal Doncarlos bigün bizle studyo'ya geldi. Söylediğimiz bir şarkı hoşuna gitmiş, sahiplenmiş dinleyin nan cok güzel şarkı yeni keşfettim diye yolluyormuş millete (: adi adam

norrise baka baka norrise çekiyor sanırım. (:
O değilde yazdıkça yazasım geliyor bu konuya hep aklıma değişik seyler geliyor anlatacak. Bi yer de durmak lazım kanaatindeyim. Acaba burası durmak için güzel bi yer mi?

Neyse durdum.